tronitag_4844_de

Sistemul de etichetare electronic (ESL)


Cum functioneaza ESL? - Inovatie la raft
Sistemul ESL se poate conecta fara probleme la sistemul de operare propriu al magazinului sau cel de la casa de marcat. Prin instalarea catorva puncte de acces in spatiul de vanzare aveti posibilitatea modificarii preturilor la raft in doar cateva secunde.

Intregul sistem functioneaza cu ajutorul unei retele de 2,4 GHz, care asigura transmiterea bidirectionala a informatiilor dinspre si catre etichetele electronice. Datorita conexiunii bidirectionale, sistemul face posibil ca toate schimbarile de pret sa ajunga la raft.

Mai mult, clientul are posibilitatea obtinerii mai multor informatii despre articolele respective cu ajutorul unei aplicatii pe telefon.
tronitag_4997_de

Cu ce va poate ajuta VKF Renzel?


In calitate de experti in semnalizare pret, amenajarea magazinelor si promovarea vanzarilor, suntem partenerul dvs competent in semnalizarea digitala a preturilor. 


Ca si producator, va oferim solutii pentru integrarea pe piata a sistemului dvs. ESL (Pricer, SES-iMAGOTAG, Findbox, Displaydata, Samsung/SoluM, troniTAG si alti furnizori).tronitag_1907_de
Compania noastră inrudita, troniTAG, vă oferă, cu ajutorul noii tehnologii de etichetare LG Innotek, o gama larga de produse pentru introducerea dvs în semnalizarea digitala de preț. 
TroniTAG
esl-preisauszeichnung
Close menu
Inapoi sus