Dispenser de pungi pentru deșeuri de câine permit eliminarea corectă și legală a acestora. În combinație cu un coș de gunoi, acestea asigură cu siguranță că pungile ajung și ele în coșul de gunoi. Oferim saci pentru deșeuri de câine adecvați și chiar compostabili. Descoperiți distribuitoarele de saci pentru deșeuri canine pentru montare pe perete sau pe țeavă în exterior.
Inchide
Filter & Sort
6 Articol

Dispenser de saci pentru deșeuri câine: Descoperiți dispensere de saci pentru deșeuri canine, online

Un număr tot mai mare de câini asigură, de asemenea, o cantitate tot mai mare de excremente de câine. În special în zonele urbane, eliminarea excrementelor de câine este adesea o problemă controversată. Așadar, nu ar trebui să se întâmple ca excrementele să zacă pe stradă, constituind un pericol de împiedicare. Cu sacii și distribuitoarele de excremente de câine, stabiliți eliminarea corectă a excrementelor de câine în zonele exterioare.

În calitate de proprietar de oraș, de hotel sau de instalație în aer liber, puteți instala cu ușurință diversele display-uri în zona exterioară. Atașați distribuitoarele la perete sau la felinare. Amplasarea centrală a afișajelor asigură că oferta este bine primită și eliminată corespunzător.

Distribuitor de pungi de excremente pentru utilizarea dvs. în aer liber
Distribuitoarele robuste de pungi de excremente pentru câini sunt ușor de atașat la locul de utilizare. Afișate pe trotuar, proprietarii de câini le iau în seamă. Sacii pentru excremente de câine pot fi îndepărtați cu ușurință din dozator. O încuietoare triunghiulară de pe distribuitorul de saci pentru deșeuri canine protejează împotriva furtului sacilor pentru deșeuri canine.

În acest fel, evitați distribuitoarele goale și costurile suplimentare pentru achiziționarea de noi saci de deșeuri. De asemenea, vă recomandăm să combinați distribuitoarele de saci de deșeuri cu colectoarele de deșeuri. Aceasta este singura modalitate de a vă asigura că pungile de deșeuri ajung într-adevăr la gunoi.

Așezați seturile de distribuitoare de pungi pentru excremente de câine și de coșuri de gunoi în mai multe locuri de-a lungul traseului. În acest fel, proprietarii de câini au la dispoziție pungile necesare în diverse locuri atunci când își plimbă câinii. În acest fel, nu mai există nicio scuză posibilă pentru care excrementele de câine nu sunt îndepărtate.

Când sunt instalate dispenserele de pungi de deșeuri - informați rezidenții imediat

Faceți cunoscută instalarea dispenserelor de pungi pentru deșeuri canine prin articole de ziar sau prin postări. Folosiți raza de acțiune pe rețelele de socializare pentru a informa un număr mare de persoane.

  • umplerea ușoară a suporturilor pentru pungi de deșeuri pentru câini
  • capacitatea mare reduce numărul de schimbări
  • inserție interioară pentru depozitarea sacilor pentru excremente de câine
  • posibilitatea de a alege între saci pentru excremente de câine normali sau ecologici
  • disponibil în combinație cu coș de gunoi sau scrumieră
  • pentru montare pe perete sau pe țeavă
  • spații exterioare și căi de promenadă bine întreținute
  • locuitori și proprietari de câini mulțumiți
  • permit o combinație de prietenie cu câinii și curățenie

Eliminarea corectă a excrementelor de câine

Excrementele de câine trebuie să fie incluse în deșeurile reziduale. Excrementele animalelor, în special cele carnivore, pot conține diverse bacterii și trebuie eliminate în mod corespunzător. În gama noastră veți găsi diverși saci pentru excremente de câine, ca accesorii potrivite pentru coșul de gunoi pentru câini. Aceștia sunt saci de plastic cu dimensiunea de 200 x 350 mm.

Bineînțeles, sacii de plastic pentru excremente de câine nu sunt degradabili și, prin urmare, nu sunt deosebit de ecologici. Ca alternativă, vă oferim saci compostabili pentru excremente de câine în conformitate cu EN 13432 (standard european). Acești saci sunt fabricați din materii prime naturale și, prin urmare, sunt mai sustenabili decât sacii de plastic.

Distribuitor de pungi de deșeuri de câine din oțel inoxidabil

Puteți obține dispensere de saci de gunoi din sortimentul nostru în diferite materiale. Alegeți un distribuitor în culoarea verde mușchi tipic. În plus, vă oferim display-urile robuste din oțel, din minereu de fier micșorat sau din oțel inoxidabil.

Suprafața din oțel inoxidabil este rezistentă la rugină sau acizi. Aceasta previne coroziunea și abraziunea cauzate de utilizarea zilnică. În interiorul coșului de gunoi pentru câini există spațiu pentru aproximativ 200 de saci pentru deșeuri de câine. Umplerea cu saci noi se face într-un timp foarte scurt.

Dog Waste Bag Dispenser for the Wall

By using wall dispensers for dog waste bags, you set the course for a clean and well-kept outdoor area. Create a pleasant atmosphere in the outdoor area that people like to visit. The capacity of the dispensers ensures a large quantity of dog waste bags in the dog waste bag dispenser.

Ensure that the dispensers are centrally located and that there are enough of them in the outdoor area. This is the only way to ensure the maximum effect of the dog waste bag dispensers. As an operator of outdoor facilities or a city, you remain dog-friendly and at the same time ensure the necessary cleanliness.
 

Dog Waste Bin + Ashtray + Litter Bin

The dog waste bin is only available as a waste bag dispenser or with an extension. With a waste bin, you combine the dispensing of excrement bags with the possibility of waste disposal. You can also get the various dog waste bag dispensers in combination with an ashtray. By extension, they not only serve the proper disposal of dog excrement.

A proper waste disposal in the outdoor area ensures a tidy appearance and high-quality image. In addition, you can increase the satisfaction of residents, citizens or guests. Discover the different litter bins for your outdoor or park area.
Close menu
Inapoi sus