Insigne „Plexiprofil“ pentru intalniri

Insignele sunt elemente indispensabile in lumea afacerilor. Faciliteaza stabilirea contactelor si promovarea acestora. Cine nu apreciază să i se adreseze corect pe nume chiar și la primul contact? Articolele sunt disponibile în nenumărate tipuri și în multe culori și pot fi livrate rapid.
Inchide
Filter & Sort
28 Articol

Scoateti perfect numele in evidenta: ecusoane cu nume 

Fie cu etichetă interschimbabilă cu inserție, cu clip metalic, magnet, șnur sau cu ac. Îngusta și discreta sau mare și atrăgătoare. Selecția de ecusoane este la fel de versatilă și variată ca și domeniul lor de aplicare.

La urma urmei, ele sunt cărțile dumneavoastră de vizită și legitimația dumneavoastră la târguri, evenimente și cursuri de formare. Ele sunt folosite acolo la fel de mult ca la conferințe, în catering, în sectorul sănătății sau la evenimente de amploare. Insignele noastre pot fi atașate la cravate, gulere de cămașă sau la rever prin intermediul unei agrafe sau al unui suport pentru bretele. Ca insigne practice, acestea atrag discret atenția asupra numelui.

Magazinul nostru online vă oferă dumneavoastră și companiei dumneavoastră o gamă largă de forme și variante. O gamă largă de articole imprimabile în designul corporativ al companiei dvs. - alegeți acum preferatul dvs.
 

Ecusoane cat vezi cu ochii

Ecusoanele sunt disponibile într-o mare varietate de materiale: pe lângă aluminiu, printre cele mai comune materiale se numără plexiglas, folia rigidă și materialul textil. Selectarea tipului potrivit pentru dvs. depinde întotdeauna de domeniul de aplicare:

Ar trebui ca ecusonul să sublinieze o eleganță specială? Atunci modelul nostru „Plexiprofil” este varianta potrivita.  Combinația dintre plexiglas și profilul curbat asigură un design de o calitate deosebită. Eticheta poate fi schimbata din lateral în mod clasic.

Sau poate doriți un ecuson cu un clip metalic practic? Pentru aceasta ocazie se potriveste perfect insigna cu magnet din PVC.

Dacă, pe de altă parte, sunteți în căutarea unei insigne practice , ecusonul „Papyrus” este ceea ce cautati.

Doriti un produs clasic? Cu sau fara eticheta de hartie??  Ecusoanele Polar® conving prin designul clasic si calitate ridicata. Alegeti dintre diferitele variante de insigne Polar® . Diferitele opțiuni de atașare vă permit să decideți dacă preferați ecusoane magnetice sau cu ac.

Gama variata se intregeste cu accesoriile potrivite, cum ar fi de exemplu produse jojo, sau lanyards,/snururi.SEtul ideal pentru o insigna plina de personalitate.
 

Funtional si flexibil – ecusonul potrivit pentru dumneavoastra

Alegeți insigna care vă reprezintă cel mai bine pe dumneavoastră și compania dumneavoastră. La urma urmei, acesta este, de asemenea, un fel de carte de vizită. De aceea, nu ar trebui să vă zgârciți la timp și atenție atunci când alegeți ecusoane de înaltă calitate.

Un ecuson bine ales, de înaltă calitate, poate fi baza succesului afacerii dvs. Chiar înainte de prima întâlnire personală, un ecuson poate deschide ușa către o abordare pozitivă.

În calitate de specialist în ecusoane "Made in Germany", ne-am conceput, prin urmare, portofoliul nostru special pentru nevoile dumneavoastră.
Close menu
Inapoi sus