Publicitatea digitală vă permite să atrageți atenția trecătorilor prin intermediul imaginilor în mișcare si al videoclipurilor. Afișajele noastre publicitare digitale combină ușurința de utilizare cu un spațiu publicitar atractiv. Folosiți afișajul digital în interior sau în exterior pentru scopurile dvs. publicitare.
Inchide
Filter & Sort
9 Articol

atentie sporita

Atingeti grupul tinta mai rapid si mai eficient

publicitate digitala

Publicitate in pas cu timpul

nenumarate posibilitati de utilizare

utilizare la punctul de vanzare, targuri si alte evenimente

Avantajele publicitatii digitale

  • controlul central al continutului afisat pe display
  • posibilitatea de a afișa informații suplimentare sub formă de video sau imagini
  • posibilă interacțiune cu clienții prin intermediul touchscreen
  • schimbare mai rapida a informatiilor
  • nivel ridicat de divertisment prin utilizarea de multimedia
Vă oferim soluții individuale suplimentare și un pachet complet de servicii de programare.

Panouri publicitare digitale de interior și exterior

Afișajele publicitare digitale oferă posibilitatea unei publicități flexibile prin intermediul diferitelor formate de fișiere. Cu ajutorul afișajelor pot fi redate cu ușurință videoclipuri si prezentari de produse, spoturi publicitare. Datele pot fi încărcate pe afisele digitale pentru clienți prin intermediul unui stick USB. În acest fel, afișajele funcționează ca semnalizare digitală, stâlpi publicitari sau vitrine de magazin.

Datorită designului lor compact, soluțiile noastre de afișaj digital au o diagonală mare a ecranului de până la 43 de inch. Videoclipurile și grafica individuală pot fi create în formatul de redare respectiv. Conținutul poate fi redat pe dispozitiv prin intermediul mediilor de stocare, cum ar fi USB sau SD. La redarea afișajelor publicitare aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni de conectare.

În plus, puteți alege dacă doriți să faceți publicitate cu afișaje publicitare în interior sau în exterior.

Panourile digitale pentru clienți sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea în exterior. Cu ajutorul roților, acestea pot fi amplasate rapid în aer liber. Amplasate aici, puteți ajunge la un public larg cu publicitatea dvs. digitală. În format portrait, publicitatea dvs. este prezentată acum cu o lizibilitate optimă.
 

Panouri digitale: publicitate in miscare

Soluțiile de afișaj digital sunt spații publicitare atractive. Puteți face publicitate aici pe întreaga diagonală a ecranelor. În același timp, acestea sunt rapid și ușor de instalat. Datorită luminozității ridicate, vă puteți afișa suporturile publicitare cu o vizibilitate optimă în exterior sau în interior.

Amplasate la locul de utilizare, produsele și serviciile pot fi promovate într-un mod cu totul nou. Puteți face publicitate la mult mai multe informații în același timp și le puteți rula pe afișaj. În special în instituțiile publice sau în școli, puteți atrage atenția asupra diferitelor informații în zona de intrare. De exemplu, puteți atrage atenția asupra cărții de identitate online, a evenimentelor din oraș sau a orelor de funcționare modificate.

Creați programe întregi de reclame care să ruleze la nesfârșit. În acest fel, cu un singur afișaj puteți ajunge la un număr mare de persoane cu diferite anunțuri. Anterior, poate că ați fi avut nevoie de mai multe afișaje publicitare pentru acest lucru. În plus, spațiul publicitar poate fi perfect împărțit în termeni de timp între diferite departamente sau campanii.

De exemplu, puteti utiliza panourile noastre digitale in universitati, birouri, sau secretariate. Ca și până acum, tot ceea ce este necesar este publicitatea în formatul corespunzător. Instituția poate decide apoi singură dacă dorește să facă publicitate cu imagini sau video. Experiența a arătat că oamenii se înțeleg bine și rapid cu sistemul de operare Android al afișajelor.

 

Publicitate in formatul potrivit

Așa cum am descris mai sus, un avantaj major al afișajelor publicitare digitale este că puteți face publicitate în diferite formate. Mișcarea este înregistrată în mod deosebit de ochiul uman. Imaginile în mișcare și luminozitatea coloanelor sporesc percepția conținutului publicitar. Beneficiați de o atenție sporită pentru produsele și serviciile dumneavoastră.

Unele dintre soluțiile de afișaj digital din gama noastră dispun și de un difuzor. Prin redarea de sunet sau muzică pe lângă imagini, vă adresați potențialilor cumpărători și mai intens. Sunetul puternic, muzica sau conversațiile susțin povestea publicității dumneavoastră. Acest lucru îi atrage pe clienți să se oprească și să se uite mai atent la informațiile și conținutul prezentat.
Cu ajutorul afișajelor publicitare, puteți expune diverse formate cu sau fără sunet. Formatele de fișiere acceptate includ MPEG, MP4, AVI, MOV, MOV, JPEG, BMP, MP3 și ACC. Faceți publicitate în formatul pe care îl doriți pe afișajul publicitar digital dorit. Atrageți atenția asupra conținutului dvs. prin utilizarea diverselor formate de fișiere în scop publicitar.

Echipate cu un ecran touchscreen, panourile digitale invită la interacțiune. În acest fel, potențialii clienți se implică intensiv cu produsele și informațiile dumneavoastră. Folosiți potențialul afișajelor publicitare digitale pentru promovarea vânzărilor dumneavoastra.
Digitales Werbedisplay mit Touchscreen im Sanitärfachhandel

Publicitate flexibila cu display-urile digitale

Afișajele publicitare digitale vă oferă un grad ridicat de flexibilitate și pot fi utilizate exact așa cum doriți. În primul rând, în funcție de model, acestea pot fi utilizate în mod flexibil în exterior sau în interior. În plus, așa cum am descris mai sus, aveți o gamă largă de opțiuni atunci când selectați formatul publicitar adecvat. Puteți face publicitate cu diverse suporturi media și multimedia.

În plus, panourile digitale pentru clienți pot fi instalate în orice locație dorită. Afișajele se remarcă prin calitatea lor înaltă și designul simplu. Ele se potrivesc perfect ca parte a magazinului sau a echipamentului de birou. Aici sunt folosite fie pentru comunicarea internă, fie pentru cea externă.

Ele nu se potrivesc doar la punctul de vânzare. Deoarece sunt echipate cu roți și sunt ușoare, afișajele publicitare sunt potrivite pentru utilizarea mobilă. De asemenea, puteți folosi afișajele pentru a atrage atenția asupra companiei dvs. la târguri sau evenimente.
Digitale Werbeaufsteller miteinander kombiniert
Așezați afișajele publicitare digitale în centrul camerei, în birou sau la intrare. La intrarea în restaurant, acestea indică meniurile curente sau acționează ca un semn de bun venit. În cabinete sau spitale, de exemplu, afișajele servesc ca semnalizare digitală și indică timpii de așteptare.

La punctul de vânzare, afișajele pot oferi instrucțiuni de asamblare sau explicații prin intermediul unui videoclip de produs pe una sau ambele părți. În acest scop, puteți utiliza fie display-uri care pot fi redate pe ambele părți, fie combina două display-uri între ele. Alegeți afișajele noastre publicitare pentru o publicitate inovatoare, multistratificată și durabilă. Descoperiți acum potențialul publicității digitale pentru informațiile sau campaniile dumneavoastră.

Contactati-ne:

Close menu
Inapoi sus