Ausstellung_und_Verkauf-small

Showroom pentru promovarea vanzarilor


Inspiratie pentru publicitatea ta


Sunteți în căutare de inspirație pentru următoarea dvs. apariție la un târg comercial, intenționați să vă modernizați sediul sau căutați standuri publicitare specifice pentru promovarea vânzărilor? Atunci vizitați expoziția noastră din Isselburg! Pe o suprafață de peste 800 mp de spațiu expozițional, totul se învârte în jurul promovării vânzărilor, a echipamentelor de afaceri și a standurilor pentru târguri.

 

Impresii din showroom

Servicii complete direct la fața locului

  • consiliere și demonstrații de instalare
  • compararea sistemelor
  • disponibilitatea directă a multor produse
  • prezentarea de display-uri POS individuale
  • schimbarea temelor
  • lichidare de stocuri

 

Showroom cu peste 3000 de produse

Pe lângă o gamă largă de produse din gama noastră standard, veți fi inspirați și de numeroase modele speciale. În plus, vă oferim o varietate de stocuri rămase în stoc la prețuri reduse. Modernizați-vă magazinul și echipamentele comerciale cu produsele noastre de înaltă calitate!

Convingeți-vă și comandați produsele selectate direct la fața locului. În funcție de natura și amploarea acestora, este posibilă și livrarea la pachet în termen scurt.
 

Echipa din showroom: personala si competenta

Echipa noastră din showroom vă va consilia în cadrul unei întâlniri personale. Cu mulți ani de experiență și mai mult de 10 târguri și evenimente organizate în fiecare an, suntem în măsură să vă oferim un sprijin competent.
showroomteam-vkf-renzel

Program

Luni - joi : 8 am - 5 pm
Vineri:  8 am - 4 pm

Tur virtual al showromm-ului

Cel mai bun lucru este să vizitați showroom-ul în direct. Pentru toți cei care nu ne pot vizita sau care doresc să își facă o primă impresie, există turul virtual.
Close menu
Inapoi sus