Cartile postale si felicitarile se ofera la multe ocazii. In spacial in domensiul floristic sau al cadourilor, aceste felicitari se ofera destul de des.

Ca si display-uri pentru felicitari sau carti postale detinem diferite tipuri de standuri pentru expunere pe masa sau de sine statatoare. Astfel, cartile postale pot fi prezentate intr-un mod atragator si decorativ. Display-urile sunt potrivite pentru orice spatii de vanzari si magazine de orice dimensiune.

 
Inchide
Filter & Sort
19 Articol

Mereu in atentia clientilor- suporturi pentru carti postale 

Fie că este vorba de cărți poștale, invitatii sau felicitări - cărțile de vizită sunt folosite de clienți pentru o mare varietate de scopuri. Standurile pentru carduri reprezintă o modalitate eficientă de prezentare a cardurilor și de atragere a atenției asupra gamei oferite. De la scările clasice pentru cărți de vizită la standuri pentru cărți poștale și diverse sisteme de ghișeu, veți găsi în oferta noastră online standuri pentru cărți de vizită în diferite forme, dimensiuni și versiuni. Și dumneavoastra puteți atrage atenția clienților cu un stand pentru carti postale- fie că este vorba de o versiune rotativă sau rulantă, fie că este vorba de un afișaj clasic de podea. Descoperiți aici gama noastră de suporturi pentru carti postale pentru punctul de vanzare.

Standuri pentru carti postale ca si display-uri de sine statatoare sau ca display-uri de perete

Librăriile, chioșcurile de ziare, benzinăriile, florăriile, magazinele de cadouri sau supermarketurile folosesc o mare varietate de suporturi pentru cărți pentru a expune cărți și reviste. Aflați aici despre selecția atractivă de suporturi de cărți din magazinul nostru online și comandați acum suportul de cărți în mod convenabil și ușor direct online. Cu display-ul pentru carti postale pentru sistemul de afișare "Multi" mare, obțineți un model clasic pe care îl puteți utiliza pentru formularele A4, A5 și A6. Echipat cu rotile, este un suport foarte mobil pentru sala de vânzări sau zona pietonală.

Dacă, pe de altă parte, căutați un element de tablă perforată ca suport de carduri, elementul de tablă perforată pentru sistemul de afișare "Multi" este o alegere bună: Cu acest model, puteți, de asemenea, adăuga până la 3 elemente de tablă perforată la afișajul de tejghea "Multi". Sistemul de perforatie utilizată permite folosirea simplă și flexibilă a diferitelor accesorii, cum ar fi cârligele de perete perforate. Puteți folosi și dumneavoastră acest sistem pentru a prezenta brelocuri de chei, cercei sau alte obiecte mici. Sau puteți opta pentru agățătorul de carduri "Duo", un sistem de montare pe perete care este echipat cu un total de 18 compartimente practice.
 

Comandati online standuri pentru carti postale

În special la PoS, standurile de carduri într-o gamă largă de variante sunt indispensabile. Asigurați-vă că produsele dumneavoastra. sunt prezentate într-un mod atrăgător cu ajutorul gamei noastre de suporturi pentru carduri de masă și de tejghea. Cu un stand de cărți poștale sau un stand de podea pentru cărți poștale în zona de intrare a magazinului dumneavoastră, puteți pune în scenă în mod ideal diferitele modele de cărți poștale și astfel atrageți atenția clienților dumneavoastră la punctul de vanzare.

Close menu
Inapoi sus