Lanturile sunt articole extrem de utile atunci când posterele publicitare trebuie să fie atârnate pe tavan.
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Lanturi decorative din metal


In sortimentul nostru online gasiti diferite tipuri de lanturi pe care le puteti utiliza pentru suspendarea diferitelor obiecte. Este vorba despre un tip de fixare stabil si robust.
 
Lanturile sunt disponibile in diferite variante. Puteti alege intre diferite lungimi si grosimi. 

Diferitele modele de lanturi sunt din alama sau otel si disponibile in diferite grosimi. Puteti alege intre lanturi cu suprafete zincate, nichelate cu alama sau nichelate cu otel. Le puteti achizitiona ca si role sau la metru.

Căutați un lanț certificat DIN 5686? Aceste lanțuri cu certificare DIN nu pot fi utilizate ca mijloace de încărcare sau tragere. În schimb, ele sunt ideale pentru agățarea și securizarea obiectelor. Datorită robusteții lor, aceste lanțuri pot fi utilizate universal pentru suspendarea materialelor de iluminat, materiale publicitare sau posterelor.

Aceste articole sunt lanțuri de sârmă nesudate ale căror legături sunt "înnodate" împreună. În funcție de lanț, pot fi utilizate grosimi diferite ale firului. Datorită faptului că lanțurile sunt galvanizate, ele sunt rezistente la intemperii. Utilizați lanțurile în interior sau în aer liber pentru a asigura posterele publicitare.

În plus față de lanțurile certificate DIN 5686, puteți alege, de asemenea, lanțuri decorative, lanțuri de sudură sau lanțuri de buclă ca fixare. În comparație cu lanțurile nesudate, elementele individuale de sârmă din lanțurile de sudură sunt sudate împreună. Lanțul de legătură constă din legături individuale de sârmă în formă de C, care sunt prinse împreună. În lanțul tip bucla, buclele de sârmă sunt interconectate.

Cu ajutorul acestor lanturi, aveti posibilitatea sa creati sisteme de suspendare personalizate. Descopera acum lantul potrivit pentru sectorul tau de activitate.
 

Ideal pentru suspendarea posterelor 

Gama de aplicare a lanțurilor este largă și se extinde atât la zonele exterioare, cât și la cele interioare. Cu ajutorul cârligelor, lanțurile pot fi atașate la tavan și la diverse obiecte. Capacitatea de încărcare a sistemelor de lanț crește odată cu creșterea lungimii lanțului și depinde de tipul de lanț respectiv.

În calitate de expert în promovarea vânzărilor, recomandăm utilizarea lanțurilor, în special pentru tehnologia de shopfitting sau publicitate. În aceste zone, acest tip de fixare poate fi folosit pentru a atârna obiecte frumos de tavan. Acesta poate fi un ecran de protecție din PVC, un semn publicitar sau un buzunar cu un poster.

O fixare de tavan economiseste spațiu și permite plasarea exactă în funcție de ideile tale. În funcție de utilizarea preconizată și de tavan, puteți alege cârligele de tavan potrivite sau cârligele adezive pentru cârlige.

Acestea pot fi atașate la tavan în locația dorită într-un timp foarte scurt. Acum, numai lanțurile trebuie să fie atașate la cârlige. Și acum vă puteți suspenda posterul publicitar elegant de tavan. Alege inaltimea optima la care doriti sa-l suspendati.

Cu un astfel de sistem, puteți alege individual cantitatea de plasare publicitară în plus față de poziție. Vă puteți alinia poziționarea cu produsele dvs., cu înălțimea optimă de vizualizare. În acest fel, vă asigurați o atenție maximă din partea clienților și un design de magazin atrăgător.

Optati pentru suspensie sigura si stabila cu lanturi de noduri galvanizate, certificate DIN 5686. Ofera un aspect atractiv sau decor cu lanturi decorative. Sau utilizați lanțurile cu bile din gama noastră.

 

Lanturi in dimensiuni individuale 

Descoperiți lanțurile noastre nu numai pentru agățarea profesională a decorațiunilor sau a materialelor publicitare. Lanțurile robuste sunt versatile și pot fi utilizate pentru o mare varietate de scopuri. 

 

mai multe detalii »
Close menu
Inapoi sus