Produsul clasic intre display-urile pentru expunere pe masa este standul tip L. Aceste este cel mai indragit display pentru afisarea materialului publicitar.

Cei ce doresc un display de inalta calitate si cu aspect luxos, pot opta pentru standurile L din acrilic. Producem insa si standuri din PVC sau alte materiale.


 
Inchide
Filter & Sort
24 Articol

Suporturi Tip L cu o singură față | Afișați un meniu sau o ofertă specială

Display-urile pentru meniuri și suporturile pentru postere pe o singură față sunt cele mai populare și eficiente modalități de a transmite un mesaj. Clasicul afișaj de meniuri sau suport de afișe înclinat "L-Display" este utilizat peste tot, de la magazinele de vânzare cu amănuntul la expoziții, pe tejghele și birouri. Este un mod simplu și eficient de a afișa informații în interiorul unuia dintre afișajele noastre de meniu cu o singură față și este, de asemenea, ușor de înlocuit imprimarea din interior. Disponibil într-o gamă variată de materiale, inclusiv acrilic și PVC, putem produce, de asemenea, dimensiuni personalizate la cerere.

Dacă aveți întrebări sau doriți un sfat, vă rugăm să apelați la echipa noastră de vânzări experimentată și vom fi mai mult decât bucuroși să vă ajutăm.

Close menu
Inapoi sus