Cutiile de bani sunt un ajutor practic în viața de zi cu zi a întreprinderilor. Cu ajutorul lor aveți întotdeauna o imagine de ansamblu a numerarului pe care îl dețineți. 
Inchide
Filter & Sort
4 Articol

Protecție sigură pentru obiectele de valoare din casetele de numerar

Atunci când vine vorba de păstrarea banilor în siguranță împotriva accesului terților, casetele de bani sunt o opțiune bună. La urma urmei, o cutie de bani este folosită pentru depozitarea în siguranță a banilor sau a altor obiecte de valoare. Pe lângă securitatea și protecția împotriva furtului, cutiile de bani robuste oferă, de asemenea, o protecție ideală în alte situații, de exemplu, în condiții meteorologice extreme sau chiar în cazul unui incendiu, banii sau obiectele de valoare sunt păstrate în siguranță. Realizate din tablă de oțel, cutiile de bani oferă baza de depozitare perfectă pentru monede, bancnote și multe altele. În plus, cutiile de bani sunt utilizate și ca și cutii de bani practice și mobile, ținute în mână, de exemplu la evenimente mici sau mai mari sau la târguri de vechituri și piețe săptămânale.

Protecție sigură pentru obiectele de valoare din casetele de numerar

La fel ca majoritatea modelelor, casetele de bani oferite online aici au, de asemenea, o inserție specială pentru monede, o încuietoare cu cheie și un mâner de transport. De exemplu, caseta de bani„Euroboxx“ este confectionata din folie din otel pulverizata si detine o capacitate de 233,90 eur si un spatiu cu 4 compartimente pentru bancnote. Tamponul de spumă integrat este ideal pentru fixarea monedelor în timpul transportului.  Caseta de bani „Euroboxx S“ este mai mica dar la fel de practica. Cele șase compartimente din panoul de numărare detașabil oferă spațiu pentru toate monedele de cenți și euro. În total, această cutie de bani are o capacitate de 102,05 euro. Si cine vrea sa echipeze caseta de bani ulterior sau necesita doar cateva compartimente poate utiliza tabla de numarare, cum ar fi „Euroboxx”. Această placă de numărare în antracit are opt fante individuale și opt compartimente pentru bancnote, chitanțe etc. și poate fi utilizată atât ca placă de înlocuire pentru caseta de numerar, cât și ca inserție separată pentru sertar.

Posibilele utilizari ale caselor de bani

Cutiile de bani clasice cu inserții pentru monede sunt foarte versatile și sunt, de obicei, fabricate din piese de tablă de oțel acoperite cu pulbere. În acest fel, ele oferă o carcasă solidă și, astfel, o protectie perfectă pentru bani și obiecte de valoare. Încuietoarea cutiilor de bani este de obicei o încuietoare cu cilindru care vine cu cheia corespunzătoare. Pentru ca monedele să nu cadă în timpul transportului și să fie întotdeauna bine fixate, cutiile de bani au un capac din spumă pentru fixarea monedelor. Pe lângă panoul de numărare a monedelor, există spațiu pentru bancnote în compartimentul detașabil pentru bancnote, astfel încât documentele importante să poată fi întotdeauna plasate dedesubt. Astfel, cutiile de bani oferă o protecție completă pentru numerar sub formă de monede și bancnote, dar și pentru documentele și actele importante care trebuie păstrate într-un loc sigur.

Close menu
Inapoi sus