Ausstellung_und_Verkauf-small

Expozitia noastre de produse pentru promovarea vanzarilor


Inspiratie pentru publicitatea dumneavoastra


Sunteți în căutare de inspirație pentru următoarea dvs. apariție la un târg comercial, intenționați să vă modernizați spațiile comerciale sau căutați standuri publicitare specifice pentru promovarea vânzărilor? Atunci vizitați expoziția noastră din Isselburg! Pe o suprafață de peste 800 de metri pătrați de expoziție, totul se învârte în jurul promovării vânzărilor, echipamentelor de afaceri și standurilor de expoziție.

Faceti o programare

Impresii din expozitie

Servicii complete direct la fața locului

  • Consultanță și demonstrație de instalare
  • Comparare de sisteme
  • Disponibilitatea directă a multor produse
  • Prezentarea de display-uri POS personalizate
  • Schimbarea temelor
  • Lichidare de stocuri

Expozitie cu peste 3.000 de produse

Pe lângă o gamă largă de produse standard, vă puteți lăsa inspirat și de numeroase produse personalizate. De asemenea, vă oferim o gamă largă de stocuri rămase la prețuri reduse. Îmbunătățiți-vă magazinul și echipamentele comerciale cu produsele noastre de înaltă calitate!  

Vedeți cu ochii voștri și comandați produsele selectate direct la fața locului. În funcție de natura și dimensiunea produselor, acestea pot fi ridicate în scurt timp.

Echipa expoziției: personală și competentă

Echipa noastră de expoziție vă va consilia personal. Cu mulți ani de experiență și mai mult de 10 târguri și evenimente organizate în fiecare an, suntem alături de dumneavoastră cu expertiza noastră.
Gruppenfoto_Ausstellung_2023

Program

Luni - Joi: 08.00 - 17.00 
Vineri: 08.00 - 16.00 

Virtuelle Ausstellung

Cel mai bun lucru este să vizitați expoziția în direct. Pentru toți cei care nu pot vizita expoziția noastră sau care doresc să își facă o primă impresie, puteti accesa turul virtual
Close menu
Inapoi sus