Confectionate din diferite materiale, suporturile pentru meniu va ofera spatiul necesar pentru prezentarea ofertelor dumneavoastra.

Ca si producator, garantam pentru calitatea produselor oferite.

 
Inchide
Filter & Sort
22 Articol

Mai multa vizibilitate pe mese si birouri

Suporturile de meniuri robuste și de înaltă calitate sunt perfecte pentru prezentarea atractivă a meniurilor de restaurant, meniurilor de înghețată sau a ofertelor speciale. Realizate din materiale precum plexiglas, aluminiu și PVC, suporturile de meniu oferă un cadru eficient din punct de vedere promoțional.

Pe mese și pe tejghele pot fi găsite vitrine cu diferite materiale pentru baze. Bazele respective conțin buzunarele de protecție din plexiglas sau PVC.  Plasticul transparent, împreună cu diferitele materiale pentru baze, conferă un aspect atractiv.

Diferitele aspecte ale meniului pot fi combinate cu diferite baze. Baza din lemn, aluminiu sau plastic este un factor decisiv în design. În timp ce materialul din lemn reprezintă o prezentare naturală, baza acrilică are un aspect simplu. Afișajul complet transparent asigură vizibilitatea continutului dumneavoastra. 

Baza elegantă din aluminiu se integrează cu ușurință în orice interior. Aceste modele sunt recomandate datorită posibilității de imprimare. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă personaliza meniurile cu mesajul publicitar sau cu logo-ul dorit. De asemenea, puteți utiliza această opțiune pentru a atrage atenția asupra serviciilor, a persoanei de contact sau a ofertelor speciale.

În calitate de producător al multor tipuri de suporturi pentru meniu, calitatea excepțională a produselor este deosebit de importantă pentru noi. Fie că este folosită în exterior sau în interior sau ca o cutie de meniu la modă sau clasică., va putem oferi o varietate mare de suporturi pentru meniuri.
Transparenter Menükartenhalter aus Acryl
Speisekartenhalter mit Standfuß aus Holz
Menükartenständer mit Fuß aus Aluminium

Se deschide apetitul penru mai mult : display-uri pentru meniu de toate tipurile

Suporturile pentru meniuri sunt disponibile în diferite modele și designuri. Dumneavoastră decideți ce stil reprezintă în mod ideal meniul companiei dumneavoastră. Astfel, suporturile pentru meniu sunt produse promoționale populare in industria hoteliera, industria de catering sau restaurante. Acestea sunt perfecte pentru companiile și firmele care doresc să atragă atenția asupra unui meniu special sau a unui meniu de băuturi.

Mai ales în gastronomie, un display amplasat pe masă are un efect de promovare a vânzărilor. 

Ce dimensiune este potrivită pentru restaurantul dumneavoastră? Ce suport se potrivește cel mai bine pe masă sau pe tejghea? Și ce design reflectă în mod ideal meniul și publicitatea dumneavoastra.? Bineînțeles, toate acestea depind întotdeauna de mediul și de ambianța locației.

De regulă, suporturile pentru meniu sunt clasicele suporturi în formă de T. Puteți obține suporturi de carduri în formate standard de la A4 la A6. Diverse orientări sunt disponibile ca opțiuni. În format peisaj sau portret, elementele se potrivesc perfect meniului sau imprimatelor dumneavoastră.

Suportul din plexiglas, lemn sau aluminiu vă protejează printurile de suprafețele umede. Un buzunar din plexiglas sau PVC protejează conținutul de factorii de mediu. Imprimările pot fi folosite din nou și din nou, iar dumneavoastra. economisiți retipărirea inutilă.

Deoarece suntem producătorul afișajelor de meniuri, avem posibilitatea de a personaliza articolele exclusiv pentru dumneavoastră. Împreună cu dumneavoastra, putem face ajustări la articolele existente sau putem proiecta o prezentare individuală. 

Libertate in design-ul suportului dumneavoastra de meniu

Pe lângă suporturile din plexiglas în formă de T, în gama magazinului online există și diverse tablă de cretă. Aceste panouri oferă un spațiu publicitar liber inscriptionabil care este recomandat și pentru industria de catering. Meniurile zilnice, ofertele speciale sau evenimentele pot fi anunțate în mod optim cu ajutorul micilor panouri de ardezie.

O tablă de cretă poate fi folosită în mod optim pentru o publicitate durabilă cu materii prime naturale. Baza din lemn face ca aspectul natural să fie perfect. Cu ajutorul markerilor de cretă colorată pot fi create adevărate opere de artă. Markerele pot fi șterse cu ușurință cu un echipament adecvat, permițând ajustarea lor de mai multe ori pe zi.
Kreidetafel als Menütafel nutzbar

Cum sa puneti oferta in lumina potrivita

Alegeți suportul pentru meniu la alegere și puneți în valoare mesajul publicitar sau meniul în cel mai bun mod posibil. Ca suport de masă, tejghea sau suport meniu, este vorba de a pune display-ul  în centrul atenției într-un mod foarte vizibil.

Dar suporturile pentru cărți de meniu sunt potrivite și ca suporturi de informare sau publicitate. Vă puteți prezenta conținutul în mod atractiv pe masă și pe tejghea. Inserțiile în diferite formate standard ( A4,  A5, A6) pot fi introduse rapid. Descoperiți acum standul potrivit cu bază din aluminiu, lemn sau plexiglas!

Display-urile de masă sunt ușor și rapid de manevrat, cu o eficiență publicitară ridicată. Conținutul poate fi înlocuit rapid, în timp ce tablele de cretă pot fi rescrise în cel mai scurt timp. Numeroasele avantaje ale acestor afișaje publicitare sunt în beneficiul dumneavoastră în scopuri informative și publicitare.

Faceți publicitate atractivă pentru produsele sau serviciile dumneavoastra. pe mese sau tejghele. Plasat acolo, oaspeții, vizitatorii și trecătorii sunt imediat confruntați cu mesajul dumneavoastră. Ramele atrăgătoare asigură o prezentare atractivă și de înaltă calitate a conținutului dumneavoastră. Ca parte integrantă a promovării vânzărilor, ajutoarele pot fi utilizate în diverse scopuri.

Vă oferim dumneavoastra. și companiei dumenavoastra modele complete pentru prezentarea alimentelor și băuturilor. Alegeți suportul pentru meniuri care se potrivește cel mai bine companiei dumneavoastra și care vă prezintă ofertele într-un mod atractiv pentru clienți.
 
Close menu
Inapoi sus