20-32-02-3_fr_1740x600

Standuri de dezinfectare cu sensor sau manuale

Creați opțiunea de dezinfectare fără contact în magazinul sau compania dumneavoastră. Dezinfectarea mâinilor se realizează automat cu ajutorul unui stand de dezinfectare cu senzor. Alternativ, oferim diverse modele manuale, fără senzor.

Descoperiți dozatoarele noastre pentru perete sau standuri de dezinfectare de sine stătătoare. Vă putem furniza standuri de dezinfectare pentru diverse domenii de aplicare. În plus față de standurile clasice, sunt disponibile standuri de înaltă performanță. Stabiliți standarde igienice pentru angajați, clienți și vizitatori. Descoperiți acum modelele noastre manuale și automate! 

 

Standuri de dezinfectare de mare performanta

Ideal pentru fiecare industrie și fiecare locație

Igiena și respectarea standardelor de igiena devin teme din ce în ce mai discutate și actuale.

Prin contactul cu suprafete sau obiecte des utilizate crește pericolul infectarii cu bacterii sau virusi. Mai ales atunci când sunteți în aer liber sau in deplasare este foarte dificil să găsiți o oportunitate de a vă curăța mâinile.

Standurile de dezinfectare sunt un ajutor binevenit în deplasare și în spațiile publice. Bacteriile, virușii sau agenții patogeni nu mai pot acționa și sunt eliminati în câteva secunde. Pentru aceasta, este suficientă o dezinfectare atentă pentru mai multă siguranța și a reduce riscul de infecție. Tocmai din acest motiv, standurile de dezinfectare sunt în acesta perioada foarte populare.

Versiunile de perete sau de sine statatoare sunt perfecte pentru magazine, supermarketuri, cabinete medicale, spitale sau clădiri de birouri. Utilizarea produselor noastre este recomandată și în multe alte domenii. Odată cu plasarea unui astfel de stand, oferiți o atmosfera plăcută și sigură clienților, pacienților sau vizitatorilor.

Standul are, de asemenea, un impact asupra imaginii externe a companiei dumnevoastra. Prezentați-vă compania într-un mod profesional și orientat spre servicii. Standul de dezinfectare se poate observa de la distanța iar acest lucru va atrage potențialii cumpărători, având astfel un impact pozitiv asupra volumului vanzarilor.

 

Avantaje mari cu efort putin

Cu un stand de dezinfectare, oferiți optiunea de dezinfectare a mâinilor în timpul cumparaturilor sau în deplasare. Acest lucru este foarte popular printre clienți, trecători și pacienți. În același timp, standul este foarte ușor de intretinut. Este ușor de utilizat, are un rezervor suficient și nu necesita clarificari suplimentare.

Standurile pot fi amplasate oriunde în cameră. Versiunea de perete poate fi montata pe orice perete în cel mai scurt timp folosind accesoriile furnizate. Puteți alege să puneți standul în funcțiune cu o unitate de alimentare sau cu o baterie reîncărcabilă (în funcție de articol). Cu dozatoarele manuale de igienă, acest pas, desigur, nu este necesar.

După instalare, umpleți rezervorul cu dezinfectant. Pentru modelele cu senzor, poate fi setata și treapta de dozare. Standul este astfel gata de utilizare. Singurul lucru care lipsește este dezinfectantul.
Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți dezinfectantul potrivit. Astfel, în funcție de efectele lor, unele sunt doar bactericide, altele au un efect virucid limitat sau complet. Dezinfectantul respectiv este turnat apoi în rezervoarele de diferite dimensiuni.

Dimensiunea rezervorului trebuie adaptată locatiei unde este amplasat standul de dezinfectare.

 

Dozare optima

Utilizare cu acumulator sau baterie

Intarirea relatiei cu clientii

Ușor de utilizat

De la un stand de dezinfectare la altul poate varia natura dozatorului pentru dezinfectant. Dar in toate cazurile, umplerea dozatorului se realizeaza foarte repede. Mai mult decat atat, dozatorul nu se afla niciodata la o inaltime incomoda.

Înălțimea suportului joacă, de asemenea, un rol în utilizare. Distribuitoarele noastre de dezinfectanți sunt de obicei situate la o înălțime de aproximativ 1 metru, astfel încât să poată fi ușor de utilizat pentru persoane de diferite inaltimi și varste.

În cazul în care dezinfectantul nu ajunge pe mână, acesta ajunge într-o tavă de scurgere. Se colectează astfel excesul de lichid care altfel ar ateriza pe podea. Acest lucru previne în mod optim zonele alunecoase de pe podea.
Instrucțiunile pentru dezinfectarea optimă a mâinilor pot fi afisate pe o rama click sau pe o rama digitala. Alternativ, acestea pot fi utilizate și pentru afisarea materialului publicitar sau pentru a transmite informații.

Stand de dezinfectare automat

hygienestaender-sensor-impression-50.0358.2-6

Stand de dezinfectare manual

Hygienespender mit Hebel Funktion

Criterii pentru alegerea standului de dezinfectare

Atunci când alegeți standul optim pentru dumneavoastra, o serie de criterii sunt decisive. În primul rând, ar trebui să fiți decis cu privire la zona de amplasare. Unde doriți să amplasați dozatorul de igienă? Există loc pentru o versiune de sine statatoare?

Sau ați dori să așezați dozatorul pe perete pentru a economisi spațiu? Dacă ultima afirmatie se aplică pentru dumneavoastra, ar trebui să luați în considerare dozatoarele noastre de dezinfectanți pentru perete.

Un senzor automat permite utilizarea fără contact a unui stand dezinfectant. În același timp, doza poate fi ajustată optim. Acest lucru înseamnă, că nu se risipeste dezinfectant și că rezervorul se goleste mai greu.

Standurile de dezinfectare fără senzor sunt acționate manual cu o manetă. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință cu cotul, astfel încât utilizarea igienică să fie asigurată și aici. Prin acționare manuală, utilizatorii decid singuri cantitatea de dezinfectant utilizata.

De obicei, doar o cantitate de mărimea unei nuci este necesară pentru dezinfectarea ideală a mâinilor. Experții recomandă o durată de aproximativ 30 de secunde pentru o dezinfectare optimă.

 

Cât de frecventata este zona de plasare a standului?

Utilizare automata sau manuala?

Versiune de perete sau de sine statatoare?

Cat ar trebui sa ajunga un rezervor?

Doriți să oferiți clienților un stand de dezinfectare de sine statator pentru dezinfectarea optimă a mâinilor? La noi găsiți o selecție largă de modele diferite. Un alt criteriu este cât de frecventata este zona în care doriți să-l amplasati?

Standurile dezinfectante includ modele clasice, precum și versiuni performante. Aceste standuri au spațiu de depozitare pentru până la 45 de litri de dezinfectant. Deci, până la 20.000 de persoane pot utiliza un singur rezervor. Senzorul este, de asemenea, specializat în utilizarea pe termen lung. Echipată cu un senzor cu infraroșu, stația este perfectă pentru utilizare în spații publice.

Aceste modele sunt ideale pentru zonele intens frecventate sau la evenimente. Rezervorul mare asigură că angajații dvs. nu trebuie să-și facă griji cu privire la golirea rezervorului. Rezervorul este blocabil și, prin urmare, este accesibil doar pentru dumneavoastră.

Există posibilitatea conectarii la curent la locul de amplasare? Dacă nu, funcționarea cu baterii reîncărcabile sau cu baterii este cu siguranța soluția pentru dumneavoastra.
Criteriile de mai sus sunt factori importanți atunci când alegeți standul de dezinfectare potrivit. Dacă aveți orice întrebări sau solicitări suplimentare, va stăm cu drag la dispoziție.

Doriti informatii suplimentare?

Aveti intrebari suplimentare despre standurile de dezinfectare? Doriti sa comandati un model cu print sau inscriptionare?

Produsele noastre se adreseaza diferitelor sectoare de activitate. Contactati-ne!

Dept. Export
+49 (0) 2874 910-374
Scrie E-mail »

Close menu
Inapoi sus