produktion_1200px

Productia


Prelucrarea materialelor plastice

Prelucrarea materialelor plastice


La sediul principal din Isselburg, VKF Renzel foloseste cea mai moderna tehnologie pentru prelucrarea produselor din acrilic, PVC, PET, policarbonat, polistiren si alte materiale plastice. Partile sunt taiate cu laser, perforate sau taiate simplu, si li se da forma prin utilizarea caldurii termice sau a radiatiilor infrarosii. Mai multe părți pot fi apoi combinate folosind diferiți adezivi, pentru a forma unul sau mai multe componente. Departamentele de imprimare și asamblare finalizeaza procesul și imbunatatesc produsul finit.

Prelucrarea materialelor din acrilic

Utilizam o gama larga de tehnici pentru a produce produsele din acrilic pentru a garanta produse de cea mai înaltă calitate. Materialul acrilic se poate modela prin tăiere cu laser, frezare, lustruire, indoire, lipire și asamblare. Folosind precizia mașinilor și munca priceputa, materialele prime sunt transformate în produse complexe și durabile. Pe lângă produsele standard, oferim un serviciu de design personalizat.

Prelucarea materialelor din PVC

Producem o gama larga de produse incluzand buzunare PVC, display-uri pentru expunere pe masa și dispensere brosuri, folosind foi de plastic de diferite grosimi. Mașinile de tăiat cu precizie sunt folosite pentru taierea foilor la dimensiunea ceruta. Materielele cu grosime de pana la 1 mm sunt gravate și apoi modelate folosind cea mai recenta tehnologie. O gama de mașini moderne ne primite sa cream produse personalizate precum și o gama larga de produse standard.

Sudarea la înaltă frecventa

Mulți ani de experiența în domeniul procesarii filmului, ne fac o alegere buna pentru fabricarea produselor dvs. Cele mai moderne mașini, know-how tehnic și echipa motivata garantează un produs finit de calitate superioara. Posibilitatea de a ne produce propriile instrumente ne permite sa reactionam foarte rapid la nevoile dvs. specifice. Suntem specilizati în prelucrarea filmului intre 0,14- 0,25 mm. La cerere se poate prelucra și o grosime de pana la 0,5 mm. În mod standard lucram cu material anti-reflexiv, dar putem lucra și cu unelte, materiale, grosimi și culori personalizate.
Sonderdisplays-big-1
individuelle-anfertigungs-displays-grohe
anwendungsbild10
anwendungsbild_09
anwendungsbild11
bonborr-sonderanfertigung
Close menu
Inapoi sus