Mousepad-urile ca obiecte promoționale sunt o investiție deosebit de populară pentru dumneavoastră și pentru clienții dumneavoastră. În magazinul nostru online puteți obține mousepad-uri personalizate.
Inchide
Filter & Sort
4 Articol

Mousepad-uri ca obiecte promotionale atractive cu o nota individuala

Mousepad-urile ca produse promoționale sunt folosite ori de câte ori este important un suport de protecție. Dar și ca elemente decorative, ele aduc întotdeauna culoare pe multe birouri. Cu un mousepad potrivit, cursorul funcționează perfect, iar biroul este rafinat în mod eficient în același timp. Aflați aici online acum despre diferitele posibilități pe care vi le oferă mousepad-urile noastre. De la rotund la pătrat și până la practicul mouse pad 4in1 cu cârpă de curățare: aici veți găsi cadoul promoțional potrivit pentru fiecare utilizare.
 

Mousepad-uri in diferite culori si forme

În zilele noastre, mousepad-urile pot face mult mai mult decât să servească doar ca o simplă suprafață: GripCleaner 4in1 Mousepad combină patru funcții într-un singur produs: ca o cârpă din microfibre, GripCleaner® curăță ecranele fără a lăsa urme și curăță ochelarii. Ca mousepad, asigură aderența și protejează mouse-ul și pad-ul. Iar ca protector de afișaj pentru notebook, se află ușor între buton și ecran. Un produs cu multe calități care poate fi personalizat cu o imprimare individuală. Mouse pad-ul dreptunghiular cu imprimare inclusă are, de asemenea, multe caracteristici convingătoare: cu un strat antiderapant pe spate. Mousepad-ul rotund cu imprimare are, de asemenea, un strat antiderapant pe spate, dar este puțin mai mic. 

Mousepad-ul ca accesoriu perfect pentru fiecare mouse

Și dumneavoastra puteți folosi un mouse pad personalizabil pentru a vă plasa logo-ul sau un mesaj publicitar pe birourile clienților dumneavoastra într-un mod deosebit de durabil. Fie că este vorba de o inserție imprimabilă, fie că este vorba de un produs 4 în 1: mouse pad-urile oferite online aici pot fi personalizate. Fie că au logo-ul dumneavoastra sau o amprentă publicitară, mousepad-urile sunt cadoul promoțional ideal pentru clienții dvs. Acesta este modul în care lăsați o impresie de durată - aflați mai multe despre gama noastră de mousepads online acum.

Close menu
Inapoi sus