Display-urile in forma de cort sau in forma de A din acrilic sau PVC dur sunt produse care isi gasesc utilitatea in multe sectoare de activitate.

Sunt display-uri indragite pentru expunere pe masa si sunt flexibile, confectionate in formate standard. Alte formate sunt de asemenea disponibile la solicitatea clientului.

Ca si producator, garantam pentru calitatea acestor produse.
 
Inchide
Filter & Sort
8 Articol

Display-uri in forma de L si A din plexiglas si PVC

Display-ul tip cort și-a primit numele de la forma de A în care îl producem. În calitate de producător al acestor suporturi populare, cunoaștem gama largă de aplicații pentru aceste produse. Display-urile din plexiglas, sunt disponibile in formatele standard  A4 până la A7. Sunt, de asemenea, foarte populare ca afișaje de prețuri sau ca semne cu numele mesei. Marginile lustruite ale materialului transparent conferă afișajelor un aspect nobil. La fel de practic, dar mai ușor și mai puțin costisitor, este suportul de acoperiș din PVC rigid transparent sau nereflectorizant. Din punct de vedere funcțional, nu este diferit de suportul din plexiglas. Suportul din PVC poate fi produs in format tel A6-A9.

Display-uri personalizate tip cort

În calitate de producător de ecrane de acoperiș din plexiglas și PVC rigid, producem, de asemenea, formate personalizate la cererea clienților, în cele mai scurte termene de livrare. Acordăm o mare importanță calității și prelucrării curate. 
Close menu
Inapoi sus