• depozitare sigura pentru donații, buletine de vot și cărți de vizită
  • producție personalizata posibilă, la cerere și cu imprimare publicitară
  • opțional, se poate încuia cu o încuietoare de calitate pentru siguranta maximă
  • disponibile in diferite diemensiuni, materiale, culori si forme 

Urnele pentru bilete de tombolă, cutiile pentru donații și cutiile de colectare sunt disponibile în diferite dimensiuni și formate. Cardurile, bancnotele sau biletele de tombolă sunt depozitate în siguranță în interiorul acestora.
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Cutii tombola din plexiglas - de la mic la XXL - cu sau fara incuietoare

Dacă vă gândiți la o cutie de tombolă, probabil că planificați un târg sau un eveniment. Insa urnele de tombolă nu sunt folosite doar pentru concursuri și tombole.

În special cutiile de tombolă cu încuietoare sunt adesea folosite ca recipiente sigure pentru depozitarea donațiilor, a cărților de vizită, a buletinelor de vot etc. În calitate de producător al acestor tipuri de cutii si urne, garantăm calitatea produselor noastre.

O urna de tombolă este incredibil de versatilă. Acestea sunt utilizate în principal pentru tombole, concursuri și promoții. În același timp, este foarte potrivită pentru a păstra cărți de vizită, buletine de vot, sugestii, idei, reclamații și multe altele.

Acest produs este cunoscut și căutat ca o cutie de tombolă, cutie de tragere la sorți, cutie de vot, cutie de loterie, cutie de vot și cutie de colectare. Urnele de loterie în variantă standard sunt disponibile în diferite dimensiuni (de la 200 mm mici până la 500 mm lungime laterală). In cazul in care urna de dimensiune XL este prea mica pentru proiectul dumneavoastra, puteti opta pentru o urna mare.

În cazul în care conținutul cutiei de plexiglas trebuie protejat împotriva accesului neautorizat, este logic să achiziționați o cutie detașabilă cu încuietoare. Un lacăt de calitate și 2 chei sunt incluse în pachetul de livrare. Alegeți dintre cele două dimensiuni disponibile, cu o lungime laterală de 200 mm sau 300 mm. Dimensiuni speciale sunt disponibile la cerere, datorită producției proprii.

Cutie de donații pentru următoarea campanie de colectare

Doriti sa colectati donatii pentru un scop caritabil? Vă lipsește o modalitate sigură de a vă păstra monedele și bancnotele în timpul campaniei de strângere de fonduri? O urna de donatii oferă un spațiu de depozitare sigur și securizat, care poate fi, de asemenea, accesorizat cu un buzunar.

Această cutie este ideală pentru campaniile de strangere de fonduri. Poate fi așezată atractiv pe un tejghea sau poate fi folosită pentru campanii in curs. Două șuruburi și piulițe de pe capac împiedică accesul neautorizat. Dimensiunile inteligente ale fantei facilitează introducerea monedelor sau bancnotelor.

Alegeți cutia noastră clasică de donații sau alte cutii de colectare pentru a vă echipa următoarea campanie de strângere de fonduri. Decideți între diferite articole și dimensiuni.
 

Descoperiți cutii de tombolă și cutii de donații cu încuietoare

O urna blocabila este perfecta pentru strangerea de fonduri. O urna pentru donatii ar trebui sa prezinte si o anumita siguranta impotriva furtului. De aceea, incuietoarea in forma de cilindru se fixeaza pe cutie. 

Cateva modele de urne se pot accesoriza cu o incuietoare. La alte modele, acestea sunt direct incluse in livrare. Decideti-va pentru o urna blocabila pentru protejarea impotriva furtului a donatiilor. 
 

Benzi din PVC dur pentru o urna personalizata

O banda potrivita din PVC transparent faciliteaza inserarea unui print promotionale, vizibil pe cele 4 parti ale cutiei. Banda se poate printa la cerere.

Pe banda se poate reprezenta logo-ul, un mesaj promotional sau alte informatii importante. Printul este foaret vizibil datorita materialului transparent al cutiei si este protejat de influentele de mediu. 

 

Urna pentru alegeri

Sammelbox mit Bedruckung im Motiv „Go Vote“

Urna donatii pentru evenimente si strangeri de fonduri 

Losbox mit Aufdruck für öffentliche Veranstaltung

Urna pentru loterii

Losbox für die Verwendung bei der Neueröffnung

Nu doriti sa utilizati o banda personalizata? Nicio problema, urnele se pot printa individual cu logo-ul sau mesajul dorit. 

Cutii de donatii si cutii de scrisori

O cutie de colectare poate fi utilizata in multe sectoare de activitate. Acestea se pot folosi in companii, institutii publice sau private pentru strangerea de idei sau reclamatii. Acestea se noteaza pe hartii si se introduc in cutii. 

Daca preferati ceva mai mic, puteti alege din micile noastre cutii de scrisori. Acestea sunt mobile si blocabile si se pot plasa oriunde, dupa preferinte, pe mese sau tejghele.

Cu acest tip de cutii puteti afla parerea clientilor, a vizitatorilor si a angajatilor. Cutia ofera posibilitatea ca intregul proces sa fie unul anonim. Valorificati feedback-ul clientilor si musafirilor pentru a va imbunatati calitatea serviciilor. Utilizati propunerile angajatilor pentru a imbunatati atmosfera si serviciile din companie. 

Alegeti cutiile din plexiglas potrivite

Pe langa cutiile din otel sau metal, va oferim o gama larga din urne din plexiglas. O mare parte din cutiile prezentate provin din productia noastra proprie. Astfel, exista posibilitatea realizarii modelelor in dimensiuni individuale, cu print sau alte variante.

Descoperiti in gama noastra de produse online, cutia potrivita pentru sectorul dumneavoastra de activitate. Utilizati urna pentru urmatoarea tragere la sorti si cutia de donatii pentru strangerea de fonduri pentru un scop caritabil.
 
Nu gasiti modelul  dorit printe produsele noastre? Contactati-ne! Va vom trimite oferta pentru modelul dorit de dumneavoastra.
 
Close menu
Inapoi sus