Protejarea sănătății angajaților și a clienților este mai mult ca niciodată în atenția publicului. Pentru companii, este important acum să găsească protecția igienică potrivită pentru diferitele domenii de aplicare și situații. In contextul actual, puteti gasi la noi  articole precum panouri de protecție, măști de protecție sau dezinfectanți.
Inchide
Filter & Sort
226 Articol

Cum putem proteja corect clientii si angajatii?

Va oferim o prezentare clară a articolelor potrivite pentru redeschiderea sau continuarea activității dumneavoastră. Alegeti o varietate de articole diferite pentru pastrarea sigurantei în afacerea, cabinetul sau magazinul dumneavoastră. Obțineți o imagine de ansamblu a opțiunilor dumneavoastra și stăpâniți provocările legate de igienă și organizare.

O sarcină centrală a igienei este de a proteja sănătatea angajaților și a clienților. Aceasta include protectia zonei casei de marcat, gestionarea clienților, precum și separarea sau delimitarea zonelor. Persoanele implicate vă vor mulțumi în egală măsură.

Prin adaptarea firmei la noile schimbari, indepliniti nu numai cerințe de igienă. Cu ajutorul diferitelor articole, se creează sau se garantează un loc de muncă sigur și plăcut pentru angajați. Personalul dintr-o mare varietate de instituții intră zilnic în contact cu un număr mare de persoane și influențe externe. Un echipament adecvat poate contracara riscul de infecție și, prin urmare, pierderea de personal.

Desigur, clienții nu sunt interesați în primul rând de un loc de muncă sigur. Aceștia caută companii în care pot avea încredere. În ceea ce privește vizitatorii sau clienții obișnuiți, încrederea poate fi consolidată prin intermediul unui standard de igienă și siguranță. Acest lucru duce la o bună fidelizare a clienților. Potențialii cumpărători văd că ei și nevoile lor sunt luate în considerare.

Diverse produse pentru mai multă igienă și siguranță
Pentru a consolida loialitatea clienților și pentru a crea un loc de muncă sigur, sunt potrivite produse din diferite categorii. Asigurarea protectiei se extinde la mai multe domenii ale companiei. Combinate între ele, aceste produse oferă echipamente și facilități optime pentru diferite întreprinderi.

Pentru că igiena și siguranța nu sunt importante doar în comerțul cu amănuntul. Instituțiile publice și culturale, cabinetele medicale sau birourile open space se numără, de asemenea, printre clienții pe care îi aprovizionăm deja cu satisfacție. Pentru că, în toate aceste domenii, oamenii trebuie să fie îndrumați, protejați și informați. Prin urmare, selecția produselor se bazează pe punctele principale de ghidare, protecție și informare.

Îndrumarea clienților, a vizitatorilor sau a pacienților în diferitele operațiuni este esențială pentru a evita aglomerația și cozile. Standurile cu barieră și standurile de demarcație urmăresc mulțimea și delimitează anumite zone. Aceasta poate fi utilizată pentru a delimita zone întregi sau departamente în cadrul companiilor. Acest lucru creează structură și ordine.

După cum s-a descris mai sus, protecția angajaților și a clienților joacă un rol central. Cu ajutorul măștilor de față, al ecranelor de protecție sau al dezinfectanților, riscul de transmitere a bolilor este redus. Acest lucru contribuie la pastrarea sănătății. În special în domeniul protecției, gama noastra de articole este foarte variata.

O protecție optimă include, de asemenea, informații și sfaturi complete. Informarea personalului și a clienților este necesară pentru a consolida încrederea clienților și pentru a promova implementarea optimă a măsurilor. Autocolantele de podea, afișajele și buzunarele pentru postere pentru exterior și interior sunt potrivite în acest scop.

Punerea la punct a unui concept cuprinzător și de înaltă calitate pentru mai multă igienă și siguranță poate fi mai ușor decât credeți. Produsele noastre se dovedesc a fi ușor de manevrat, se aplica simplu si sunt de înaltă funcționalitate. 

Protectie

Hygieneschutz durch einen Spuckschutz an der Kasse

Directionare

Absperrständer für mehr Hygieneschutz

Informare

Rollbanner „Stick“ als Hygieneschutz nutzen

Protectie in design optim

Pentru igiena si protectie eficienta, puteti alege din gama noastra variata de produse.  Protecția completă se extinde la întreaga activitate a companiei și, prin urmare, se reflectă în afișarea informațiilor, în echipamentul angajaților, precum și în echipamentul general al companiei. Desigur, companiile doresc în continuare să se prezinte în conformitate cu imaginea lor corporativă.

O prezentare de înaltă calitate a companiei este posibilă în ciuda anumitor precauții. În primul rând, acest lucru este garantat de materiale calitative și de un aspect atragator. În plus, multe dintre produse pot fi personalizate în ceea ce privește designul lor. Acest lucru este realizat, pe de o parte, printr-o gamă largă de culori și, pe de altă parte, prin posibilitatea de imprimare. 

Găsește acum articolele potrivite pentru amenajarea magazinului tău, pentru publicitate sau pentru echipamente de afaceri. În momentele în care aveți nevoie de protecție suplimentară în materie de igienă, mastile de fata, autocolantele de podea sau sistemele de bariere vă ușurează activitatea de zi cu zi. Vă puteți desfășura activitatea normală fără nicio restricție.

Întoarceți-vă la viața de zi cu zi și la normalitate cu produsele noastre. 

 

Cautati informatii referitoare la COVID 19?

Download »
Close menu
Inapoi sus