Aici veți găsi benzi magnetice de înaltă performanță, precum și benzi de oțel care asigură o fixare perfectă pe suprafetele din lemn, aluminiu, tencuială sau tapet.
Inchide
Filter & Sort
6 Articol

Benzi adezive magnetice, benzi magnetice si benzi de otel cu aderenta puternica

O bandă magnetică este un ajutor foarte versatil și util în multe situații diferite, de exemplu pentru etichetarea sertarelor sau a dulapurilor. Dar și în multe alte domenii de activitate, cum ar fi depozitul, biroul sau atelierul, o mare varietate de suprafețe pot fi marcate cu o bandă magnetică pentru a nota informații importante pe ele. Datorită aderenței lor puternice, benzile magnetice sunt, de asemenea, ideale pentru a ține împreună obiecte, materiale și suprafețe. În oferta noastră online veți găsi, de asemenea, benzi metalice autoadezive și benzi din oțel care pot fi fixate practic pe orice suprafață plană.

Benzi magnetice pentru perete, birou, atelier 

Folosiți oferta noastră online pentru a eticheta în mod flexibil, de exemplu, rafturi din oțel, dulapuri și sertare metalice cu benzi magnetice sau benzi magnetice de diferite lățimi și în multe culori diferite. Banda magnetica clasica este disponibila online cu o grosime de 1,5 mm si in trei latimi diferite Aceste benzi au o lungime de 30 m. Sau, daca doriti o varianta colorata,  Banda noastra magnetica colorata este disponibila in 6 variante de culoare, 5 latimi diferite si o grosime de 0,9 mm..Aceasta rola are lungime de 10 m.  Bnada autoadeziva de otel ofera baza ideala pentru o banda magnetica, intrucat banda autoadeziva de pe spate se poate atasa pe orice suprafata. Banda este flexibila si neutralizeaza denivelarile de pe rafturi. BEnzile pot fi taiate cu orice foarfeca la lungimea dorita. 

Benzi magnetice pentru toate situatiile- solutia ideala pentru industrie si companii

Decideți acum online pentru banda magnetică potrivită pentru fixarea pe o mare varietate de suprafețe. Benzile magnetice autoadezive și benzile din oțel sunt disponibile în diferite lungimi, lățimi și grosimi. Astfel, aveți banda potrivită pentru fiecare aplicație. Pentru a utiliza benzile direct, este suficient să le tăiați la lungimea dorită, să le etichetați după cum doriți, să îndepărtați folia protectoare și banda magnetică poate fi utilizată.

Close menu
Inapoi sus