Suporturile si display-urile pentru ochelari sunt potrivite atat pentru prezentarea, cat si pentru depozitarea in siguranta a tuturor tipurilor de ochelari. VKF Renzel oferă diverse opțiuni pentru prezentarea ochelarilor de orice marcă sau formă. Convinge-te de calitatea suporturilor pentru ochelari si a display-urilor noastre.

 
Inchide
Filter & Sort
2 Articol

Rafturi pentru ochelari adaptate la fiecare locație a magazinului

La fel cum fiecare magazin este mobilat individual, dispunem și de vitrine flexibile pentru prezentarea sau depozitarea paharelor. Gama noastră include display-uri din sticlă acrilică și metal. Standurile pentru ochelari și standurile de prezentare, cum ar fi standul clasic pentru ochelari "Galega", sunt potrivite pentru a fi utilizate pe tejghea sau pe masă. Afișajul pentru ochelari este disponibil în diferite dimensiuni și pune ochelarii în prim-plan cu aspectul său cristalin. În timp ce rama și suporturile pentru ochelari sunt realizate din metal acoperit cu pulbere, sticla acrilică formează carcasa afișajului. Sistemul slatwall "Flexi-Slot" oferă o soluție complet individuală pentru magazinul dumneavoastră.
 

Sistemul slatwall „Flexi-Slot“

Alcătuiți-vă propriul display de ochelari în funcție de nevoile dumneavoastră. Puteți alege dintre diferite modele de baza.  Apoi, decideți cum doriți să vă prezentați produsele. Fie cu un suport special pentru ochelari, fie prin intermediul unei tăvi suspendate. Convingeți-vă de numeroasele variante și de potențialul inepuizabil al sistemului nostru "Flexi-Slot".
 

Display-uri cu print

Personalizați-vă standul pentru ochelari, afișajul sau suportul modern pentru ochelari cu ajutorul nostru. În calitate de producător al produselor enumerate mai sus, nu numai că garantăm calitatea produselor, dar suntem bucuroși să le oferim produse cu o imprimare personalizată, cum ar fi un logo, numele mărcii etc.

Avem, de asemenea, opțiunea de a produce produse personalizate la cerere. Profitați de experiența noastră de 30 de ani în promovarea vânzărilor și beneficiați de ideile și posibilitățile noastre.
Close menu
Inapoi sus