Rame textile si rame stretch cu si fara iluminare

Ramele textile și ramele stretch pot fi utilizate pentru publicitate și informații de înaltă calitate, pe suprafețe mari. Diferitele sisteme de bannere publicitare vă pun conținutul publicitar în centrul atenției în diferite locații. Atât în interior, cât și în exterior, puteți exploata pe deplin potențialul de promovare a vânzărilor cu ajutorul sistemelor.
 

Produsele noastre bestseller

Rame textile pentru interior
Rame textile pentru utilizare in interior
În spațiile interioare, ramele textile iluminate și neiluminate sunt utilizate pentru a plasa publicitatea în mod eficient. Ramele constau, de obicei, dintr-un cadru simplu din aluminiu, prevăzut cu o canelură. Bannerul se fixeaza aici și reprodus într-o manieră de înaltă calitate. Ca stand de prezentare, pentru montare pe perete sau ca model suspendat, ramele stretch creează un nivel ridicat de conștientizare în rândul clienților și vizitatorilor.

Sisteme neiluminate

Ramele textile elastice sunt folosite pentru publicitate la scară largă și izbitoare. Bannerele textile tipărite de înaltă calitate sunt perfect întinse și prezentate in diferitele rame. In spatii inchise, la targuri comerciale, în birouri și în multe alte zone, acestea servesc ca un punct de atracție care se bucură de o atenție sporită. Puteți utiliza acest efect în mod eficient pentru promovarea vânzările și brandul prin echiparea acestora cu un design de banner atractiv.

Sisteme luminate

În timp ce sistemele neiluminate atrag atenția doar pentru o perioadă limitată de timp, ramele luminoase pot fi utilizate non-stop. Cu ajutorul modulelor LED, bannerele publicitare sunt iluminate uniform. Efectul luminos atrage atenția asupra mesajului publicitar, mai ales în lunile întunecate de iarnă. În plus, peretele iluminat poate contribui la atmosfera camerei ca sursă suplimentară de lumină.

Tehnica ramelor LED - LED pe Dibond®

Potrivit pentru cadre cu o singură față de până la 2.000 mm lățime și 1.000 mm înălțime.
Technik der LED Spannrahmen für Wandrahmen

Tehnica display-urilor LED - Tehnica Edge-Light

Potrivit pentru lățimea față-verso. Cadre de până la 3.000 mm înălțime și 2.000 mm
Edge Light Technik für doppelseitige LED Rahmen

Tehnica display-urilor LED - LED pe stabilizator

Potrivit pentru rame față-verso de până la 3.000 mm înălțime. Lățime: aproape nelimitată.
LED Module bei den beleuchteten Textilspannrahmen
Sisteme outdoor rame stretch
Rame textile outdoor
În special în cazul publicității outdoor, un număr mare de potentiali clienti poate fi abordat prin publicitate bine plasată. În domeniul publicității exterioare, ramele textile sunt un mijloc de publicitate popular. Acestea au rolul de a stârni interesul în zonele pietonale, pe stradă sau la evenimente în aer liber.

Din cauza condițiilor meteorologice, sistemele noastre de exterior trebuie să îndeplinească cerințe speciale. Modelele pentru exterior prezentate mai jos îndeplinesc cerințele pentru utilizarea în aer liber pe termen lung.

 

Banner cu print digital pentru rame neiluminate

Descoperiți bannerele noastre de înaltă calitate. Suntem bucuroși să vă oferim bannere de imprimare digitală cu motivul personal dorit. Înainte ca bannerul să fie tipărit, datele dvs. de imprimare sunt verificate de noi pentru a asigura un rezultat perfect. 

Banner cu print digital pentru iluminare din spate

Veți primi bannerele de imprimare digitală potrivite pentru ramele dumneavoastra iluminate direct cu articolul. Bannerul respectiv pentru rama LED cu o singură față sau cu două fețe sprijină iluminarea omogenă a motivelor dumneavoastră. Pentru ramele cu o singură față, de exemplu, un banner de blocare asigură mentinerea luminozitatii "în spate".
 

Alte accesorii pentru ramele dumneavoastra stretch

Pe lângă gama noastră de rame textile, vă oferim un număr mare de accesorii în magazinul nostru online. În plus față de un banner de înaltă calitate, alte elemente sunt, de asemenea, disponibile pentru echipamentul cuprinzător al produsului dvs.

Doriti informatii suplimentare?

Cerere de oferta »
Close menu
Inapoi sus