6DBpSw1CXrYo4Jog

Amenajare cabinete medicale si solutii

pentru sectorul de medicina si sanatate

Amenajare cabinete medicale si solutii

pentru medicina si sanatate 

Protecție și echipamente de igienă pentru sectorul medical

Sectorul sănătății cuprinde obiectivele de bunăstare și de prevenire a bolilor și a răspândirii acestora. Pentru a atinge aceste obiective, este necesară o atmosferă sterilă și plăcută.


Acest lucru poate fi influențat în mod pozitiv de anumite echipamente. Ținând cont de aspectele legate de igienă, se creează o atmosferă plăcută în timpul tratamentului sau în timpul vizitelor pacienților.

În magazinul nostru online veți găsi produse pentru zona de recepție, sala de așteptare și sala de tratament. Cu toate acestea, produsele nu sunt potrivite doar pentru a fi utilizate într-o mare varietate de cabinete. Spitalele și alte unități de îngrijire și sănătate au descoperit, de asemenea, produsele noastre.
Hauptkatalog 2024

Partenerul tau competent

Solutii pentru o prezentare atractiva a produselor

Rasfoieste acum »

Vânzările noastre de top pentru cabinete și unități medicale

Domeniile de aplicare ale produselor noastre în acest sector variază de la recepție până la sala de tratament. Descoperiți o gamă largă de produse pentru mai mult confort și igienă în cabinetul sau unitatea dumneavoastră.

Informatii atractive

Vă oferim cadrul potrivit pentru transmiterea de informații către pacienți și vizitatori. Prin plasarea atractivă a anunțurilor și a materialelor informative în rame și manșoane, nu numai că vă protejați tipăriturile, dar vă asigurați și o prezentare de înaltă calitate.

Ramele sau afișajele pot fi atașate în diferite moduri. Veți găsi display-uri pentru mese și tejghele sau display-uri de podea. Pentru a economisi spațiu, ramele pot fi montate pe perete sau suspendate de tavan.

Articolele sunt, de asemenea, ideale pentru curățare și dezinfectare. Pe lângă pacienți, angajații și colegii beneficiază și ei de echipamente complete prin modernizarea locului de muncă. 

Semnalizarea digitală în industria medicală

Articolele pentru vizualizarea la punctul de vânzare vă diferențiază produsele de celelalte într-un mod special. De la monitoare touchscreen și suporturi pentru monitoare până la display-uri video și puncte de informare; promovarea electronică modernă a vânzărilor și-a găsit locul în magazine! Aici puteți obține soluții de afișaj digital de la experți.

Display-uri personalizate și soluții speciale 

Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru promovarea vânzărilor și echipamente de afaceri pentru industria medicală și de sănătate. În calitate de producător, putem, de asemenea, să personalizăm multe dintre produsele noastre în funcție de nevoile dumneavoastră și să producem display-uri individuale. Mai multe exemple »
Individuelles Display N.A!
Individueller Wühltisch von Neutrogena®
Individuelles Thekendisplay Dallmayr

Umfassend ausgestattet

Für die optimale Ausstattung Ihrer Arztpraxis oder Etablierung gibt es viele Optionen. Durch eine gewählte Einrichtung vermitteln Sie ein Gefühl von Komfort und Wohlbefinden an Ihre Patienten. Dieses Gefühl kann durch verschiedene Artikel hervorgerufen werden. Artikel für den Hygieneschutz wie eine Hygienestation schaffen Vertrauen und erfreuen sich hoher Nutzung.

Display-uri PoS individuale

Realizăm afișajul dumneavoastră POS personalizat cu un efect de recunoaștere inconfundabil.

descopera acum »
Partenerul tau pentru cresterea vanzarilor

De peste 35 de ani, suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru promovarea vânzărilor la punctul de vânzare - pentru dumneavoastră în întreaga lume.

afla mai multe »
Cataloagele noastre online

Solicitati gratuit material info sau rasfoiti cataloagele noastre online

solicita acum »

alte sectoare de activitate

Descoperiti alte produse si categorii pentru sectorul dumneavoastra de activitate
Lebensmittel Einzelhandel

Supermarketuri si magazine alimentare


Juweliere und Optiker

Magazine de bijuterii si optici medicale


Darstellung einer Apotheke

Farmacii


Alle Branchen

Toate sectoarele


Contactati-ne

 

România

Prin trimiterea intrebarii confirmati Declaratie de protectie a datelor ca ati luat la cunostinta si ati fost de acord.
 
Close menu
Inapoi sus