Autohäuser_1200px

Promovarea vanzarilor si echiparea magazinelor pentru service-uri auto


In acest mod va evidentiati automobilele si accesoriile intr-un mod profesional

Semnalizare pret pentru automobile

Cu produsele noastre, scoateti in evidenta automobilele intr-un mod profesional. Puteti folosi display-urile informationale pentru a expune cele mai importante date direct langa automobilele dvs. Sortimentul nostru de produse se intinde de la display-uri simple din acrilic pana la display-uri stabile din metal. Etichetele cu informatii pot fi schimbate simplu, fara a trebui sa va urcati in masina.
 
Informatiile pentru automobilele aflate in aer liber se plaseaza in interiorul acestora. Buzunarele noastre adezive se lipesc cu usurinta pe geamurile laterale sau parbriz. Avantajul buzunarelor adezive sta in indepartarea fara reziduri.
 
Cu etichetele de pret digitale de la troniTAG, informatiile pot fi plasate pe automobilele intr-un mod profesional si futuristic. Preturile si datele sunt schimbate in mod centralizat, avand astfel o vedere de ansamblu asupra preturilor. Nu mai este necesara schimbarea manuala a etichetelor de pret. Utilizati optiunile de publicitate extinse, cum ar fi de exemplu vizionarea unui film despre un anumit produs cu ajutorul unui smartphone, direct in dreptul etichetei.

Preturi pentru anvelope si accesorii

Oferim o gama larga de reglete de pret pentru rafturile dvs., care pot fi taiate la lungimi individuale. La sectiunea referitoare la optimizarea rafturilor, gasiti oferta noastra de separatoare pentru o prezentare ordonata la raft, precum si sisteme pusher sau iluminare rafturi. Display-urile din acrilic pot fi plasate in mod flexibil pe mese, tejghele si anvelope.


Echipare magazine pentru comertul cu automobile

Doriti sa prezentati pliante, carti de vizita si accesorii auto intr-un mod transparent? Cu ajutorul acestor produse, comercializati accesoriile si brosurile info intr-un mod profesional

Publicitate si informare

Doriti sa atrageti atentia asupra unor promotii speciale sau sa prezentati magazinul intr-un mod deosebit? La noi gasiti un sortiment special selectat pentru a va satisface cerintele.

Partenerul tau pentru promovarea vanzarilor

Suntem partenerul tau pentru promovarea vanzarilor si echiparea magazinelor in comertul cu automobile. Ca si producator, putem customiza multe din produsele noastre in functie de cerintele dvs sau putem fabrica display-uri individuale.

Exemplu display customizat: display Mercedes pentru vizualizarea proiectorului cu logo LED

superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

CALITATE MADE IN GERMANY

O mare parte din produse sunt fabricate in Germania

MATERIALE CALITATIVE

Punem pret pe calitate

TEHNOLOGII INOVATIVE

Utilizam cele mai noi tehnologii si utilaje

Rezultatele noastre

De 30 de ani suntem partenerul dvs de incredere pentru promovarea vanzarilor la punctul de vanzare- la nivel mondial pentru dvs.

35 Ani

26 Tari

885 angajati

> 19.000 Produse de promovarea vanzarilor

Necesitati consiliere personala?

Cerere de oferta »
Close menu
Inapoi sus