Display-uri si suporturi pentru prezentare produse din plexiglas- ca si producator putem confectiona diferite tipuri de modele si variante, in functie de solicitarile clientului.

 
Inchide
Filter & Sort
14 Articol

Piedestaluri din plexiglas - ajutoare mici cu efect mare

Piedestalurile din plexiglas si podurile decorative sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme. Combinati diferite display-uri pentru produse si creati astfel noi suporturi . Gasiti pentru orice produs piedestalul din plexiglas potrivit.

Ajutoarele decorative din plexiglas transparent aduc produsele in prim plan pentru clientii dumneavoastra, display-urile ramanand discret pe fundal.

Fiecare piedestal din plexiglas are o greutate mica si este astfel foarte flexibil. Plexiglas este rezistent la razele UV si astfel perfect pentru expunerea in vitrine. Decorati-va vitrinele cu trepte din plexiglas, si prezentai exponatele pe diferite inaltimi.
 
Vitrine mit Acrylsockel bestückt

Echipati vitrinele cu piedestaluri din plexiglas

Vitrinele se utilizeaza cel mai adesea in magazine, buticuri si alte sali de prezentare si vanzare. Chiar si la targuri, produsele sunt prezentate cu ajutorul vitrinelor. Obiecte de arta sunt in mod frecvent expuse in vitrine, in muzee si expozitii.

Diferitele nivele de prezentare din vitrine cresc atentia si optimizeaza aspectul acestora. Piedestalele noastre sunt ideale pentru plasarea in vitrine si nu ies foarte mult in evidenata datorita transpartentei lor. 

Ajutoare mici cu efect mare! In functie de dimensiunea vitrinei, piedestalurile sunt disponibile in diferite inaltimi.  Acestea sunt perfecte ca si elemente decorative pentru produse mici. 

Loc de plasare: vitrine cu produse proaspete

Asezati podurile decorative  in vitrinele pentru produse proaspete si obtineti astfel o suprafata aditionala de prezentare. Prezentati produse de brutarie, croissante si alte snackuri intr-un mod atragator. Podul pentru chifle dispune de un profil transparent cu rol de stopper. In acelasi timp ofera posibilitatea utilizarii etichetelor de pret.

In combinatie cu display-ul pentru snack-uri va prezentati vitrina intr-un mod ideal, obtinand un aspect ordonat pentru clienti. Display-ul este disponibil in doua lungimi diferite si este creat pentru prezentarea chiflelor. 
Brötchenbrücke
Monitorständer

Suporturi pentru monitoare - ergonomie la locul de munca

Piedestaluri din plexiglas - standuri pentru monitoare - un ajutor practic pentru orice birou

La birou sau in homeoffice, pozitia monitorului este de cele mai multe ori prea joasa. O pozitie dreapta nu este posibila. Cresteti ergonomia la locul de munca si aduceti monitorul cu ajutorul suportului nostru pentru monitoare la inaltimea perfecta. Paralel creati spatiu de depozitare pentru documente sub monitor.

Suportul pentru monitor poate fi utilizat  ca si suport pentru alte produse.

 
Cu un piedestal din plexiglas sau o punte decorativă, mărfurile pot fi prezentate la diferite înălțimi. De exemplu, decorați vitrina unui magazin de încălțăminte cu poduri decorative. Folosiți un pod decorativ pentru chifle, pentru expunerea acestora in brutaria dumneavoastra. Îmbunătățiți prezentarea mărfurilor la un standard inalt în vitrine cu piedestaluri din plexiglas mici. 

Productie individuala- de la planificare la implementare

 

Profitati de experienta noastra in domeniul promovarii vanzarilor si de reteau noastra mondiala. Datorita productiei noastre proprii, putem reactiona flexibil la cerintele dumneavoastra individuale.

Contacteaza-ne!
Close menu
Inapoi sus