In acesta categorie gasiti o gama larga de cutii practice din aluminiu sau plastic, de diferite forme si culori. 
Cutiile se pot utiliza pentru transport  sau prezentarea produselor. Ies in evidenta prin functionalitate si eleganta.


 
Inchide
Filter & Sort
9 Articol

Cutii din aluminiu, plastic sau plexiglas

Majoritatea oamenilor folosesc valize atunci când călătoresc. Valizele robuste din aluminiu sunt populare, deoarece își păstrează forma, iar hainele depozitate în ele rămân "în formă" chiar și după transport. Valizele noastre din aluminiu pot fi utilizate și pentru transportul protejat al produselor sensibile și de înaltă calitate, prin inserarea unor plăci de spumă de tip raster.

Cutiile din plastic pot fi, de asemenea, utilizate într-o varietate de moduri. Dacă sunt utilizate în principal de către cei care călătoresc în interes de serviciu pentru a proteja documentele și dosarele de afaceri, ele pot fi folosite și ca "birou mobil cu mâner". Ștampile, registre contabile, pixuri, calculatoare, totul își găsește locul aici - foarte practic!

Atunci când vine vorba de prezentarea bunurilor, vitrinele din plexiglas transparent sunt o alegere bună. Le puteți găsi aici în diferite dimensiuni. Aspectul drăguț al micilor cutii din plexiglas atrage atenția. Sau micile și practicele mini-cutii din PP colorat care țin și protejează cărțile de vizită? Nu toată lumea are așa ceva! De aceea sunt adesea oferite ca si cadouri. La cerere, putem imprima carcasele din plastic sau din acrilic pentru dumneavoastră.


 
Close menu
Inapoi sus