Cu ajutorul suporturilor pentru farfurii si tacamuri din acesta categorie, farfuriile sunt prezentate intr-o pozitie inclinata, bucurandu-se astfel de o vizibilitate perfecta, in timp ce tacamurile isi gasesc locul ideal in suporturile noastre. 
Toate produsele din acesta categorie sunt confectionate din plexiglas, astfel incat acestea raman discret in fundal, lasand marfa prezentata sa iasa in evidenta. 
Inchide
Filter & Sort
7 Articol

Standuri si suporturi pentru farfurii si alte obiecte

De obicei fabricate din plexiglas, suporturile pentru farfurii oferă farfuriilor un suport sigur sau o suspendare sigură - fără a fi vizibile. Suporturile versatile pentru farfurii pot fi folosite pentru a prezenta farfurii și alte feluri de mâncare, precum și cărți, CD-uri sau DVD-uri. 

Suporturile pentru farfurii din acril au de obicei un design elegant și permit farfuriilor să strălucească în cea mai bună lumină. Acestea sunt ușor de utilizat și asigură o prezentare stabilă chiar și pentru bunurile fragile. Standurile sunt, de obicei, transparente și, prin urmare, foarte discrete, astfel încât să vă pună în evidență în mod ideal farfuriile, cărțile sau alte produse.

Standuri universale in diferite variatii

Suporturile pentru farfurii sunt utilizate în special în magazine, mai ales când este vorba de a plasa farfurii, mărfuri sau alte obiecte decorative pe suporturile universale practice și reglabile. În acest scop, unghiul părții din spate a suportului poate fi de obicei ajustat, iar crestăturile încorporate în bază împiedică alunecarea suportului de placă și, prin urmare, a obiectului.

 Standul "Kalmia" este un stand clasic realizat din polistiren transparent, disponibil în trei înălțimi diferite. Datorită balamalelor practice, suportul poate fi pliat pentru a economisi spațiu. 

Sau puteți utiliza un model multiplu, cum ar fi suportul de farfurii "Lubinus", care este disponibil pentru 3 sau 6 articole. Pe de altă parte, suportul pentru tacâmuri "Moringa" poate susține tacâmuri întregi, astfel încât, pe lângă farfurii, sunt expuse în mod ideal și ceștile potrivite.

Economi de spatiu, transparenta si stabilitate - standuri de farfurii pentru sălile dumneavoastră de vânzări

Gândiți-vă cu atenție ce model puteți folosi pentru fiecare aplicație și apoi alegeți suportul de farfurii care combină în mod ideal dorințele dumneavoastră. Lasă-te inspirat de gama noastră online de suporturi pentru farfurii și folosește micile suporturi practice din plexiglas pentru a-ți expune produsele și mai eficient. Fie că este vorba de prezentarea de plăci sau cărți la târguri, în vitrine sau săli de vânzări: standurile pentru plăci nu distrag atenția de la expoziția dumneavoastra datorită aspectului lor discret și pot fi pliate și depozitate după utilizare pentru a economisi spațiu.

 

 

Close menu
Inapoi sus