În gama noastră veți găsi o varietate de monitoare și ecrane pentru vitrina dumneavoastră. Acestea pot fi integrate în vitrina dvs. nu numai într-un timp scurt. În plus, acestea vă permit să faceți publicitate cu diferite formate de fișiere. Maximizați potențialul spațiului publicitar din vitrină cu un afișaj digital pentru vitrină.
Inchide
Filter & Sort
6 Articol

Display-uri pentru vitrină: Publicitate digitală în fața magazinului dvs.

Spre deosebire de publicitatea analogică clasică, publicitatea digitală în vitrina magazinului vă oferă multe opțiuni suplimentare. Videoclipuri, diafilme, texte animate și alte elemente pot fi prezentate aici într-o manieră de promovare a vânzărilor. pe scurt, puteți să vă adresați publicului cu o varietate de formate de fișiere și chiar să le personalizați în scurt timp.

Exemplu de utilizare a unui monitor de vitrină

Să presupunem că aveți un salon de coafură pentru câini. Acum v-ați decis să folosiți cât mai bine spațiul disponibil în vitrina magazinului dumneavoastră. Doriți să vă adresați în cel mai bun mod posibil persoanelor în trecere din grupul dvs. țintă, proprietarii de câini. Echipați vitrina de mică adâncime cu un paravan pe care îl atârnați de tavan pentru a economisi spațiu.

În acest fel, vă prezentați publicitatea digitală pietonilor, bicicliștilor și altor trecători la o înălțime optimă. Pe monitorul cu sistem de operare integrat puteți afișa videoclipuri simpatice și fotografii ale clienților dvs. mulțumiți. Cine nu se oprește acolo pentru a se uita mai atent la publicitatea dumneavoastră? Chiar și în lumina directă a soarelui, videoclipurile și fotografiile drăguțe ale prietenilor drăguți cu patru picioare rămân vizibile în mod optim.

Citește mai mult »

Monitoare de Digital Signage în vitrina magazinului

Acest tip de publicitate poate fi folosit pentru toate industriile. Vă cunoașteți grupul țintă? Perfect, acum vă puteți adresa acestora cu diferite formate de fișiere. Creați videoclipuri explicative, prezentări de modă sau pur și simplu prezentări de diapozitive atractive.

Prezentați-le non-stop cu ecranul vitrinei dvs. Datorită luminozității speciale, publicitatea dvs. rămâne prezentă chiar și în zilele întunecate și seara. Acest lucru vă oferă avantajul că publicitatea este vizibilă mai mult timp și astfel se adresează mai multor trecători. Alegeți cel mai potrivit format de ecran pentru prezentarea vitrinei dumneavoastră.

Datorită conținutului alternativ, nu vă puteți adresa doar unei majorități de persoane. Imaginile luminoase și în mișcare asigură, de asemenea, o atenție sporită și mai multe priviri curioase. Acestea îi atrag pe oameni să se oprească și să se uite mai atent la compania dvs. și la serviciile pe care le oferă.

Full HD Cinema for your Shop Window

✓ ecran cu două fețe în format portret, ideal pentru designul vitrinei magazinului
✓ două niveluri diferite de luminozitate optimizate pentru condiții de lumină naturală
✓ sistem de operare Android și software corespunzător
✓ pentru suspendarea din tavan
✓ carcasă elegantă, de culoare albă

Discover now »

Magazin ecrane de fereastră cu o luminozitate ridicată

În sortimentul nostru veți găsi monitoare de vitrine în diferite formate. Aveți posibilitatea de a alege între diferite dimensiuni de ecran, luminozități, precum și montări. Alegeți un afișaj digital autoportant sau un monitor pentru montare pe perete sau pe tavan.

Instalarea simplă a monitorului vă permite să utilizați imediat afișajul în vitrina magazinului. După ce primiți imediat ecranul de la noi, amplasați-l la locul de utilizare. Un manual de instrucțiuni vă va ghida rapid în acest proces. După aceea, încărcați monitorul cu conținut în diferite moduri, în funcție de model.

De obicei, aici puteți alege între diferite opțiuni. Alimentarea se face prin USB sau HDMI, WLAN, parțial prin intermediul unei aplicații sau cu ajutorul unui player media încorporat. Acesta este un alt domeniu în care publicitatea din vitrinele digitale vă oferă o alegere. Utilizarea flexibilă a afișajelor se extinde la conținut, amplasare și manipulare.

Faceți publicitate digitală cu ecranul din fața magazinului dvs.

Publicitatea digitală în vitrină nu este doar flexibilă, ci și confortabilă și, mai presus de toate, schimbabilă. Prin echiparea digitală a vitrinei magazinului cu monitoare și ecrane, tot ce trebuie să faceți este să programați acest conținut. În birou sau în back office, formatele de fișiere pot fi create sau editate cu ușurință. Înregistrările cu conținut nou sau ajustările curente pot fi redate imediat pe ecran.

Vă puteți adapta publicitatea la noi subiecte sau oferte în orice moment. Poate fi vorba de informații pe termen scurt sau de modificări ale orelor de funcționare. Acestea pot fi apoi transmise direct. Campaniile sezoniere pot fi, de asemenea, implementate fără redecorări semnificative.
Să ne gândim din nou la îngrijitorul nostru de câini, care își face publicitate digitală la serviciile sale în vitrina magazinului din centrul orașului. Imaginați-vă că, în loc de câini proaspăt coafați, vedeți acum prietenii cu patru picioare cu pălării de Crăciun. Cu noul conținut, veți atrage atenția trecătorilor din nou și din nou. Așa rămâneți în memorie.

Folosiți acest lucru o dată cu imaginea dvs. publică, veți beneficia în mai multe moduri. Noii clienți vor deveni interesați de dvs. și în curând își vor aduce câinii. Clienții obișnuiți îi inspirați cu efectul dvs. exterior dulce și fermecător, din care se creează o legătură mai intensă. În cele din urmă, inspirați persoane din afara grupului dvs. țintă, care apoi raportează pozitiv despre magazinul dvs. și despre publicitatea excelentă.
Ca rezultat, veți obține o bună promovare a magazinului și a companiei dumneavoastră. Per ansamblu, publicitatea digitală pentru vitrine deține un mare potențial de utilizare în promovarea vânzărilor dumneavoastră. Profitați de acest lucru și lăsați-ne să vă sfătuim cu privire la viitoarea dumneavoastră vitrină digitală.
Close menu
Inapoi sus