Verbundene Unternehmen & Start ups

PRIVIRE DE ANSAMBLU 

COMPANIILE NOSTRE START-UP 

Longevitatea și consecvența sunt perspectivele care ne-au făcut în trecut un partener de încredere pentru clienții noștri din industrie și comerț. Ne extindem pe piețele emergente cu următoarele companii nou înființate
 


 

Prevact GmbH
 Compania Prevact GmbH dezvoltă dispozitive tehnice inovatoare pentru comercianții cu amănuntul de produse alimentare cu scopul de a reduce deșeurile de ambalaje și de a contribui la modelarea industriei într-un mod durabil.

 catre Prevact »

 

 

VEDERE DE ANSAMBLU 
COMPANIILE NOASTRE AFILIATE 

VKF Renzel GmbH are peste 35 de ani de experiență și expertiză în întregul spectru de promovare a vânzărilor. În calitate de producător, inovația, flexibilitatea și dezvoltarea continuă se află în centrul activității noastre. Noile locații în alte țări reprezintă o parte importantă a strategiei noastre de expansiune, la fel ca și înființarea de noi companii cu competențe de bază diferite. Astfel, în ultimii ani au apărut următoarele companii afiliate.
 


 

VKF Spritzgusstechnik GmbH
 Compania infiintata in Eisfeld in 2006 VKF Spritzgusstechnik GmbH   produce articole din material plastic pe mașini de turnare prin injecție care utilizează procese cu componente unidirecționale și returnabile. Cu o filozofie de producție modernă și mulți ani de experiență, aici se fabrică produse precum coșuri de cumpărături, containere și vitrine. De la dezvoltare, folosind modele 2D și 3D de ultimă generație, la proiectare, confecționarea de scule, producție și finisarea finală a produselor, VKF Spritzguss GmbH își sprijină clienții cu dorințele și ideile lor.

Catre VKF Spritzgusstechnik »

 

 


 

kioske GmbH
 


Compania kioske GmbH își sprijină clienții în vânzarea produselor lor. Cu ajutorul aparatelor automate de vanzare, acestea permit vânzări non-stop. Astfel, ei preiau ideea de "a vinde mai mult în mod automat" și sunt în pas cu vremurile actuale. Oferă clienților lor un serviciu complet, de la instalarea și configurarea automatelor până la personalizarea acestora cu folii speciale și opțiuni de echipament. 

Catre Kioske »

 

 


 

e.comfort-mobile GmbH
 Compania e.comfort-mobile GmbH cu sedii în Isselburg și Winterswijk, se concentrează asupra mobilității pentru tineri și vârstnici. Se concentrează pe produsele din domeniul vehiculelor electrice și al bicicletelor, precum și pe consultanță detaliată, instruire și o prezență la fața locului, la târguri și pe internet. De la începuturi mici și oferte ușor de gestionat, compania a dezvoltat o gamă tot mai mare de produse și mărci care ajută clienții să ajungă de la A la B.

Catre e.comfort-mobile »

 

 


 

BPG GmbH
 Cu sediul în Isselburg și în imediata vecinătate a VKF Renzel se afla BPG GmbH pentru produse și servicii de calitate în domeniul finisării textile și al etichetării. Posibilitățile sunt aproape nelimitate. Printre sarcinile principale se numără brodarea de îmbrăcăminte de înaltă calitate pentru timpul liber și pentru muncă, imprimarea de bannere, semne și autocolante cu imprimare digitală, precum și etichetarea de mașini, camioane sau remorci.

Catre BPG »

 

 


 

troniTAG GmbH
 Cu sediul central în Germania și alte nouă locații firma troniTAG GmbH un partener internațional cu servicii complete în domeniul etichetării digitale a prețurilor și al semnalizării electronice. Domeniile de aplicare pentru etichetele electronice de raft sunt diverse și variază de la comerțul cu amănuntul la industrie. În plus față de etichetele electronice de preț, troniTAG oferă soluții complete de etichetare, inclusiv opțiuni de montare pentru punctul de vânzare. 

Catre troniTAG »

 

 


 

renzel.agentur GmbH
 


Ca agentie de publicitate compania renzel.agentur GmbH  sprijină companiile locale. Având propriul departament la sediul central al VKF Renzel din Isselburg, renzel.agentur este responsabil, printre altele, de dezvoltarea web. Cu un serviciu complet în domeniul print, web, eCommerce și fotografie, ei oferă clienților lor idei creative în multe privințe.
idei creative.


 Catre renzel.agentur »

 

IN CONTINUARE
PRIVIRE DE ANSAMBLU

fassadenbanner-vkf-renzel-luftreiniger

Despre noi


Citeste mai mult »

Grafik-Dienstleistungen

Servicii


Citeste mai mult »

Sustenabilitate

Sustenabilitate


Citeste mai mult »

Close menu
Inapoi sus