Mesele rotativese utilizeaza in mare parte pentru prezentarea produselor. Produsele plasate pe acestea atrag atentia prin miscarea continua.

Sunt ideale in special pentru vitrine, pentru prezentarea produsului din toate partile. Mesele electrice sunt disponibile la capacitati sau viteze de rotatie diferite.


 
Inchide
Filter & Sort
8 Articol

Mereu in miscare: platforme rotative versatile

Sunteți în căutarea unei mese rotative potrivite pentru un eveniment, pentru vitrina magazinului sau pentru zona de tejghea? Sau doriți să prezentați anumite produse într-un context diferit, într-un mod atrăgător - și, de preferință, din mai multe perspective diferite? Atunci, aflați acum despre gama noastră de platforme rotative, care se disting prin diferitele capacități de încărcare. De la platforme rotative cu o sarcină centrală maximă posibilă de 5 kg până la platforme rotative deosebit de robuste care pot suporta o sarcină de până la 500 kg, totul poate fi găsit online la noi. Platformele noastre rotative se caracterizează prin faptul că pot fi amplasate foarte flexibil și independent de locație. Decideți-vă acum aici pentru modelul care se potrivește cel mai bine cerințelor produselor dumneavoastră.
 

Oferiti produselor dumneavoastra un twist perfect

Doriți să arătați un manechin într-o prezentare atractivă la 360 de grade? Sau ați dori să prezentați anumite produse, cum ar fi pantofii sau bijuteriile, într-un mod și mai variat, pe o platforma rotativă? Folosiți apoi scenele noastre rotative ca suporturi practice de prezentare pentru articole și bunuri de toate tipurile. Scena rotativă de 10 kg, de exemplu, este un clasic pentru vitrinele sau tejghelele magazinelor. Cu 2,5 rotații pe minut, această scenă rotativă cu un diametru al flanșei de 124 mm oferă exact suprafața potrivită pentru a prezenta produsul unui public larg într-un mod eficient din punct de vedere promoțional. Sau ar trebui ca placa turnantă să suporte o sarcină mai mare? Atunci, de exemplu, placa turnantă de 50 kg sau cea de 500 kg ar fi o alegere potrivită. La unele modele din oferta noastră online, cum ar fi masa rotativă, puteți alege, de asemenea, între diferite sarcini centrice. Luați în considerare exact cât de grele și de mari sunt produsele care urmează să fie prezentate și apoi decideți ce placă turnantă este potrivită

Diverse criterii de selecție pentru masa dumneavoastra rotativă

Alegerea unei mese rotative adecvate depinde întotdeauna de formatul și greutatea produsului pe care doriți să îl prezentați. De asemenea, ar trebui să luați în considerare diametrul suprafeței în picioare a scenei rotative și sursa de alimentare, deoarece majoritatea platformelor rotative funcționează electric. Pe lângă greutate și sursa de alimentare, trebuie să luați în considerare și înălțimea și lățimea produselor care urmează să fie prezentate. În special în cazul produselor mai mari și mai înalte, capacitatea maximă de încărcare se poate schimba întotdeauna datorită principiului pârghiei. Trebuie să țineți cont de acest aspect, precum și de viteza de rotație. În cazul în care aveți întrebări cu privire la anumite aspecte ale platformelor rotative, va vom raspunde cu placere.
 
Close menu
Inapoi sus