vkf-renzel_group-photo

Expertiza dobândită prin experiența în promovarea vânzărilor

VKF Renzel GmbH are o experiență și o expertiză de peste 30 de ani în întreaga industrie de promovare a vânzărilor. Poziția sa în ceea ce privește misiunea corporativă promovează fiabilitatea și continuitatea, inovația, creativitatea și flexibilitatea, astfel încât să fie în măsură să rezolve orice problemă legată de clienții săi comerciali și de orice client din industrie.
 
In prezent, suprafața de operare a grupului de companii măsoară peste 100.000 de metri pătrați. Grupul de companii VKF își desfășoară activitățile de promovare a vânzărilor la nivel mondial cu o echipă de 885 de angajați, care generează o cifră de afaceri anuală de aproximativ 110 milioane de euro.
 

Prezență și expertiză sub formă de catalog, atât la târguri comerciale, cât și online


Catalogul general este publicat anual în 17 țări, iar alte cataloage speciale sunt, de asemenea, publicate. VKF Renzel este reprezentată la cele mai importante târguri comerciale din domeniu, atât la nivel național, cât și internațional.

Mai mult de 30 de magazine online în 18 limbi și platforme de informare suplimentare asigură posibilități optime de comandă și informare pentru clienții din întreaga lume.

Pentru consultanță individuală și personală și pentru dezvoltarea de produse, suntem întotdeauna bucuroși să ne ajutăm clienții cu peste 100 de consilieri de vânzări la birou și pe teren, atât în țară, cât și în străinătate, fie prin telefon, fie la fața locului.

Cariere la VKF Renzel GmbH

Oferim noi provocări și perspective

Esti in cautarea unei noi provocari ?


 

VKF Renzel privire de ansamblu

Close menu
Inapoi sus