Cu diferitele noatre tipuri de ventuze fixati obiecte pe suprafete netede cum ar fi sticla, oglinda sau gresii. 
Inchide
Filter & Sort
19 Articol

Ventuze in diferite variante

Ventuzele sunt extrem de versatile. Ele evită inconvenientele legate de găurirea suprafetelor și oferă o soluție curată. Ele sunt adesea folosite în gospodărie, cum ar fi în bucătărie și în baie, ca suporturi pentru prosoape. 

În ciuda atașării simple, micile ventuze adezive au un grad ridicat de rezistență și potențial. Acestea pot fi utilizate pentru fixarea diferitelor obiecte. Prin echiparea lor cu un fir, un cârlig sau un mandrină, puteți selecta articolul ideal pentru utilizarea dorită.

Atunci când ventuza respectivă este presată pe suprafața netedă, aerul iese. Se creează un vid atunci când particulele de aer sunt presate în afara curburii interioare a ventuzei. În vidul dintre ventuză și substrat există o presiune foarte scăzută a aerului.

Spațiul gol rezultat conferă ventuzei forța sa adezivă ridicată și de lungă durată. O ventuză este formată din plastic elastic în formă de cupă. Ventuzele își datorează numele acestei forme și forței intensive de aspirare.

Acestea sunt disponibile ca modele cu cârlige, cu ventuze duble sau, de asemenea, cu super-prindere. Ventuzele sunt ajutoare practice, autoadezive, de cele mai multe ori transparente. Ele asigură aderența dorită pe suprafețe netede, cum ar fi sticla, oglinzile sau gresia. Puteți atașa obiectele dorite pe suprafața respectivă fără a vă chinui cu găurirea sau lipirea.
 

Ideale pentru fixarea pe suprafete netede


Avantajele ventuzelor versatile sunt menționate rapid. Cu ajutorul ventuzelor, o mare varietate de lucruri, cum ar fi posterele din vitrinele magazinelor, pot fi atașate rapid și ușor. Odată plasate, ventuzele se mențin pe suprafață pentru o perioadă lungă de timp datorită puterii lor speciale de aspirare. Acestea ajută la fixarea unei mari varietăți de obiecte în mod deosebit de sigur, pe termen lung și ferm.

După utilizare, puteți, de asemenea, să îndepărtați bolul fără a lăsa reziduuri - un alt avantaj al ventuzelor practice. O filă suplimentară din plastic facilitează detașarea obiectelor de pe suprafața respectivă.
Acest lucru transformă cupele de vid populare în instrumente versatile. Acestea pot fi folosite pentru a fixa sau ridica obiecte pe suprafețe lucioase și netede. Descoperiți gama noastră vastă aici, în magazinul nostru online, și alegeți preferatul dvs.

Puteți alege dintr-o gamă largă de ventuze diferite. Aveți la dispoziție diferite diametre, precum și diferite modele de articole cu ventuze din care puteți alege.

Ventuzele filetate sunt potrivite pentru fixarea materialelor în foi pe suprafețe netede. Acestea sunt echipate cu un filet injectat și o piuliță zimțată pentru a prinde foaia respectivă. Atunci când selectați ventuza, sunt disponibile diferite lungimi de șuruburi pentru a se adapta la grosimea panoului.

Materialul respectiv al panoului este glisat peste filetul ventuzelor și fixat cu o piuliță. Cupa de aspirație este presată ferm pe suprafața plană. Fixarea rapidă este potrivită pentru o utilizare pe termen scurt și spontană, precum și pe termen lung.

Ventuze cu sau fara filet

Ventuzele cu sau fara filet sunt, de asemenea, utilizate pentru montarea fără scule pe suprafețe netede. Și în acest caz, aderența este creată de un vid. Acesta este creat prin rotirea unei pârghii pe lateral.

Filetul permite fixarea fără complicații a materialelor de panou sau a obiectelor pe pereți netezi. În plus față de filet, este disponibilă și o inserție de prindere. În această inserție pot fi prinse materiale cu o grosime de până la 4 mm.
Saugfüße und Saugnäpfe mit Gewinde
Saugnapf mit Klemmeinsatz für Materialien bis 4 mm Stärke
În acest fel, materialele fără găuri pot fi atașate la substrat și fără unelte. După utilizare, maneta de pe partea laterală a picioarelor de aspirare se acționează din nou. Piciorul de aspirare poate fi detașat de substrat, astfel încât să nu lase reziduuri.

 

Domeniile de aplicare ale ventuzelor

Datorită funcției lor practice și a ușurinței de fixare, ventuzele sunt utilizate în multe domenii diferite. În mod clasic, acest tip de fixare este cunoscut din baie sau din gospodăria privată. Un bol cu un cârlig poate servi, printre altele, ca suport pentru prosoape. Acesta poate fi atașat la gresia din baie sau chiar la oglindă.

În gospodăriile private, ventuzele cu cârlige sunt folosite de obicei pentru a agăța prosoape sau prosoapele de bucatarie. Dar aceste ventuze pot fi folosite și pentru a fixa prelate, bannere sau pancarte. Atâta timp cât aceste suporturi publicitare au găuri, ele pot fi agățate de ventuze. Avantajul în acest caz este, de asemenea, schimbarea rapidă a bannerelor publicitare, a prelatelor sau a panourilor.

Ventuzele filetate sunt, de asemenea, populare în tehnologia publicitară. Acestea sunt potrivite pentru fixarea materialelor perforate sau a celor care pot fi înșurubate. Materialul este glisat peste filet, iar o piuliță zimțată asigură fixarea pe partea din spate.

Materialele tipărite pot fi fixate pe suprafețe netede în acest mod, fără unelte. Filetele diferitelor ventuze sunt de obicei injectate.

Puteți utiliza o ventuză dublă pentru a fixa materiale pe substraturi netede. Se recomandă o curățare atentă a ambelor materiale în prealabil. Apoi, apăsați ferm ventuza atât pe substrat, cât și pe foaie.

O ventuză cu vârf este ideală pentru prezentarea posterelor. Există un ac de fixare în vârf , care poate fi îndepărtat. Așezați posterul și apăsați știftul de fixare înapoi în tija cupei. În acest fel, afișele dvs. publicitare sunt întotdeauna ținute în poziția corectă și este garantată o bună lizibilitate.

Descoperiți acestea și multe alte ventuze adezive din gama noastră. Beneficiați de manevrarea rapidă, fără scule și extrem de practică. Folosiți ventuzele pentru a vă fixa bannerele publicitare, afișele publicitare, materialele în foi și multe altele.
Close menu
Inapoi sus