Sunteti in cautarea unor produse adecvate in categoriile directionare, protecție și informatie? Utilizati gama noastra larga de produse! Oferim o varietate de articole care va sprijina pe dumneavoastra și pe compania dvs. Mare parte din produsele prezentate au timp scurt de livrare și transport rapid!

Mai jos veți gasi un extras din gama noastra de produse, sortat pe categorii:

Protectie

Reglementarile de igiena necesita produse care servesc ca protecție impotriva microbilor transmisi pe cale aeriana si asigura o anumita distanta fata de client..

Directionare

Utilizati urmatoarele produse pentru a bloca anumite zone și pentru a delimita spatii. Directionati clientii cu sistemele noastre de directionare. Sau folosiți autocolantele noastre pentru podea pentru a specifica distantele necesare la cozi.

Informare

Clientii dumneavoastra vor fi intotdeauna informati cu privire la cele mai importante aspecte. Display-urile noastre info mici sunt de asemenea utilizate, de exemplu, in zona caselor de marcat sau la intrare.
Close menu

View products
Acest magazin online utilizează cookies-urile pentru o experienţă optimă la cumpărare. Pentru aceasta sunt memorate de exemplu, informaţiile sesiunii sau setările de limbă pe calculatorul dvs. Fără cookies-uri este limitată capacitatea funcţionării magazinului online. Dacă nu sunteţi de acord, dati click aici.

Contact

Telefon


Iuliana Gurita
+49 2874910374

WhatsApp


Trimite mesaj pe:
+40 764 888 778

VKF Renzel România
Inapoi sus