Angajament social

KiTa FaBeLand

Company Kindergarten

Echilibrul dintre viața de familie și cea profesională face parte din contextul tendințelor demografice, iar lipsa forței de muncă calificate este una dintre problemele sociale majore cu care ne confruntăm în prezent.
 
De la 1 august 2008, VKF Renzel administrează propria grădiniță  Isselburger Feld (fostă "FabeLand") sub auspiciile AWO.

Acest lucru le oferă angajaților noștri un avantaj atunci când este vorba de găsirea unei treceri ușoare înapoi la locul de muncă și, prin urmare, permite companiei noastre să se folosească de know-how-ul dumneavoastră ca profesioniști.

Donation instead of Gifts

În loc de cadouri de Crăciun, anul acesta donăm suma desemnată pentru următoarea organizație:
 
Ein herz für Kati and Freunde Logo

Ein Herz für Kati und Freunde e.V.

Asociația "Ein Herz für Kati und Freunde e.V." se angajează să sprijine copiii, tinerii, adulții și familiile lor cu handicap grav în toate modurile posibile. Accentul este pus pe un ajutor și un sprijin țintit, rapid și nebirocratic, acolo unde este nevoie de el.

Ideea interactivă de cooperare și prietenie între persoanele cu și fără dizabilități este foarte importantă pentru asociație, deoarece.....numai împreună putem fi puternici!


mai multe informatii »

Herzpflaster Logo

Herzpflaster / Grup de ajutor
Copiii cu boli de inimă și apropiații lor

Grupul "Herzpflaster" este format din părinți ai căror copii s-au născut cu malformații cardiace congenitale. De la înființarea sa în 1994, cele 3 familii afectate inițial au ajuns la 20.

Scopul este de a sprijini familiile afectate și de a le atenua temerile prin discuții și schimburi de experiență. În plus, se depun eforturi pentru a înființa o clinică ambulatorie cardiologică de ultimă generație în cadrul spitalului local, pentru a facilita vindecările și spitalizările și pentru a organiza seminarii. "Herzpflaster" beneficiază de un sprijin important din partea patronului său Simon Terodde, atacant la FC Schalke 04.

 mai multe informatii »
Freie Schule Rhede Logo

Freie Schule Rhede e.V.

Asociația "Freie Schule Rhede e.V." se angajează să ofere o educație orientată spre nevoile individuale, care ține cont de traseele și nevoile individuale de învățare.

Obiectivul nostru principal este de a oferi elevilor un mediu în care aceștia își pot dezvolta abilitățile și interesele unice pentru a primi o educație holistică. Ne propunem să îi sprijinim pe elevi pe drumul lor spre autodezvoltare și să își asume responsabilitatea pentru propria învățare.

mai multe informatii »

Typification DKMS

Recrutarea potentialilor donatori de celule stem

Impreuna cu German Bone Marrow Donor Center (DKMS) VKF Renzel a lansat o campanie pe 24 noiembrie 2014 pentru a găsi noi donatori de celule stem. Scopul a fost de a găsi cât mai mulți potențiali salvatori de vieți printre angajații VKF Renzel. Sprijinul din partea angajaților a fost enorm și au fost găsiți 95 de noi donatori de celule stem.

În Germania, la fiecare 16 minute, o persoană se îmbolnăvește de cancer de sânge, printre care mulți copii sau adolescenți.

Pentru un număr mare dintre aceștia, transferul de celule stem sănătoase este singura soluție salvatoare. Cu toate acestea, mulți nu găsesc un donator potrivit.

Costurile de înregistrare de 50 EUR pentru fiecare nou donator au fost donate de VKF Renzel către DKMS.
Close menu
Inapoi sus