Servicii grafice

Aproapte toate produsele din gama noastră pot fi personalizate prin imprimare. Pe lângă materialele promotionale și standurile din acrilic, sunt și standuri expo complete.

Verificarea datelor

Toate datele de imprimare furnizate de dvs. vor fi verificate de noi ca parte a unei rutine de baza. Vă vom notifica imediat despre orice neajunsuri sau neconcordanțe în sistemul de date pe care l-am identificat. * Vom păstra toate fișele de date pentru a vă crea cele mai bune date posibile. Acestea pot fi obținute de la noi la cerere sau pot fi localizate prin elementul din interiorul magazinului.
 
*Vom examina cu atenție factorii de rezoluție, format și modul de culoare, fără nicio garanție sau răspundere. Testele suplimentare sunt disponibile la un cost suplimentar.
Grafik-Dienstleistungen

Crearea de date

Nu aveți date imprimabile și trebuie să proiectați mediile de imprimare selectate? Vom fi fericiți să avem grijă de asta pentru dvs. Echipa noastră de agenții de publicitate "renzel.agentur GmbH" vă pune în practică dorințele și ideile pe o scară profesională.
 
Contactati-ne! Echipa de vanzari VKF Renzel GmbH va fi fericita sa va ajute.
Close menu
Inapoi sus