Aceste cutii asigura transportul sigur si practic al cartilor de vizita, protejandu-le si evitand astfel deteriorarea sau pierderea acestora.

Puteti alege din numeroasele modele si variante oferite in acest capitol.


 
Inchide
Filter & Sort
6 Articol

Cutii pentru carti de vizita pentru orice utilizare

Cutia pentru cărți de vizită nu este doar un loc foarte sigur pentru a vă depozita cărțile de vizită. În același timp, este o modalitate elegantă de a vă păstra cărțile de vizită impreuna, pentru a le avea mereu la îndemână și pentru a le prezenta în mod corespunzător. Fie că sunt fabricate din metal mat nobil, imitație de piele sau plastic transparent: numeroasele cutii pentru cărți de vizită vă asigură că veți fi incantat să scoateți din nou și din nou o carte de vizită, inspirând în același timp privitorul cu designul lor clar. Sau puteți lăsa clientul să o scoată singur și să vă arătați bunul gust. Aflați acum despre toate formele și variantele de cutii pentru cărți de vizită aici, în magazinul nostru online.

O cutie pentru carti de vizita pentru interior si aer liber

Cutiile de dimensiuni standard pentru cărți de vizită sunt ideale pentru dimensiunile de cărți de vizită standard. Aceste cutii pot fi utilizate si pentru carduri de credit sau carduri bancare.  Bineînțeles, zona de utilizare dorită poate fi complet determinată de dumneavoastră. Cu husa pentru cărți de vizită REFLECTS-KOLLAM, de exemplu, puteți opta pentru un model foarte elegant, cu aspect de piele, care va atrage întotdeauna rapid atenția prin placarea sa de bronz. Sau puteți alege cutia de cărți de vizită REFLECTS-HALIFAX: această cutie de cărți de vizită ușoară ca o pană, realizată din metal, este potrivită pentru stocarea cărților dumneavoastra de vizită.

Iar dacă doriți să instalați o cutie de cărți de vizită în aer liber, de exemplu, în zona de intrare a companiei dumneavoastră, atunci cutia de cărți de vizită "Universum" pentru exterior este o alegere bună. Cutia practică și foarte robustă din plastic transparent este rezistentă la apă și este dotată cu un capac cu balamale. Un suport pentru cărți de vizită cu capac care protejează eficient cărțile de vizită de murdărie și de stropii de apă. Pentru transportul și prezentarea cărților dumneavoastra de vizită, cutia "Amazonas" este soluția ideală. Disponibile în trei mărimi, aceste cutii pot fi folosite și ca suporturi atractive de prezentare și au un capac practic cu balamale care protejează cardurile de pliurile nedorite, murdărie și umiditate. 

Cutii pentru cărți de vizită cu imprimare individuală

Personalizați cutia pentru cărți de vizită în funcție de dorintele dumneavoastră individuale. Utilizați cutiile pentru a proteja cărțile în timpul transportului sau ca o cutie de depozitare sigură și atractivă. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a personaliza cutiile cu o imprimare individuală, de exemplu, cu logo-ul sau un slogan. În acest fel, cutiile de cărți de vizită  primesc în plus ștampila dumneavoastră personală. Aflați despre toate modelele aici, în magazinul nostru online.

Close menu
Inapoi sus