Cutiile si dozele din plastic apartin obiectelor de folosinta zilnica cu o utilizare foarte diversa. Servesc la depozitarea, sortarea si colectarea obiectelor mici. 
In spatiul public, se utilizeaza in farmacii, banci sau birouri. In domeniul vanzarilor, se utilizeaza des in transport si in prezentarea produselor. 
La cerere, cutiile se pot printa cu logo-ul sau sloganul dorit. 


 
Inchide
Filter & Sort
15 Articol
Cutiile și recipientele de plastic sunt ustensile de zi cu zi cu o varietate infinită de utilizări. Acestea sunt utilizate pentru depozitarea, sortarea și colectarea obiectelor mici. În sectorul comercial, acestea fac parte din aprovizionarea farmaciilor; farmaciile și magazinele de produse naturiste au nevoie de ele pentru depozitarea igienică a produselor lor. În domeniul promovării vânzărilor, acestea sunt adesea folosite pentru expediere, transport și, mai ales, pentru prezentarea mărfurilor. La cerere, putem imprima logo-ul sau sloganul dumneavoastră pe cutiile de plastic. Aruncați o privire la sortimentul nostru plin de culoare. Dacă aveți întrebări despre produse, vă vom sfătui cu plăcere.
Close menu
Inapoi sus