Ați dori să vă poziționați ofertele și informațiile dvs. în POS într-un mod promoțional? Atunci profitați de diversele posibilități de aplicare ale standurilor și display-urilor noastre. Gama noastră de produse se întinde de la standuri de tablă și suporturi de podea până la suporturi de acoperiș și suporturi de meniuri până la soluții personalizate pentru clienții noștri. Oferim o gamă largă în toate formatele standard.

Inchide
Filter & Sort
369 Articol

Publicitate eficientă și atragerea atenției într-un mod eficient

De obicei, mesajul publicitar este la fel de important ca și mediul în care este plasat. Conținutul publicitar poate fi transmis prin intermediul panourilor publicitare, afișelor sau chiar panourilor de informare. 

Clienților trebuie să li se prezinte un mesaj publicitar interesant. De asemenea, plasarea decisivă a anunțurilor este esențială. În interior, este important să atrageți atenția clienților asupra anumitor produse sau oferte. Adesea, conținutul informativ sau publicitar este plasat pe mese și pe tejghele.

În aer liber, trecătorii trebuie mai întâi să fie atrasi de afișajele publicitare pentru a va vizita restaurantul sau magazinul. Prin amplasarea afișajelor în fața intrării sau în zonele pietonale, atrageti cu siguranta privirile clientilor.

Standurile de afișare în formatul dorit nu sunt folosite doar în scopuri publicitare, ci și pentru prezentarea de informații și anunțuri. Diferitele înălțimi de inserție, materiale și orientări vă oferă numeroase opțiuni de prezentare. Cu aceste display-uri publicitare, vă puteți prezenta  mesajele publicitare în magazine, restaurante și la punctul de vânzare.
Suport clasic display transparent în formă de L
Suport postere publicitare
Stand pentru expoziții și târguri

Display cu expunere pe masă sau stand robust de sine stătător?

La fel cum există diverse panouri de afișaj, există și diverse standuri și panouri publicitare. Diversele afișaje PoS pot fi împărțite în două categorii. Pe de o parte, există display-uri cu expunere pe masa iar pe de altă parte, display-uri de sine statatoare în diferite modele.

Display-urile de masă pot fi amplasate pe orice mobilier din magazinul dumneavoastră. Alegerea diferitelor materiale garantează că standul publicitar este perfect adaptat la mobilierul dumneavoastră. Diverse inserții pot fi expuse bine protejate în interior. Acest lucru vă permite să faceți publicitate pentru oferte, servicii sau evenimente.

Afișajele sunt, de asemenea, potrivite pentru transmiterea eficientă a informațiilor. Acestea asigură o prezentare de înaltă calitate a conținutului. Display-urile transparente permit o vizualizare optimă a prezentării, protejând în același timp panoul de influențele externe.

După perioada de utilizare, panourile pot fi îndepărtate și înlocuite cu ușurință. De cele mai multe ori, schimbul de conținut se face prin inserție. Aceasta înseamnă că pot fi introduse din lateral sau de sus. Cadrele pliabile sunt uneori o excepție. Aici, conținutul este schimbat prin deschiderea și închiderea părților cadrului.

Standurile de sine statatoare sunt, de asemenea, disponibile în diferite dimensiuni și formate. Diferitele articole sunt utilizate ca indicatoare, panouri de informare sau pentru etichetarea prețurilor. În cele mai multe cazuri, afișele și panourile publicitare sunt protejate de folii de protecție.

Printre standurile publicitare, există din ce în ce mai multe articole impermeabile. Din acest motiv, aceste suporturi pot fi folosite fără ezitare și în aer liber. 
 

Un stand publicitar cu caracteristicile potrivite

Pentru a vă adresa trecătorului sau clientului cu publicitatea dumneavoastră, standul publicitar trebuie să se adapteze la locul de utilizare prin diverse caracteristici. După ce decideți dacă doriți să informați în interior sau în exterior, mai sunt câteva caracteristici care trebuie verificate.

Ce poate fi mai bun decât un stand publicitar? Mai multe standuri publicitare. Din acest motiv, oferim diferite standuri care pot fi utilizate pe mai multe fețe. Sunt disponibile nu numai modele cu două fețe, ci și cu trei fețe. Astfel, anunțul poate fi prezentat în direcții diferite pentru a atrage și mai multe părți interesate.

În plus, există opțiuni pentru a alege formatul. Afișajele publicitare pot fi comandate în format peisaj sau portret. Unele dintre elemente pot fi folosite chiar în ambele orientări, astfel încât suportul publicitar să fie ideal pentru inserții sau anunțuri.

Diferitele materiale fac ca selecția mare de standuri publicitare să fie perfectă. Pe lângă o gamă de modele ușoare și practice din plastic, sunt disponibile și modele naturale. Doriți caracteristicile unui produs din plastic, dar cu un design natural?

Descoperiți plăcile practice de ardezie lăcuită din plastic. Acestea impresionează prin lejeritate și robustețe. În același timp, panourile se pot inscriptiona cu Illumigraph, astfel încât acestea pot fi folosite ca o tablă de cretă. Panourile sunt disponibile ca suporturi clasice în L sau ca suporturi de meniu. Împreună cu un șevalet sau un suport din lemn, designul natural este desăvârșit.

Pe lângă culoare și preț, formatul este un criteriu important în alegerea unui articol. Afișajele în formate A0, A1, A2, A3 și A4 fac parte din gama standard.

Luați decizia de a alege între un display cu expunere pe masa sau un stand de podea. Lasă-te inspirat de o gamă largă de produse. Suntem bucuroși să oferim produse personalizate exclusive, la cerere.
Close menu
Inapoi sus