Ecusoanele magnetice sunt ușor de atașat și vă protejează hainele. Modul în care sunt atașate este prin magneți puternici sau foarte puternici. Oferim omologi ca piese de schimb pentru ecusoanele magnetice. Cu ajutorul clipurilor magnetice autoadezive, puteți transforma rapid etichetele de identificare anterioare în ecusoane magnetice.

Descoperiți ecusoane magnetice "
Inchide
Filter & Sort
5 Articol

Magneți pentru insigne cu logo-ul dvs.

Insignele cu numele sunt utilizate în diferite domenii. Acestea afișează public numele persoanelor de contact, angajaților, participanților sau formatorilor. Acest lucru facilitează interacțiunea între ei și reduce barierele de contact. O insignă cu nume se atașează rapid și poate fi utilizată ore întregi.

Faceți ca insignele dvs. să fie magnetice cu ajutorul clipsurilor noastre magnetice. Magneții pot fi atașați pe spatele ecusonului astfel încât să fie invizibili pentru observator. Contrapartea magnetului este pur și simplu îndepărtată și ținută din nou de magnet în spatele hainelor.

Datorită atracției magnetice, clemele magnetice asigură menținerea fermă a insignelor. În funcție de nevoile dumneavoastră și de tipul de îmbrăcăminte, puteți alege între magneți puternici sau extra puternici. Gama noastră include ecusoane magnetice și cleme magnetice separate. Cu aceste cleme, puteți face ca ecusoanele dvs. să fie magnetice chiar și după aceea.

Aceste agrafe magnetice separate sunt autoadezive. Acest lucru înseamnă că pot fi lipite pur și simplu pe spatele ecusoanelor dvs. în orice poziție. Odată lipite, nu ar trebui să detașați din nou magneții, pentru a nu afecta negativ durabilitatea. Descoperiți seturile de magneți din două părți cu placă metalică autoadezivă și omologul puternic.
Name badges

Accesorii potrivite pentru plăcuțe cu numele dvs.

Sunteți deja mândrul proprietar al insignelor magnetice? Atunci beneficiați deja de durabilitatea îndelungată și de utilizarea ușoară a acestor ecusoane. Insignele magnetice oferă protecție pentru inserțiile interne de hârtie cu nume. Acestea pot fi întotdeauna înlocuite lateral sau prin intermediul unei funcții de pliere.

Odată achiziționate, insignele magnetice devin un element permanent în echipa dumneavoastră de service, de târg sau de practică. Fiecare membru al personalului ar trebui să aibă propriul ecuson pentru care este responsabil. În acest fel evitați pierderile și schimbul constant de ecusoane cu nume. În cazul unei schimbări sau al pierderii unui membru al personalului, ecusonul poate fi echipat rapid cu un nou nume.

Din cauza schimburilor frecvente sau a stresului, se poate întâmpla ca omologul din magneți să fie rătăcit. În acest caz, nu este necesar să comandați direct un nou ecuson cu nume. Gama de accesorii din magazinul online vă oferă omologii potriviți pentru insignele magnetice.

În acest caz, vă puteți dota cu ușurință ecusoanele cu un spate nou. Iar ecusonul poate fi utilizat din nou în activitatea de zi cu zi. De fapt, are sens să vă echipați direct cu un anumit număr de piese de schimb pentru ecusoane. În cazul în care se pierde o piesă de schimb, puteți apoi să o accesați direct.

Insigne de identificare perfecte pentru POS, târguri sau evenimente

Insignele cu nume ajută foarte mult la căutarea persoanei de contact sau a angajatului potrivit. Diferitele însemne nu numai că sunt ușor de atașat, dar au și un efect deosebit. Ele permit comunicarea la nivelul ochilor și oferă, de asemenea, un grad ridicat de orientare.

De obicei, ecusoanele sunt plasate la o înălțime bună de vizualizare deasupra pieptului. Clienții sau vizitatorii nu trebuie să se uite în jos la cordeluțe, dar pot citi și numele discret. Suprafețele curbate ale ecusoanelor fac ca numele să fie ușor de văzut în spatele geamurilor transparente. Puteți atrage atenția asupra insignelor prin utilizarea unor rame colorate corespunzător sau a unui design atrăgător al inserțiilor.

Atunci când proiectați ecusoanele, este important ca numele să rămână clar vizibil. Logo-ul, motivele sau alte elemente nu trebuie să distragă atenția de la nume. Depinde de dvs. să decideți dacă doriți să afișați doar prenumele sau și prenumele și numele de familie. 

Folosiți insigne cu nume la târguri, evenimente și evenimente. Mai ales atunci când sunt mulți participanți necunoscuți sau la evenimente de afaceri, insignele își îndeplinesc rolul. Clienții pot găsi mai ușor persoana de contact pe care o caută, domnul Smith. De asemenea, este posibil să se numească angajații: "Doamna Jones a rezervat marfa pentru mine".
Magnetic name badge with magnetic clip

Ideal pentru compania dvs.

În funcție de companie sau de utilizarea preconizată, alți factori joacă un rol important. Beneficiați în toate domeniile de stabilitatea, durabilitatea și protecția îmbrăcămintei. Designul și aspectul ecusonului este cu atât mai decisiv în acest sens. Ar trebui să corespundă designului CI și imaginii companiei dvs.

Doriți să vă prezentați creativ și personal? Un ecuson cu suprafața de tablă vă permite să vă scrieți inscripția personală pe ecuson. Ecusoanele transparente cu inserții de hârtie cu logo asigură o prezentare cât se poate de simplă și profesională.
De asemenea, există multe alte opțiuni, cum ar fi alegerea unei rame colorate. Sau posibilitatea de a alege un ecuson de aluminiu de înaltă calitate. Selecția largă din magazinul online vă permite să descoperiți ecusonul magnetic potrivit pentru marca dumneavoastră.

Insigne de nume care sunt blânde pe hainele tale

Printre ecusoane, veți găsi diferite tipuri de fixare. Printre acestea se numără ace, agrafe metalice sau agrafe magnetice. În funcție de preferințe, se preferă unul sau altul dintre ecusoane.

Dar este important de reținut că, de obicei, ecusoanele sunt întotdeauna atașate la îmbrăcăminte. Și, mai ales la târguri sau la conferințe, se întâmplă să se poarte haine deosebit de elegante.

Pinii insignelor sunt introduși prin îmbrăcăminte. Cu agrafe metalice sau combinate, ecusoanele sunt prinse de îmbrăcăminte. Acest lucru nu provoacă daune, dar locul unde a fost atașată insigna poate fi văzut uneori și după aceea.

Clipsurile magnetice sunt cu siguranță ecusoanele care cruță cel mai mult hainele. Îmbrăcămintea rămâne intactă. Ea se află între magnet și omologul său, în timp ce insigna este ținută la locul ei prin atracție magnetică. în acest fel, hainele de lucru sau hainele personale ale angajaților rămân intacte.

Echiparea angajaților cu ecusoane magnetice

Cu ajutorul ecusoanelor magnetice, angajații pot fi perfect echipați. Insigna poate fi pur și simplu scoasă din geanta sau compartimentul de lucru și atașată. Aceasta își păstrează poziția chiar și în timpul lucrului activ. Din acest motiv, este utilizată în comerțul cu amănuntul, în munca de service sau în vizitele clienților.

Dotați-vă angajații cu ecusoane de înaltă calitate cu inserții imprimate. Pe inserție pot fi imprimate pictograme speciale, logo-ul companiei sau al mărcii dvs. Designul colorat face ca ecusonul și angajatul dvs. să poată fi identificați direct cu compania dvs.

Afișarea numelor pe insignă creează transparență în relațiile cu clienții. Sunt evitate momentele de căutare disperată a persoanei de contact. De asemenea, poate fi adesea neplăcut dacă nu vă puteți aminti numele persoanei de vizavi. Toate acestea nu mai sunt o problemă odată cu introducerea ecusoanelor magnetice în compania dumneavoastră.

Tip de fixare: Magnetic vă rog!

În magazinul nostru online veți găsi o varietate de ecusoane magnetice. Acestea diferă în ceea ce privește dimensiunea, culoarea și puterea magnetică. Cum știu ce putere a magnetului este cea potrivită?

Insignele cu nume sunt atașate la tricouri sau jachete la târguri. În același timp, ele servesc și ca ecuson pentru florăresele care poartă o jachetă de protecție moale ca îmbrăcăminte de lucru.

O jachetă groasă necesită o forță magnetică complet diferită de cea a unei cămăși subțiri. În plus, tipul de muncă și durata de purtare joacă, de asemenea, un rol. Doriți să asigurați o fixare sigură pe parcursul unor zile lungi de lucru? Și în acest caz, vă recomandăm cleme magnetice puternice sau foarte puternice.

Ne-ar face plăcere să vă ajutăm să alegeți ecusonul magnetic potrivit. Vă putem consilia în continuare prin e-mail sau în cadrul unei conversații telefonice.
Close menu
Inapoi sus