Landingpagebanner_PET_Scannerschienen_DE
Extindem gama noastra existenta de reglete de pret pentru a include regletele din PET.

Aceste reglete de pret sunt utilizate pentru etichetarea la PoS sau in zona de depozitare. Plasate direct sub produs, clientii si angajatii primesc cele mai importante informatii dintr-o privire. Oferta noastra include reglete de pret pentru diferite tipuri de rafturi.

Gama este momentan in constructie. Va prezentam mai jos primele variante.
 

Primele variante ca introducere in gama PET
 

Regletele de pret ''DBRU'' sunt primele din gama noastra de reglete din PET.

Aspectul clasic este convingător pe raft si este clar vizibil pentru client. Acest model este disponibil in 3 inaltimi diferite (30 mm, 39 mm, 52 mm) si complet transparent sau cu spate alb. Sina este livrată cu o bandă adeziva pentru o fixare de lungă durata. Alegeti intre banda adeziva simpla, spuma sau bandă adeziva textila.

Una dintre proprietatile PET este nivelul sau ridicat de protectie UV, care permite regletei sa aiba o durata de viata deosebit de lunga. Transparenta indelungata ofera o vizibilitate foarte buna pe termen lung a etichetelor de pret.

 
Reglete de pret „DBRU“ -incepand de la 2,16 €
 
Reglete de pret DBRU
Reglete de pret GS
Regletele de pret „GS” fac parte din gama noastra de sine de pret din PET. Aceasta sina este deja dotata cu o banda adeziva simpla si este atasata in spate sub o altă sina de scanare extinzand sau  dubland astfel zona de etichetare a pretului. Regleta poate fi, de asemenea, atasata pe partea din spate a raftului. Această sină are, de asemenea, o caracteristică suplimentara: este pivotabila.
Regletele GS sunt disponibile in 3 inaltimi diferite (39 mm, 52 mm, 60 mm), in varianta complet transparenta sau cu spate alb. La cerere, sina poate fi echipata si cu o bandă adeziva de spuma. Proprietătile generale, sub formă de protectie UV ridicata si transparenta ridicata, pot fi intalnite si la acest produs.
Reglete de pret „GS“ - incepand cu 3,25 €

 catre produs  
Ca material suplimentar, oferim acum PET in plus fata de regletele clasice. In acest fel, acoperim toata gama de reglete pentru diferite tipuri de rafturi si de diferite materiale. 

Odată cu extinderea gamei, ne străduim sa putem oferi fiecărui client profilul potrivit pentru sectorul sau de activitate.

Doriti informatii suplimentare? Va rugam sa ne trimiteti cererea dumneavoastra.

 

Aveti intrebari despre regletele noastre de pret?

Contactati-ne!
Tel: 02874/910-374
Mail: vanzari@vkf-renzel.ro

catre formular de contact »
Close menu
Inapoi sus