Inchide
Filter & Sort
31 Articol

Subliniați-vă numele cu ecusoane

Puteți fixa ecusoanele cu etichete interschimbabile inserabile, cu clipuri metalice, magneți, șnururi sau cu ace. Înguste și discrete sau mari și atrăgătoare. Alegerea ecusoanelor este la fel de versatilă și variată ca și domeniul lor de aplicare.

Cărțile de vizită sunt folosite pentru multe tipuri diferite de ocazii. Cărțile de vizită și legitimațiile dvs. pot fi folosite la expoziții, evenimente, cursuri de formare, precum și la conferințe, în industria de catering, în sectorul sănătății sau la evenimente de amploare. Articolele noastre pot fi atașate la cravate, gulere de cămașă sau la rever prin intermediul unor agrafe sau suporturi. Cu aceste metode de atașare, ele indică discret numele ca insigne practice. 

Magazinul nostru online vă oferă dvs. și companiei dvs. o gamă largă de forme și variante. O selecție mare de articole imprimabile în designul corporativ al companiei dvs. - alegeți acum preferatul dvs.

Insignele noastre cu nume oferă diferite mărimi de suprafață pentru imprimare. Distingem între articole cu suprafață completă, parțiale și neimprimabile. Gama este completată de modele cu inserții de hârtie. Acestea sunt potrivite în special pentru utilizare temporară.
Sunteți în căutarea unui model care poate fi folosit din nou și din nou? Etichetele cu nume cu inserții de hârtie pot fi folosite mult timp în cadrul companiei pentru diferite evenimente. Inserția de hârtie poate fi înlocuită cu ușurință și, prin urmare, poate fi utilizată de persoane diferite.

Aceste ecusoane pot fi folosite ca articole de uz general, ca parte a târgului sau a echipamentului de afaceri. Puteți proiecta inserțiile de hârtie așa cum doriți și astfel să echipați insignele în mod uniform în designul CI.
Of the available articles, some of the name badges are suitable for exclusive printing. Materials such as aluminium or plastic are printed with high quality and you can present your motif in the long term. Your name is thus immortalised on the badge in an attractive way. The name badge is therefore not flexible in use, but suitable for exactly one person in your company.

The printable items become a long-term suppot for your employees. As a personal companion for employees, they are an important component at exhibitions, conferences or in everyday working life. Our high quality print ensures that your motif is reproduced in the best quality over the long term.
Ca o opțiune suplimentară de selecție, există modele care combină proprietățile tipurilor descrise mai sus. Se combină calitatea înaltă a ecusoanelor imprimabile și utilizarea flexibilă a ecusoanelor din hârtie. Acestea sunt ecusoane care au atât o suprafață imprimabilă, cât și o inserție de hârtie.

Imprimați ecusonul cu sloganul sau logo-ul dumneavoastră. Ca parte a echipamentului companiei dumneavoastră, insigna poate fi distribuită din nou și din nou. Tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți inserția de hârtie din interiorul modelului. Vă puteți prezenta din nou în mod profesionist pe dvs. și compania dvs. la multe evenimente viitoare care vor urma.

Insigne cu nume cât vezi cu ochii

Insignele cu nume sunt disponibile într-o mare varietate de materiale: pe lângă aluminiu, cele mai comune materiale sunt acrilicul, folia dură și materialul textil. Selectarea insignei potrivite pentru dumneavoastră depinde întotdeauna de domeniul de aplicare.

Doriți ca ecusonul să evidențieze o eleganță deosebită? Atunci modelul de ecuson "Plexiprofil" va fi cel potrivit! Combinația dintre acrilicul cristalin și un profil curbat asigură un design deosebit de calitativ. Inserțiile pot fi schimbate din lateral în mod clasic.

Sau poate vă doriți un însemn cu un clip metalic practic? Insigna magnetică din PVC cu nume este potrivită pentru această nevoie. Dacă, pe de altă parte, sunteți în căutarea unei plăcuțe practice pentru nume de masă, ecusonul de masă "Papyrus" este alegerea potrivită. Inserția de hârtie relativ mare poate fi înlocuită din nou și din nou.

Să fie un adevărat clasic? Cu sau fără inserție de hârtie? Plăcuțele onomastice Polar® se remarcă prin designul lor armonios și calitatea ridicată. Alegeți dintre diferitele articole Polar® și chiar mai multe variante.

Cu diferitele opțiuni de fixare, decideți dacă preferați ecusoanele magnetice sau articolele cu ac de prindere.

Gama noastră vastă este completată în mod ideal de accesorii potrivite, cum ar fi yo-yo-uri pentru carduri, manșoane pentru insigne sau cordeluțe. Setul complet ideal pentru un ecuson cu nume expresiv!

Alegeți ecusonul care vă prezintă cel mai bine pe dumneavoastră și compania dumneavoastră. La urma urmei, aceasta este, de asemenea, un fel de carte de vizită. Prin urmare, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la timp și bani atunci când alegeți ecusoane de înaltă calitate.

Un semn bine ales, cu un aspect de înaltă calitate, poate fi baza succesului afacerii dvs. Chiar înainte de prima întâlnire personală, un ecuson poate fi deschizătorul de ușă pentru un contact pozitiv.

Funcțional și flexibil - ecusonul potrivit pentru dumneavoastră

În calitate de specialist în ecusoane "Made in Germany", am conceput portofoliul nostru special pentru nevoile dumneavoastră.

Alegeți un ecuson ca însoțitor profesional pentru următorul dvs. seminar, congres sau vizită la client.

Faceți-vă un nume cu insignele noastre de înaltă calitate.

We will be happy to advise you »
Close menu
Inapoi sus