Luftreiniger_Kategoriebanner_ro
Purificatoarele de aer cu filtru Hepa sunt produse cu un impact foarte mare asupra calitatii vietii. Produsele detin un filtru Hepa, care inlocuieste aerul incarcat sau poluat cu aer curat. Particolele de praf, bacteriile si virusii din mediul inconjurator sunt astfel filtrati.
Inchide
Filter & Sort
29 Articol

Unde utilizam purificatoarele?

Datorită unui design simplu și a greutății reduse, filtrele de înaltă performanță pot fi utilizate în diverse locuri. În ciuda performanțelor sale ridicate de curățare, dispozitivul rămâne imperceptibil de silențios, astfel încât zgomotul de fond nu este aproape deloc afectat.

Diferitele modele de purificatoare de aer pot fi utilizate atât în gospodăriile private, cât și în sectorul comercial. În gospodăriile private, purificatoarele de aer îi ajută în special pe cei care suferă de alergii să limiteze amploarea acestora.

Cu un design simplu și capace de filtru de diferite culori, modelele pot fi utilizate în orice spațiu de locuit. Un capac de filtru servește ca un loc colorat fără a restricționa performanța filtrului.

În sectorul comercial, purificatoarele de aer cu filtre Hepa pot fi găsite în diverse zone. În special în birouri, purificatoarele au un efect pozitiv asupra climatului de lucru. Virușii (cum ar fi virusul Corona), bacteriile și polenul sunt filtrate din aer. Acest lucru poate reduce riscul de inbolnaviri. În plus, este promovată bunăstarea angajaților dumneavoastră și, prin urmare, satisfacția și productivitatea acestora.

Unde nu doriți aer curat? În multe zone și locuri diferite, oamenii își doresc adesea un pic de aer curat. Purificatoarele noastre de aer îndeplinesc exact această dorință la locul de utilizare dorit. Un lucru care trebuie luat în considerare este recomandarea pentru dimensiunea camerei.

La fel cum există diverse modele, acestea sunt potrivite și pentru alte dimensiuni de camere. Există modele care sunt special concepute pentru încăperi mai mici sau există articole care reîmprospătează complet încăperile mari. Motivul pentru aceste diferențe este dimensiunea diferită a aparatelor de curățat. Dimensiunea sa este adaptată la dimensiunea camerei pentru a obține rezultate optime.

În mod ideal, aerul ar trebui să fie filtrat de două sau trei ori într-o oră. Prin calcularea volumului de aer din zona care urmează să fie curățată, acesta poate fi comparat cu performanța de curățare. Pentru o comparație clară, vă recomandăm să folosiți filtrele din magazinul nostru online.
 

 

Operabil prin intermediul aplicatiei

Mod automat

Cu telecomanda

Luftreiniger mit App bedienbar
Luftreiniger mit Automatik Modus
Luftreiniger mit Fernbedienung

Cum functioneaza purificatorul de aer cu fitru HEPA?

De multe ori, nici măcar nu ne dăm seama cât de murdar este aerul pe care îl respirăm. Prezența virușilor sau a poluanților nu este, de asemenea, vizibilă cu ochiul liber. Aici intră în joc senzorii de aer. Senzorii măsoară calitatea aerului și, astfel, vă anunță că acesta trebuie curățat din nou.

Prin interacțiunea dintre senzorul de aer și aplicația asociată, aveți întotdeauna la vedere calitatea aerului din încăpere. Controlul prin intermediul aplicației "IDEAL AIR" este o modalitate de operare a purificatoarelor de aer Ideal. Unele produse sunt furnizate cu o telecomandă și au și un mod automat. Alternativ, toate produsele pot fi, de asemenea, controlate manual.

Telecomanda este ușor de utilizat și se explică de la sine. În modul automat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aplicație sau la telecomandă și pur și simplu lăsați curățarea în seama aparatului. Indiferent de modul de funcționare, obțineți o filtrare eficientă a aerului pentru domeniul respectiv de aplicare. Acest lucru se realizează prin combinarea diferitelor filtre în interiorul produselor.

Filtrul HEPA (filtre de particule de înaltă eficiență) de 360° este format, în esență, din patru etape de filtrare diferite. În primul rând, aerul trece printr-o grilă care servește drept pre-filtru.

Aici rămân blocate particulele grosiere, cum ar fi murdăria sau altele similare. Următorul pre-filtru este o plasă. Aici are loc filtrarea particulelor cu granulație mai degrabă grosieră.

După primele două filtrări, aerul este curățat la cel mai mic nivel. Apoi, particulele respirabile și ultrafine sunt filtrate. Particulele de praf sau virușii ar eșua, de asemenea, în acest moment. În cele din urmă, un strat de cărbune activ asigură eliminarea mirosurilor și a gazelor din aer.

La finalul procesului, rezultatul este un aer pur și plăcut, fără viruși, poluanți și praf, printre altele. În ciuda performanțelor ridicate, purificatorul de aer rămâne silențios și abia se observă.

Eficiența purificatorului de aer depinde, bineînțeles, în mare măsură de filtrul din interior. Prin urmare, este ușor să înlocuiți filtrul de îndată ce observați că funcția purificatorului scade. Prin urmare, filtrul de 360° este, de asemenea, disponibil separat în magazinul nostru.

După înlocuirea filtrului, aparatul dvs. este practic ca nou și puteți continua să vă bucurați de avantajele sale. Durata de viață a unui filtru este, în medie, de aproximativ 1 an.


 

Cat de justificata este utilizarea?

Diferitele modele din această categorie aparțin tipului de produse al căror beneficiu nu este neapărat imediat evident. Observați mirosurile, dar nu sunteți conștient de prezența poluanților sau a altor particule mici. Prin urmare, în cazul acestor produse, este mai ușor să ne întrebăm cât de util este cu adevărat produsul.

În calitate de companie care utilizează purificatoare de aer, vă putem asigura că acest lucru este perfect logic. Aerul care circulă are o mare influență asupra stării de bine a oamenilor. Aerul viciat nu poate provoca doar stări de spirit proaste sau dureri de cap. De asemenea, vă poate îmbolnăvi.

Cu o unitate potrivită pentru compania dvs., nu numai că vă veți face personalul să se simtă mai bine. În același timp, le puteți proteja și sănătatea.

Prin filtrarea agenților patogeni, a virușilor și a poluanților din aer, puteți contribui la sănătatea angajaților dumneavoastră. În plus, purificatoarele noastre de aer filtrează și virușii corona. Pe lângă personal, clienții din zonele de vânzare pot beneficia, de asemenea, de aerul purificat. Creați o atmosferă optimă de cumpărături pentru clienții dumneavoastră.

Purificatorul de aer nu poate avea doar un efect pozitiv asupra sănătății. În plus, modelul respectiv filtrează mirosurile neplăcute, praful și polenul din aerul din încăpere. Acest lucru este util mai ales pentru persoanele care suferă de alergii. Aerul curat poate reduce considerabil disconfortul.

Achiziționarea unui purificator de aer oferă bunăstare și relaxare nu numai clienților, ci și angajaților. La fel cum atmosfera de cumpărături este îmbunătățită, filtrul de aer ajută la crearea unui loc de muncă cu un factor de bună dispoziție. În special în birourile în plan deschis, utilizarea sa este foarte utilă.

Acolo unde se adună mulți oameni, există un risc ridicat de infecție. Aerosolii și aerul înfundat sunt ușor de filtrat din aer. Purificatorul de aer funcționează continuu și poate fi utilizat și în modul de noapte. În acest fel, garantați o calitate ridicată a aerului din interior 24 de ore din 24.

Silentios

Benefic pentru sanatate

Filtrează aerosolii, praful, mirosurile și multe altele

Usor de utilizat

Modele pentru spatii mici, mijlocii si mari

Pentru rezultate optime în ceea ce privește calitatea aerului și starea de bine, trebuie să se țină cont de puterea de curățare a purificatoarelor de aer cu filtre Hepa. În funcție de dimensiunea spatiului, este necesară o performanță puternică sau nu atât de puternică. Diferitele modele din gama noastră sunt potrivite pentru camere de diferite dimensiuni. Veți găsi modele pentru spatii mici, medii și mari. Puterea purificatorului de aer din camera respectivă poate fi controlată manual.

Unele dispozitive au un control prin aplicație sau un mod automat. În acest fel, filtrarea este complet automată. În timp ce vă desfășurați rutina zilnică normală, filtrul de aer din încăpere determină el însuși cât de puternic trebuie să filtreze aerul. În combinație cu un senzor de aer, calitatea aerului poate fi verificată în diferite puncte.

La locul de utilizare, sistemele de purificare a aerului cu senzor sunt ușor de amplasat. În mod ideal, modelul ar trebui să fie amplasat central în încăpere, astfel încât aerul și poluanții să poată fi filtrați din aerul care circulă. Dacă modelul este plasat într-un colț, există riscul ca doar această zonă să fie filtrată de nenumărate ori. Trebuie să existe o circulație a aerului în cameră.

Produsele noastre variază de la o dimensiune a camerei de 20 m² până la o suprafață de filtrare de 160 m². Prin urmare, unitățile noastre de purificare a aerului nu sunt utilizate doar în birouri, ci și în multe alte domenii. Sălile de terapie, sălile de așteptare, clasele școlare, precum și studiourile de fitness se numără printre domeniile populare de aplicare.

În aceste locuri, oamenii au decis să folosească purificatoare de aer și acum beneficiază de numeroasele avantaje ale acestor produse. Se găsesc articole pentru purificarea aerului în încăperi de diferite dimensiuni. Acolo se elimină poluanții, polenul, datorită filtrului cu carbon activ, precum și mirosurile neplăcute și multe altele.
 

Domeniile de aplicare sunt:

Spatii mari

Sali de asteptare

Sali de clasa

Private Haushalte

Purificator de aer: ideal pentru biroul dumneavoastra

Datorită performanțelor diferite ale modelelor, precum și a orientării pentru diferite dimensiuni ale încăperilor, se poate găsi unitatea de purificare a aerului potrivită pentru fiecare domeniu de aplicare. Birourile mici, sălile de vânzări, depozitele și unitățile de producție sunt alimentate în mod durabil cu aer curat. Acest lucru asigură un sentiment vizibil de bunăstare la locul de muncă sau în sala de vânzări.

La locul respectiv de utilizare, filtrul de aer HEPA devine în scurt timp o parte permanentă a echipamentului. Un design simplu le menține în fundal. Dimensiunile practice asigură faptul că aparatele de curățat pot fi amplasate în mod flexibil în diverse locații. Dacă este necesar, acestea pot fi mutate în mod constant.

Modelele profesionale din gama noastră online sunt echipate standard cu un filtru Hepa H14. Ca parte a producției diferitelor modele, există, de asemenea, opțiunea de a instala un filtru Hepa H13. Dacă sunteți în mod explicit în căutarea unui purificator de aer cu un filtru Hepa H13, vom fi bucuroși să adaptăm tehnologia filtrului la dorințele dumneavoastră.

În birouri, depozite și magazine, unitatea îndeplinește rapid cerințele necesare. Dar cum rămâne cu utilizarea în sectorul medical? În sălile de terapie, sălile de așteptare și în cabinete, se acordă o atenție deosebită purificatorului de aer. Pe lângă praf, polen și mirosuri, dispozitivele trebuie să filtreze agenții patogeni sub formă de aerosoli.

Prin echiparea lor cu un filtru HEPA de înaltă calitate, modelele sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea în zonele medicale. Mai ales în locurile unde se adună multe persoane bolnave, se recomandă un filtru de aer. În același timp, oferă o ușurare pentru persoanele care suferă de alergii în cabinetul dumneavoastră.

De asemenea, școlile sunt adesea un loc în care bolile se transmit rapid de la un copil la altul. Încăperile care sunt dificil de ventilat pot fi dotate cu un purificator de aer. Mai ales iarna, ventilația și, prin urmare, calitatea aerului este neglijată. Produsele noastre prezentate mai sus contribuie la menținerea unei bune calități a aerului și a sănătății.

În multe încăperi, oamenii nici măcar nu sunt conștienți de aerul viciat. Locul de muncă este unul dintre locurile în care ne petrecem cea mai mare parte a zilei. Aerul înfundat provoacă adesea dureri de cap și stări de spirit proaste sau chiar vă poate îmbolnăvi. Din acest motiv, angajatorul ar trebui să asigure întotdeauna un aer bun și curat.

Prin utilizarea unui purificator de aer, îmbunătățiți condițiile de lucru ale angajaților dumneavoastră. Clienții petrec de obicei doar o perioadă scurtă de timp în afacerea dumneavoastră. Bineînțeles, acestea beneficiază și de o atmosferă bună de cumpărături, datorită calității ridicate a aerului. Dar angajații dvs. petrec de obicei mai mult de 8 ore în acest loc.

Faceți din odorizantul de aer o parte permanentă a echipamentului dvs. de birou acum. Creați un loc de muncă atractiv, sănătos și inovator pentru personalul și angajații dumneavoastră. Să fie filtrați cu ușurință poluanții, polenul, praful, acarienii și multe alte substanțe nocive din aer. Respirați aer curat în viața de zi cu zi la birou!

Diferitele modele sunt ușor de utilizat și pot fi folosite în toate domeniile. Asigurați o senzație de respirație proaspătă în birou, depozit sau sala de vânzări. Beneficiați de aer curat non-stop!

Ce trebuie luat în considerare atunci când cumpărați un purificator de aer?

Atunci când cumpărați un purificator de aer, zona de utilizare joacă un rol important. Camera poate fi folosită pentru a determina cât de puternic ar trebui să fie dispozitivul. În primul rând, dimensiunea camerei este decisivă. Este o cameră mică sau mai mare?

Sistemele noastre sunt optimizate pentru anumite dimensiuni de cameră. Performanța de curățare este, de asemenea, legată de un anumit volum de aer pe oră. Curățarea încăperilor mai mari necesită o performanță mai mare decât curățarea încăperilor mai mici. Acest lucru se datorează faptului că trebuie filtrat mai mult aer.

Unele zone specifice necesită o putere de curățare mai mare decât altele. În acest caz, puteți opta pentru un model mai puternic. După ce ați determinat puterea potrivită, vă puteți da seama de amplasarea unității. Unde doriți să plasați purificatorul de aer?

Purificatorul de aer poate fi utilizat pe podea, pe masă sau mobil. Anumite modele sunt mai recomandate decât altele pentru utilizarea la îndemână pe o masă sau pe un blat. Altele au rotile și, prin urmare, pot fi utilizate în mod flexibil în cameră.

În același timp, aceste modele sunt transportabile și, prin urmare, pot fi utilizate în diferite locații. De asemenea, unitățile mai mici pot fi transportate rapid și ușor. Pur și simplu legați cablul de alimentare, împachetați purificatorul de aer și plecați.

În cele din urmă, designul și dimensiunea joacă cu siguranță un rol important. Fiind vorba de un obiect tehnic, datele tehnice sunt decisive pentru achiziție. Dar nici aspectul modelelor nu trebuie neglijat. În special în birouri sau săli de așteptare, purificatoarele de aer sunt de obicei plasate sub o masă sau sunt oarecum ascunse.

Dar modelele bine conturate transformă din ce în ce mai mult dispozitivul într-un obiect central al mobilierului. În magazinul nostru online, puteți obține modele clasice în alb sau negru, printre altele. Modelele rotunde sau unghiulare în aceste culori uni sunt discrete. Cu greu ies în evidență printre echipamentele și mobilierul afacerii dumneavoastră.

În același timp, unitățile de purificare a aerului pot fi colorate. O husă de filtru de înaltă calitate, în culoarea pe care o alegeți, adaugă un strop de culoare biroului, magazinului sau sălii de așteptare. Aceste capace sunt disponibile numai pentru anumite modele. Acestea nu restricționează în niciun fel funcția purificatorului de aer.

Doriți un dispozitiv care abia se observă? Sau vă doriți un strop de culoare veselă pentru interiorul dvs.? Decideți-vă acum pentru elementul care se potrivește perfect locului de utilizare. Într-un timp foarte scurt, veți observa îmbunătățirea calității aerului. 

 

Doriti sa imbunatatiti calitatea aerului din interior?
 

Purificatoarele de aer cu filtre HEPA nu numai că îmbunătățesc calitatea aerului din interior. Apropo, acestea oferă, de asemenea, un sentiment sporit de bunăstare și contribuie la sănătate.

Aveți întrebări cu privire la performanța de curățare a unui articol? Nu sunteți încă conștient de modul în care puteți utiliza un dispozitiv în afacerea dumneavoastră? Sau doriți să aflați mai multe despre diferitele produse?

Așteptăm cu nerăbdare întrebările, solicitările sau sugestiile dumneavoastră. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.+49 (0) 2874 910-374
vanzari@vkf-renzel.ro

Close menu
Inapoi sus