Purificator de aer in saloane de manichiura si saloane de cosmetica

Purificatoarele de aer asigură o mai bună calitate a aerului în salonul dumneavoastră de manichiură sau de cosmetica datorită tehnologiei de ultimă generație. Cu ajutorul filtrelor Hepa încorporate, acestea elimină mirosurile neplăcute, bacteriile, virușii și alte particule din aerul din încăpere. Descoperiți purificatoarele noastre de aer de cameră cu un design atemporal pentru salonul dvs. de manichiură sau de înfrumusețare.

PURIFICATOR DE AER PROFESIONAL ÎMPOTRIVA POLENULUI ȘI A VIRUȘILOR

Cele mai bune purificatoare de aer mobile cu filtru de aer HEPA H14
Luftreiniger_Landingpage_Fotos_Luftreiniger_mini

PLR-Mini

pana la 110 m²

1.220,00 €/buc.*

catre produs

Disponibil in:

 1.  
 2.  

Luftreiniger_Landingpage_Fotos_Luftreiniger_Silent

PLR-Silent

pana la 150 m²

2.650,00 €/buc.

catre produs

Disponibil in:

 1.  
 2.  

Luftreiniger_Landingpage_Fotos_Luftreiniger_Plus

PLR-Silent+

pana la 250 m²

3.100,00 €/buc.*

catre produs

Disponibil in:

 1.  
 2.  

Luftreiniger_Landingpage_Fotos_Luftreiniger_MAX

PLR-Max

pana la 800 m²

6.900,00 €/buc.*

catre produs

Disponbil in:

 1.  
 2.  

PLR Silent ProEDITIE SPECIALA - PLR-Silent Pro

pana la 480 m²

FOARTE SILENTIOS cu un prag de 40 dB cu un debit de aer de pana la 900 m³/h

5.360,00 €/buc.*

DISPONIBIL IN STOC

catre produs 

Logos für Luftreiniger made in germany

Purificarea eficientă a aerului în saloane de manichiură sau în saloane de cosmetica

Purificarea aerului joacă un rol important nu numai în locuințele private, ci și în zonele comerciale. În viața de zi cu zi la locul de muncă, există de obicei o poluare suplimentară a aerului din cauza mirosurilor, poluanților, fumului sau prafului. Purificatoarele noastre de aer contribuie la minimizarea riscurilor pentru sănătate care rezultă.

Cu o eficiență de separare de peste 99 %, diverse particule sunt eliminate din aer. Acestea pot fi praf și alergeni sau bacterii sau viruși. Purificarea eficientă a aerului cu un filtru Hepa H14 poate reduce riscul de infecție în studioul dumneavoastră.

În plus, aerul viciat și poluat este filtrat. Aerul este circulat de mai multe ori pe oră, în funcție de performanța de curățare a aparatului și de volumul camerei. Acest lucru duce la o senzație sporită de bunăstare în locația respectivă. Atât angajații, cât și clienții beneficiază de acest lucru.

De asemenea, utilizarea unui purificator de aer poate oferi clienților și vizitatorilor un sentiment de siguranță. Așezați purificatorul de aer în centrul încăperii sau atrageți atenția asupra dispozitivului cu autocolante și anunțuri. În acest fel, le puteți oferi clienților dvs. un sentiment plăcut și sigur atunci când vă vizitează studioul.

Ce face purificatorul de aer în afacerea dvs.

Puteți utiliza în mod flexibil purificatoarele de aer în afacerea dumneavoastră. Așezați modelul în zona de intrare, în sala de așteptare sau în sala de tratament. Un model cu roti este, de asemenea, mobil și poate fi utilizat în diferite încăperi, în momente diferite. Indiferent de locul în care aveți nevoie, purificatorul de aer cu filtru Hepa H14 și lumină UV-C este acolo pentru dumneavoastră.

Plasat în locul dorit, purificatorul aspiră aerul nefiltrat. Aerul trece apoi prin diferite etape de filtrare până când aerul filtrat este expulzat din nou în sus. În interiorul purificatorului de aer se află diverse filtre, fiecare dintre ele filtrând din aer un anumit tip de particule.

Echipat cu un filtru Hepa, aparatul filtrează chiar și cele mai mici particule din aer. Efectul de auto-sterilizare al filtrului Hepa H14, foarte eficient, protejează filtrele și previne depunerile. După o anumită perioadă de timp, acest filtru trebuie înlocuit pentru a menține performanța ridicată de curățare. Filtrele de schimb pentru diferitele purificatoare de aer sunt, de asemenea, disponibile la noi.

Performanța purificatorului de aer din compania dvs. se extinde la eliminarea diferitelor particule de aer. Nu numai că poate fi utilizat în diverse puncte din companie, dar și nivelul său ridicat de eficiență este impresionant. Acest lucru a fost deja testat și confirmat pentru unele purificatoare de aer de către diverse institute.

Pe lângă clienți, și angajații beneficiază de calitatea ridicată a aerului din studioul dvs.

Unde se utilizează un purificator de aer?

Mai ales în perioada pandemiei de coronavirus, purificatoarele de aer devin o parte din ce în ce mai importantă a echipamentelor pentru magazine sau afaceri. Acesta ajută la reducerea riscului de infecție în diverse industrii și asigură, de asemenea, aer filtrat în încăpere. În special în încăperile închise, utilizarea purificatoarelor de aer este recomandata.

Acestea nu înlocuiesc ventilația, dar oferă o mare oportunitate de a îmbunătăți calitatea aerului. Toate particulele cu o dimensiune minimă de 0,3 - 0,1 micrometri sunt filtrate din aer. Aceste tipuri de particule de aer includ praful fin, bacteriile, virușii și diverși alergeni.

Pe lângă reducerea riscului de infecție, un purificator de aer de cameră are multe alte avantaje. Printre altele, în aer se poate găsi mai puțin praf. Mirosurile neplăcute sunt eliminate din aer datorită filtrelor cu carbon activ. Un amortizor de zgomot asigură o funcționare extrem de silențioasă chiar și la performanțe ridicate de curățare.

Datorită potențialului mare pe care îl oferă un purificator de aer, acesta poate fi utilizat în toate domeniile. În birourile în plan deschis, în industrie sau în comerț, acesta este utilizat pentru a asigura bunăstarea angajaților și a personalului. Îi face pe clienți și oaspeți să se simtă în siguranță în restaurante, săli de vânzări sau coafor.

Purificatoarele de aer sunt folosite chiar și în sectorul medical pentru a proteja pacienții și a reduce riscurile pentru sănătate. În calitate de proprietar al unui salon de manichiură sau de cosmetica, și dumneavoastră puteți beneficia de utilizarea unui purificator de aer de cameră. Descoperiți acum dispozitivul potrivit pentru afacerea dumneavoastră!

Utilizați purificatoare de aer cu filtre Hepa în salonul dumneavoastră de manichiură:

 • Ușor de manevrat sau de utilizat în modul automat
 • Eficiență ridicată de separare de peste 99 %.
 • Design modern și simplu, care se integrează în orice design interior
 • Filtrează agenții patogeni, virușii și poluanții
 • Silențios, cu performanțe ridicate
 • Asigură o ședere plăcută și sigură în compania dvs.

Purificator de aer pentru camere mici, medii și mari

La fel cum există diverse modele, acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru diferite dimensiuni ale camerei. Există modele care sunt concepute pentru camere mai mici sau articole care împrospătează complet camerele mari. Motivul pentru aceste diferențe este dimensiunea diferită a purificatoarelor. Dimensiunile sale sunt adaptate la dimensiunea camerei pentru a obține rezultate optime.

În mod ideal, aerul ar trebui să fie filtrat de două sau trei ori pe oră. Prin calcularea volumului de aer din zona care urmează să fie curățată, acesta poate fi comparat cu performanța de curățare. Pentru o comparație clară, vă recomandăm să folosiți filtrele din magazinul nostru online.

Pentru rezultate optime în ceea ce privește calitatea aerului și starea de bine, trebuie să se țină cont de performanța de curățare a purificatoarelor de aer cu filtre Hepa. În funcție de dimensiunea camerei, este necesară o performanță puternică sau mai puțin puternică. Diferitele modele din gama noastră sunt potrivite pentru camere de diferite dimensiuni. Veți găsi modele pentru camere mici, medii și mari.

Aparatele de curățat pot curăța un număr diferit de metri cubi pe oră. Acest lucru se reflectă în adecvarea lor pentru dimensiunea unei încăperi și în consumul de energie. Consumul de energie rămâne scăzut datorită unui mod de noapte sau a unui mod de economisire a energiei încorporat. Puterea respectivului purificator de aer mobil pentru încăperi poate fi controlată manual.

Unele dispozitive pot fi operate prin intermediul unei aplicații sau în modul automat. Aplicația permite un control mobil și personalizat al dispozitivului. În modul automat, performanța filtrului se adaptează la numărul de particule măsurat.

În acest fel, filtrarea este complet automată. În timp ce vă continuați viața de zi cu zi normală, filtrul de aer din încăpere determină singur cât de puternic trebuie să filtreze aerul. În combinație cu un senzor de aer, calitatea aerului poate fi verificată în diferite puncte.

Ați găsit un purificator de aer pentru salonul dvs. de manichiură sau salonul de cosmetica?

Un purificator de aer cu filtru Hepa nu numai că vă ajută să îmbunătățiți calitatea aerului din salonul de manichiură sau salonul de cosmetica. De asemenea, le oferiți clienților dvs. un sentiment de siguranță pe durata șederii lor. Aparatul poate juca, de asemenea, un rol central în conceptul dvs. de igienă personală.

În gama noastră online vă oferim diverse produse și modele pentru o purificare eficientă a aerului. Alegeți dispozitivul potrivit pentru afacerea dumneavoastră. Descoperiți aparatul potrivit pentru dimensiunea încăperii dvs. și pentru cerințele dvs. Vom fi bucuroși să vă ajutăm la alegerea finală a purificatorului de aer cu filtru Hepa.

Beneficiați de punerea în funcțiune și manipularea ușoară a purificatorului de aer. Convingeți-vă de numeroasele avantaje și oportunități pe care vi le oferă un astfel de aparat. Luați legătura cu noi și aflați mai multe despre posibilele aplicații și oportunități de finanțare pentru purificatoarele noastre de aer.
luftreiniger-lr-80-wifi-mit-h14-filter-10.0537.34-1

Purificator de aer „LR80 WIFI+“ cu filtru H14


 
Prin trimiterea intrebarii confirmati Declaratie de protectie a datelor ca ati luat la cunostinta si ati fost de acord.
 
Close menu
Inapoi sus