Doriti sa expuneti ofertele si informatiile pe masa? Utilizati multiplele noastre posibilitati pentru expunerea diverselor continuturi sau materiale promotionale.

Ca si producator, avem posibilitatea crearii de modele diferite si personalizate.
Inchide
Filter & Sort
95 Articol

Prezentare optima pe birouri si ghișee

Cu ajutorul display-urilor pentru birou, informațiile și conținutul publicitar pot fi prezentate într-o manieră de înaltă calitate la punctul de vânzare (PoS). Standurile versatile de prezentare vă prezintă perfect anunțurile. În același timp, acestea sunt protejate de influențele externe.

Timpii de așteptare apar cu ușurință la ghișeele de vânzare sau la birourile de informații. În acest timp, atentia clienților si a vizitatorilor este atrasa de obiectele de pe și din spatele ghiseului. Cu ajutorul unor afișaje atractive, puteți atrage atenția asupra unor promoții, servicii sau informații specifice.

Datorită poziționării pe masă sau pe birou, afișajele publicitare se află automat la înălțimea optimă de vizualizare. Posterele sunt observate imediat. 

Diferitele modele acceptă inserții în diferite formate standard. De la  A7,  A6,  A5 și  A4 la A3. Imprimările în format standard sunt pur și simplu introduse sau fixate în interiorul afișajului publicitar. În acest fel, conținutul poate fi schimbat rapid și puteți oferi în permanență informații și anunturi actualizate. În mod clasic, display-urile sunt perfecte pentru: cabinete medicale, instituții publice, farmacii, recepții sau zone de casierie si case de marcat.

În plus față de aceste domenii de aplicare, suporturile noastre pentru cărți de meniu, de exemplu, sunt recomandate pentru utilizarea în industria de catering. Afișajele de acoperiș numerotate pot fi utilizate pentru a numerota mesele sau zonele. În plus, unele elemente pot fi folosite ca plăcuțe de identificare atractive.

Afișajele în formă de L sau tablele de creta tip cort sunt deosebit de decorative. Cu un aspect de tablă de ardezie lăcuită și ușurința plasticului, produsele sunt convingătoare de la un capăt la altul. În diferite forme, pe aceste table se poate scrie liber cu markere de cretă.

După cum puteți vedea, suporturile de masă sunt flexibile și pot fi utilizate în orice scop. În combinație cu un suport pentru broșuri, acestea fac ca mesajul dumneavoastra publicitar să fie perfect. Descoperiți diferitele standuri pentru sectorul dumneavoastra de activitate.

Materiale de inalta calitate

Personalizare la cerere

Direct de la producator

Modele diferite pentru orice sector de activitate

Întreaga gamă de suporturi de masă poate fi împărțită în grupuri de produse specifice. Sortimentul poate fi filtrat în funcție de material și format. Cu toate acestea, există și alte diferențe între articolele noastre. O mare selecție de forme, modele și scopuri este disponibilă online.
Suporturile de masa pentru postere sunt unul din grupurile de produse mentionate mai sus.

Standurile constau, de obicei, dintr-o rama, o tija de susținere și o bază. Suporturile extensibile sunt ideale pentru afișarea de reclame sau anunțuri la inaltimea dorita  Acestea oferă un grad ridicat de flexibilitate în utilizare.

Stabilitatea suporturilor pentru postere este asigurată de un suport robust. În interiorul unui buzunar din plexiglas, anunțurile dumneavoastra rămân bine protejate în rama de poster. Rama este disponibila în diferite culori. Suporturile de masă pentru postere sunt ideale, printre altele, pentru afisarea  prețurilor.
Plakat-Tischständer als Tischaufsteller nutzbar

Stand in forma de L
În timp ce suporturile de masă pentru postere pot fi colorate, suporturile L sunt convingătoare datorită transparenței lor. Suporturile în formă de L sunt de obicei fabricate din plastic. Materialul protejează împotriva murdăriei și a prafului, oferind în același timp o vedere clară a conținutului. Materialul antireflectiv previne reflexiile, astfel încât posterul este întotdeauna clar vizibil.

Într-o mare varietate de forme, formate și orientări, afișajele își găsesc rapid locul pe mese și la ghisee sau receptii. Pur și simplu imprimați anunțul și introduceți-l în suportul în L. Unele modele sunt disponibile și cu aspect de tablă de cretă. Cu ajutorul markerilor cu cretă se pot crea opere de artă întregi pe suporturile în L.

Display-urile in forma de cort sunt în mare parte realizate din materiale plastice. Și aici există unele modele care pot fi folosite ca planșete de lac de ardezie. În formă de cort, suporturile de masă au, de obicei, o înălțime redusă.

În industria de catering, sau HoReCa aceste display-uri sunt potrivite pentru numerotarea sau rezervarea meselor. La cerere putem produce modele personalizate.
Dachaufsteller als attraktive Thekenaufsteller

Display-uri in colturi pentru birou si ghisee
Grupele de produse menționate mai sus includ articole care servesc la o prezentare cu o singură față sau cu două fețe. Cu toate acestea, cei care doresc să atragă atenția din toate părțile optează pentru display-uri cu mai multe fețe. Suporturile de masă cu trei sau mai multe fețe oferă spațiu pentru mai multe inserții.

În acest fel, există opțiunea de a face publicitate pentru mai multe conținuturi sau de a prezenta un conținut pe mai multe fețe. Acest grup de produse este utilizat în principal pe mesele care sunt accesibile din mai multe părți. Acest lucru poate fi în gastronomie, pe mesele de bar de la o recepție sau în salile de așteptare.

Suporturile pentru meniu reprezintă un spațiu publicitar pe două fețe. Un meniu, publicitate sau informații pot fi afișate pe față și pe spate. Afișajele transparente se disting prin diferite materiale de bază. În plus față de baza din plexiglas, sunt disponibile blocuri din lemn sau aluminiu.

Baza realizată din materialul respectiv asigură o bună stabilitate pe mese și ghisee. Aceste afișaje sunt, de asemenea, disponibile în diferite formate, astfel încât inserțiile pot fi introduse fără probleme. După cum sugerează și numele, display-urile de masă sunt ideale pentru meniurile de mâncare și băutură.
Menükartenhalter als Tischaufsteller verwenden
Descoperiți display-uri pentru ghisee din diverse materiale. Fie că este vorba de o prezentare de o pagină sau de mai multe pagini, standurile de afișare reproduc conținutul publicitar într-o manieră de înaltă calitate. Acestea fac parte din echipamentul de bază pentru promovarea vânzărilor. Prin amplasarea lor pe birouri si ghisee, modelele se află direct în câmpul vizual al vizitatorilor și clienților.

Gama include o mare varietate de modele pentru a vă optimiza promovarea vânzărilor. În plus față de grupurile de produse clasice, sunt disponibile multe alte modele speciale. Afișajele magnetice, afișajele cu bannere și afișajele unghiulare așteaptă să fie descoperite de dumneavoastră.

Display-uri pentru birouri direct de la producator

Display-urile noastre de masă din plexiglas și PVC rigid sunt fabricate în diversele noastre locații. Ofertele, meniurile și plăcuțele cu nume sunt afișate în cel mai bun mod datorită afișajului clar. În general, afișajele promoționale sunt utilizate în gastronomie pentru prezentare și în magazine pentru afisarea prețurilor.

Dispunem de facilități proprii pentru producția de articole din plexiglas și PVC. Astfel, putem produce forme și exponate exclusive pentru display-uri si ghisee în funcție de dorințele dumneavoastră. Doriți să vă imprimați logo-ul și sloganul? Display-urile pot fi personalizate la cerere.
Close menu
Inapoi sus