Deoarece fumatul în spații închise devine din ce în ce mai nepopular și este adesea interzis, cei mai mulți oameni ies "în fața ușii" pentru a fuma. Acesta este locul în care o scrumieră sau un suport pentru scrumiere este cel mai bine plasat și este soluția perfectă dacă doriți să le permiteți clienților sau prietenilor dvs. să se debaraseze de cenușă și mucuri de țigară în mod curat. Și mai practice sunt scrumierele combi, scrumiere pe suport cu container de deșeuri integrat. Acest lucru îl scutește adesea pe gospodar de multă muncă, iar zona de intrare rămâne curată și ordonată. Astăzi, scrumierele moderne de stand și scrumierele combinate sunt disponibile în culori vii sau cu suprafețe rafinate, în formă de pâlnie sau ca o coloană.
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Suporturi de scrumieră pentru utilizare în aer liber

Scrumierele de stand sau scrumierele de perete se găsesc peste tot în zona exterioară, acolo unde fumătorii ies în oraș sau în "zonele de fumat" sau "colțurile de fumat" special amenajate pentru ei. Astfel, diverse forme de scrumiere de stand pot fi găsite în fața clădirilor corporative și de birouri, în fața centrelor comerciale și a supermarketurilor, în fața hotelurilor și a restaurantelor, precum și în fața tuturor celorlalte clădiri și companii în care este activă interdicția de a fuma. Diferitele forme și modele de scrumiere pentru standuri exterioare ajută la asigurarea faptului că mucurile de țigară și cenușa sunt eliminate în mod corespunzător nu contribuie la poluare, ci ajung acolo unde pot fi aruncate direct. În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de modele de scrumiere - de la scrumiere în formă de pâlnie până la scrumiere cu coloane și scrumiere de perete.

Suporturi pentru scrumiere, scrumiere combinate și scrumiere montate pe perete

Suporturile pentru scrumiere sunt disponibile în diferite modele. Scrumiera combinată "Basic", de exemplu, este un suport de scrumieră clasic, fabricat din tablă de oțel galvanizat cu acoperire cu pulbere, disponibil în șase culori diferite: Coș de gunoi jos, scrumieră sus, această combinație este o alegere populară pentru intrările în întreprinderi, birouri, bănci, birouri guvernamentale și multe alte clădiri. La fel de mult folosit este și suportul pentru scrumieră "Funnel", care este de asemenea fabricat din tablă de oțel și este disponibil în mai multe variante de culoare. Această versiune extrem de stabilă pentru utilizare în interior este disponibilă cu o inserție pentru reducerea nisipului și o sită galvanizată. Scrumiera combinată "Coloană" se prezintă într-o formă complet diferită: Cu o suprafață insensibilă și rezistentă la apa de mare și cu un aspect foarte atractiv datorită reliefului discret, a încuietoarei și a clapetei de aruncare cu închidere automată, această scrumieră coloană este o soluție de economisire a spațiului pentru utilizarea în exterior. Toți cei care sunt în căutarea unei scrumiere pentru montare pe perete sunt bine sfătuiți cu scrumiera de perete: Această scrumieră de perete robustă din oțel cu acoperire cu pulbere este disponibilă în mai multe variante de culoare și include un suport de perete.

Scrumiera cu piedestal potrivită pentru fiecare nevoie

La fel ca toate celelalte scrumiere, modelele de scrumiere cu stativ oferite aici online diferă în ceea ce privește forma, designul, materialul, culoarea, dimensiunea și volumul. Materialul unei scrumiere pentru uz exterior trebuie să fie rezistent la intemperii și la rugină. Prin urmare, scrumierele fabricate din tablă de oțel sau din oțel inoxidabil sunt cele mai potrivite. În plus, scrumierele pentru standuri de exterior sunt, de obicei, acoperite cu vopsea rezistentă la razele UV, ceea ce contribuie, în același timp, la un aspect puternic și colorat. Echiparea scrumierelor de stand diferă, de asemenea, în funcție de model: unele scrumiere de stand au o scrumieră detașabilă, alte modele sunt echipate cu o inserție de sârmă care poate fi folosită ca o sită. În recipientul colector al scrumierei pe picior se poate introduce nisip de cuarț argintiu special pentru a minimiza dezvoltarea fumului. Inserția practică din sârmă ajută la îndepărtarea rapidă și ușoară a resturilor de țigări ulterior. De asemenea, modelele de scrumiere combinate unesc coșul de gunoi și scrumiera împreună - o soluție practică pentru a menține la un nivel scăzut efortul suplimentar de curățare. Pe lângă scrumierele cu suport, aici găsiți online și scrumiere pentru montare pe perete. Aceste modele sunt, de asemenea, variante practice, care sunt protejate împotriva unei posibile răsturnări, a furtului și a vandalismului.
Close menu
Inapoi sus