Produse promotionale pentru vara


produse insorite pentru clientii dumneavoastra


Produse promotionale pentru vara


produse insorite pentru clientii dumneavoastra

Sticla de apa Bodhi
 

 

Sticla de apa "Bodhi"

Consumul suficient de apa este deosebit de important în timpul verii. Cu sticla de sticlă "Bodhi", băuturile rămân reci și proaspete pentru o lungă perioadă de timp. Un manșon de protecție din neopren și o curea integrată în capac fac transportul deosebit de plăcut.
 

vezi produs »

Produse similare


colourful beachball
Minge de plaja "Bondi"

Mingea de plaja gonflabila are un diametru de aprox. 25 cm cand este umflata, cand este dezumflata diametrul acesteia este de aprox.35 cm. 
Avizul de avertizare necesar este imprimat în jurul supapei de siguranță.

vezi produs»

Produse asemanatoare


Geanta pentru documente de calatorie "Safe Flight" 

Să mergem în vacanță - cu geanta inteligentă pentru documente puteți păstra toate documentele perfect la vedere. Cele 12 compartimente interioare oferă suficient spațiu pentru pașaport, bilete de îmbarcare, bilete de tren, cărți de identitate și multe altele. Cu ajutorul foliei de protecție integrată pentru citire
toate documentele rămân protejate în siguranță împotriva furtului - prin urmare, potrivită și ca însoțitor practic în viața de zi cu zi.

vezi produs »
 
Case for Travel Documents

Produse similare

Glass Bottle "Bodhi"

Drinking sufficient amounts of water is especially important in summer. With the "Bodhi" glass bottle, your drinks stay chilled and fresh for a long time. A protective neoprene sleeve and an integrated strap in the lid make transport particularly pleasant.

Similar ProductsBeachball "Bondi"

The inflatable beachball features alternating segments in white full colour and coloured transparent.
When inflated, the beachball has a diameter of approx. 25 cm, when uninflated it is approx. 35 cm.
The required warning notice is printed around the safety valve.discover now »

Similar Products


Case for Travel Documents "Safe Flight" 

Let's go on holiday - with the smart document case you can keep all your documents perfectly in view. The 12 inner compartments offer enough space for passport, boarding tickets, boarding passes, ID cards and much more. With the integrated read-out protection film
all documents remain safely protected from data thieves - therefore also suitable as a practical companion in everyday life.

 

discover now »

Similar Products


Close menu
Inapoi sus