Un panou de protectie asigura mai multa igiena in orice magazin sau institutie. 
Indeosebi in sectorul alimentar, prezentarea marfii respectand regulile stricte de igiena este obligatorie. De aceea, in brutarii, gastronomie sau cofetarii se utilizeaza panouri de protectie calitative din plexiglas.

 
Inchide
Filter & Sort
26 Articol

Cumparaturi la standarde ridicate de igiena

Descoperiți acum produsul ideal pentru nevoile dumneavoastră. Puteți obține panouri de protectie în variante pliabile, cu sau fără fanta, precum și pentru tejghele de vânzări, case de marcat sau birouri. Lasă-te inspirat de soluțiile noastre pentru afacerea ta.

Pe lângă suporturile noastre de marfă, oferim multe articole pentru mentinerea igienei la casierie și la ghișeu. Produsele bine plasate și de înaltă calitate pot păstra o atmosferă plăcută de cumpărături. În același timp, sănătatea consumatorilor și a angajaților este protejată.

Protecția și standardele de igienă sunt termeni care devin din ce în ce mai importanți. Urmărirea acestor tendințe este cheia pentru a continua să ne asigurăm încrederea clienților. În cele mai multe cazuri, acest lucru necesită adaptarea amenajărilor din magazin sau a echipamentelor de birou.

Menținerea standardelor de igienă se întinde de la zona de intrare, la tejghelele de marfă sau rafturile cu produse și până la zona de plată. În calitate de vânzător, este important să creăm standarde uniforme pentru a proteja clienții și angajații în același timp.

Dintre aceste zone, zona caselor de marcat este, cu siguranță, cea în care există cel mai mare contact cu clientul. Tocmai aici elementele de protecție își ating scopul deplin. Bineînțeles, zona de plată variază de la un magazin la altul. Din acest motiv, oferim produse cu diferite opțiuni de instalare în gama noastră. Datorită flexibilității produselor, elementele de protecție nu pot fi folosite doar pentru a separa vizitatorii și angajații.

Birourile reprezintă un alt domeniu de utilizare a articolelor prezentate mai sus. Cu un panou de protectie pentru birou, angajații de la birou rămân protejați unii de alții și își pot continua munca fără probleme. Pentru diversele birouri și instalații, există soluții de montare pe tavan, suporturi pentru birou sau chiar suporturi transparente pentru podea.

Utilizare flexibila si montaj simplu

Pe lângă suspensii, ecrane de protecție și standuri de prezentare, sunt disponibile și pereți mobili pentru mese și tejghele. Prin numeroasele articole diferite, dorim să vă oferim cât mai multe opțiuni posibile în ceea ce privește designul amenajărilor magazinului dumneavoastră. Micii pereți despărțitori au rolul de a proteja tejgheaua de scuipat. Display-urile sunt pur și simplu așezate pe tejghea și constau dintr-o placă transparentă cu un cadru. 

Dacă nu doriți să limitați spațiul de pe tejghea, puteți opta pentru un ecran de protecție. Ecranul este pur și simplu suspendat de tavan și oferă astfel protecție fără a ocupa spațiu în altă parte.

Numeroasele opțiuni de montare sunt îmbunătățite de flexibilitatea materialului. Materialul, Plexiglas® sau PET G, are un aspect modern și steril datorită asemănării sale cu sticla. Acesta pune mărfurile în prim-plan și, astfel, servește ca un transport optim de mărfuri.

Recipiente marfa cu potential

În sortimentul nostru veți găsi modele cu protecție doar în partea din față sau variante cu protecție laterală suplimentară. În acest fel, numai personalul propriu poate avea acces la bunuri, iar alimentele sunt protejate din toate părțile. Acest lucru stabilește noi standarde de igienă.

Capacele de acoperire nu numai că protejează, dar pot oferi și spațiu suplimentar pentru transportul mărfurilor. Plasarea unui capac pe tejghea creează un nou spațiu de vânzare care respectă liniile directoare privind igiena.

Dar nu există doar unități de afișare cu un singur nivel. Doriți să vă prezentați bunurile pe mai multe rafturi pentru a economisi spațiu? Există multe soluții diferite pentru acest lucru în gama noastră.

Produsele noastre sunt, de asemenea, potrivite pentru promovarea ofertelor speciale și a produselor speciale. Cu ajutorul acestora, măsurile publicitare pot continua să fie efectuate în magazin, menținând în același timp cele mai înalte niveluri de curățenie și ordine. Ca de obicei, plasarea pe tejghea pune produsele în câmpul vizual al clientului. Acest lucru le atrage atenția.

Protectie in diferite forme

În cele ce urmează, am dori să vă prezentăm mai detaliat articolele actuale din gama noastră. Mai ales în perioada bolilor virale sau a valului de gripă cunoscut în general, nimic nu se compară cu măsuri suficiente în materie de igienă. Următoarele articole vă vor ajuta să le implementați în compania dumneavoastră.

Panoul de protecție "Cashier" este fixarea și protecția optimă pentru zona casei de marcat. Panoul vă protejează atât clienții, cât și angajații companiei dumneavoastră. Angajații nu sunt protejați doar din față, ci modelul "Checkout" oferă protecție și din lateral. Schimbul de bunuri, documente sau mijloace de plată poate avea loc prin intermediul fantei de la marginea inferioară a dispozitivului de protecție "Checkout".
Spuckschutz Thekenaufsatz mit Durchreiche

În loc să fie așezat pe tejghea, panoul de protecție din plexiglas este suspendat de tavan. Panoul este disponibil în diferite lungimi și lățimi. Găurile din geam facilitează suspendarea geamului de tavan cu ajutorul unor frânghii sau lanțuri. Nu este "sacrificat" niciun spațiu pe tejghea în acest proces.

Un panou clasic de protecție este suportul de mărfuri "Arvens". Mai mult ca oricând, este important să se acorde atenție igienei atunci când se oferă produse pe tejghea. Capacul din plexiglas este echipat cu ventuze și asigură o protecție frontală și laterală împotriva influențelor externe. Cu acest produs, bunurile dumneavoastra pot fi prezentate pe trei niveluri și protejate în același timp. 

Găsiți panoul de protectie din Plexiglas®, sticlă acrilică sau PET G potrivit pentru afacerea dumneavoastră.

Produse direct de la producator

În calitate de producător al acestor produse, garantăm calitatea acestor panouri. Articolele noastre sunt fabricate în întregime în Germania. Din acest motiv, nimic nu stă în calea unor personalizări speciale, pe care le producem și le livrăm special pentru dumneavoastră.

Aveți nevoie de un articol special sau de o opțiune pentru a fi atârnat pe raftul dumneavoastră? Nu ai găsit încă panoul de protectie potrivit? Contactați-ne și cereți-ne un panou personalizat. 

Cu mulți ani de experiență în domeniul amenajărilor de magazine, suntem bucuroși să vă oferim ideile și posibilitățile noastre. Reprezintă domeniul dumneavoastră de aplicare o provocare specială? Ne-ar face plăcere să fabricăm produse personalizate exclusive. Contactați-ne sau întrebați-ne acum despre afișajul dumneavoastra individual personalizat.
Close menu
Inapoi sus