62E4F8DCB49704C3CFA815BF25C81C06

Production


Plastics Processing

produktion_1200px

Fabricarea materialelor plastice

La sediul principal din Isselburg, VKF Renzel utilizează cele mai moderne utilaje pentru a fabrica produse din plexiglas, PVC, PET, policarbonat, polistiren si alte plastice pentru diferite aplicatii. Piesele sunt decupate cu laser, frezate, tăiate, tăiate sau perforate și aduse în formă cu ajutorul căldurii termice sau al radiațiilor infraroșii. Mai multe piese pot fi apoi combinate folosind diverși adezivi pentru a forma un produs cu una sau mai multe componente. Departamentele de serigrafie și asamblare completează procesul și îmbunătățesc produsul finit.
acrylglasverarbeitung_head

Acrylic Processing

Utilizam o gama larga de tehnici pentru prelucrarea produselor din plexiglas ca o garantie a produselor de cea mai buna calitate. Plexiglasul este modelat prin taiere cu laser, frezare, lustruire, îndoire, lipire și asamblare. Folosind o combinație de precizie a mașinilor și muncă manuală calificată, materiile prime sunt transformate în produse complexe și durabile. Pe lângă articolele noastre standard, oferim și un serviciu de proiectare la comandă.
_MG_3527

Procesare PVC

Fabricăm o gamă de produse, inclusiv buzunare în formă de U, display-uri de masă și distribuitoare de pliante din foi de plastic de diferite grosimi. Mașinile de tăiere de precizie sunt folosite pentru a tăia foile la dimensiunea corectă. Materialele de până la 1 mm grosime sunt ștanțate și apoi modelate cu ajutorul celei mai noi tehnologii. O gamă de utilaje moderne ne permite să creăm produse personalizate, precum și o mare varietate de articole standard.
folien_head

High Frequency Welding

Many years of experience in the field of film processing makes us a good choice to manufacture your products. The most modern machinery, technical know-how and motivated staff guarantees you a high quality and superior finished product. The facility to make our own tools allows us to react very quickly to your specific needs. We specialise in the processing of film from 0.14 – 0.25 mm. On request a thickness of up to 0.5 mm can also be processed. Primarily we work with anti-reflective material but can also work with bespoke tools, materials, thicknesses and colours.

Do you have further questions?

Contact us »
Close menu
Inapoi sus