Scaunele de bar, dintre care unele pliabile, sunt adesea folosite împreună cu o masa de târg. Alegeți între un scaun de bar din lemn, crom, plastic sau oțel. Invitați oamenii să zăbovească la standul dumnevaoastra cu scaune confortabile și atrăgătoare. Descoperiți acum scaunul de bar potrivit pentru standul dvs. expozițional! 
Inchide
Filter & Sort
7 Articol

Pentru hol, bar si targ

Scaunele de bar sunt utilizate în diferite domenii. Scaunele clasice cu trepte pot fi găsite în ateliere sau în magazine. Scaunele de bar, pe de altă parte, pot fi găsite într-o varietate de industrii. Acestea oferă o opțiune rapidă de a se așeza la tejghele sau în mod liber în încăpere.

Scaunele vă invită să faceți o pauză în diverse locuri pentru a vă odihni picioarele dupa efort. Acest lucru poate face ca timpul de așteptare sau atmosfera unei conversații să fie mai relaxată. 

Așezați un set de 2 scaune de bar la o recepție, în hol sau la masa de la targul comercial. Invitați oamenii să zăbovească în zona respectivă. În funcție de scaunul de bar, puteți marca puncte cu un scaun deosebit de confortabil sau cu un model cu un design industrial modern. Experimentați singur efectul pozitiv pe care îl pot avea scaunele de bar asupra clienților dvs.

Scaune de bar cu spatar versus scaune moderne

Cu un scaun de bar, puteți oferi potențialilor clienți, pacienți sau vizitatori o opțiune de ședere pe termen scurt. Acestea pot fi instalate în diverse locații într-un timp scurt. Aveți posibilitatea de a alege între diferite modele. Optați pentru un scaun de bar cu spătar sau cu scaun tapițat.

Un scaun deosebit de confortabil se potrivește bine cu un grup țintă de toate vârstele. Majoritatea oamenilor nu se gândesc neapărat la confort atunci când se gândesc la scaune de bar. Prin urmare, un scaun confortabil va face o impresie surprinzător de pozitivă. Puteți revendica acest lucru pentru dumneavoastră și pentru compania dumneavoastră.

Pe lângă scaunele de bar clasice, există și multe forme moderne de scaune de bar. Scaunele din plastic, de obicei cu un design futurist sau simplu, atrag în mod inevitabil atenția. Scaunele ies în evidență de la distanță și se potrivesc perfect într-un design interior modern. Ele sunt perfecte pentru a vă prezenta compania într-un mod inovator și de înaltă calitate la târguri sau în holuri.

În calitate de companie, beneficiați de un efect pozitiv în funcție de imaginea pe care doriți să o transmiteți. Optați pentru un scaun inovator pentru târguri cu un design modern sau pentru un scaun de bar cu suport pentru picioare și spătar suplimentar.

Scaune de bar din lemn cu aspect natural

În plus față de scaunele descrise mai sus, scaunele din lemn sunt, de asemenea, scaune de bar populare. Acestea pot fi găsite în pub-uri, spa-uri și alte zone din industria hotelieră. Scaunele de bar din lemn impresionează prin caracterul lor natural și sunt populare într-o gamă largă de sectoare de activitate. Scaunele fără spătar pot fi mutate rapid și sunt un produs cu adevărat clasic printre scaunele de bar.

Cu scaunele de bar din lemn, vă puteți concentra pe o prezentare naturală a companiei dvs. În zilele noastre, taburetele din lemn reprezintă, de asemenea, sustenabilitate. De asemenea, au potențialul de a deveni o parte decorativă a interiorului sau a evenimentului dumneavoastră.

Alegeți între un scaun realizat din lemn uniform sau un cadru de bază și un scaun în diferite culori. Materialul nu numai că întruchipează naturalețea, dar este și extrem de robust. Optați pentru un taburet de bar din lemn, astfel încât să îl puteți folosi pentru o perioadă lungă de timp în zona dvs. de utilizare.

Scaune de bar moderne pentru urmatorul targ comercial

Scaunele din lemn, mai ales cele moderne, sunt populare la târgurile comerciale. În funcție de organizator, expozanții își aduc propriul mobilier la târg sau acesta este oferit de targ.  Este important ca mobilierul să se potrivească cu aspectul general al standului. În plus, aceasta nu trebuie să fie incomodă și trebuie să invite vizitatorii să zăbovească la stand.

În funcție de târg și de dimensiunea standului dumneavoastră, vă puteți aștepta la un număr diferit de vizitatori. Bineînțeles, doriți, de asemenea, să puteți oferi fiecărui potențial client privilegiul unei întâlniri personale cu personalul dumneavoastră. Pentru a vă asigura că puteți purta conversații îndelungate cu cei interesați, ar trebui să aveți la dispoziție suficiente locuri pe scaune.

Prin urmare, atunci când vine vorba de scaunele pentru târguri, este important să se găsească echilibrul potrivit între confort și design de înaltă calitate. În plus, ar trebui să existe suficiente scaune de bar și scaune pentru a invita oamenii să zăbovească la standul dvs. Vizitatorii standului dvs. vor aprecia un loc unde să se așeze, mai ales într-o zi aglomerată la târg.

Avantajul scaunelor de bar pliabile

În unele zone, dar mai ales la târguri, transportul și depozitarea scaunelor joacă un rol important. Ar trebui să fie posibilă depozitarea și transportul compact al echipamentului pentru târguri. Bineînțeles, puteți realiza acest lucru deosebit de bine cu scaune de bar pliabile. Acestea pot fi împachetate unul lângă altul pentru a economisi spațiu și pot fi transportate la standul expozițional.

La standul de expoziție propriu-zis, scaunele ușoare, dar rezistente, pot fi apoi pur și simplu desfășurate și montate. Manipularea ușoară a mobilierului pentru scaune asigură că standul este echipat în cel mai scurt timp. Acestea sunt de obicei scaune de bar din plastic.

Descoperiți taburetul potrivit pentru următoarea dvs. vizită la târg. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să asamblați mobilierul expozițional pentru standul dumneavoastră. Selectați acum numărul dorit de scaune de bar, poate chiar cu un cărucior de transport aferent.

Scaune de bar si alte tipuri de mobila in sortimentul VKF Renzel

Atunci când achiziționați mobilier nou pentru afacerea dvs., vă putem oferi mai mult decât simple scaune de bar. Pe lângă un taburet reglabil pe înălțime sau un scaun de bar cu spătar, vă oferim și scaune pentru targuri comerciale. Scaunele clasice stivuibile sunt disponibile în diverse culori și, opțional, cu o imprimare. Gama se extinde de la fotolii până la scaune și bănci tapițate.

Produse atragatoare pentru aer liber sunt si sezlongurile sezlongurile cu print. Acestea pot crea un aer estival de plajă în zonele exterioare sau la standurile de târg. Imprimarea logo-ului dvs. pe scaun creează un efect de branding pentru potențialii clienți.

În plus, scaunele tip cub sau mobilierul gonflabil sunt, de asemenea, potrivite ca puncte de atracție la târguri comerciale, în zonele de intrare sau la evenimente.  Căutați mobilierul potrivit pentru compania dvs. - vă putem furniza produsul potrivit, de asemenea cu print.

Cele mai bine vandute dintre scaunele noastre

Cu o înălțime medie a scaunului de 750 - 800 mm, scaunele de bar vă invită să le încercați în mod spontan. Cu înălțimile lor respective, taburetele se potrivesc perfect la orice tejghea sau masă înaltă. Cu un set de 2 taburete de bar, puteți face orice stand primitor pentru vizitatori și clienți. Folosiți efectul de invitație pentru a atrage vizitatori, pentru a prelungi timpul de ședere sau pentru a face ca timpul de așteptare să fie mai plăcut.

Deși scaunele sunt, în general, ușoare, sunt extrem de stabile. În funcție de model, taburetele pot fi încărcate cu 110 kg sau până la 200 kg. Fiecare model se mândrește cu caracteristici diferite. Care taburet de bar este unul dintre cele mai bine vândute? Ce model este deosebit de popular?

Printre cele mai vandute produse ale noastre se numara scaunele de bar. Dintre acestea se evidentiaza scaunul clasic „Zeta“  din crom cu suprafata tapitata. Pe langa acest model Neben diesem Mavem si varianta scaunului de bar „Miura“  care atrage atentia prin design-ul original si confort crescut.  Ambele produse sunt echipate cu un suport pentru picioare și sunt stivuibile.

Alegeți un scaun de expoziție simplu, în crom, negru sau alb. Alternativ, optați pentru culori strălucitoare, cum ar fi roșu, portocaliu sau verde, pentru a crea un punct de atracție. Sau căutați un taburet de bar cu un farmec natural? Atunci  scaunele de bar din lemn sunt produsele potrivite pentru dumneavoastra.

Scaune de bar- modelul potrivit pentru sectorul dumneavoastra de activitate

Un scaun de bar nu își îndeplinește doar scopul funcțional. De asemenea, poate avea o contribuție pozitivă la climatul camerei sau la imaginea companiei dumneavoastră. Puteți găsi taburete de bar în diverse modele în restaurante, la expoziții și la tot felul de evenimente. De asemenea, sunt indispensabile la ghișeele de recepție sau la ghișeele de la târguri.

Cu o înălțime confortabilă a scaunului, acestea vă invită să zăboviți în zona respectivă de utilizare. Oferiți potențialilor clienți confort prin punerea la dispoziție a unor scaune sub formă de taburete de bar. Mobilierul este exact ceea ce trebuie pentru a completa tejghelele sau mesele de bar. Creați un aspect placut cu un scaun de bar cu un design de înaltă calitate.

Scaunele noastre de bar completează perfect standul dumneavoastră de târg sau mobilierul pentru evenimentul dumneavoastră. Cu o gamă largă de mobilier pentru standuri de expoziție și materiale publicitare, avem tot ce vă trebuie pentru următorul dvs. târg. Contactați-ne și împreună vom găsi produsele potrivite pentru a face din următorul dvs. eveniment un succes deplin.

Contactati-ne:

Close menu
Inapoi sus