Scannerschienen-nachhaltig

Reglete de pret din material reciclat


confectionate din PET si reciclat

Reglete de pret din PET 

Regletele de pret versatile sunt utilizate pentru etichetare la punctul de vânzare sau în zona de depozitare. Plasate direct sub produs, clienții și angajații primesc cele mai importante informații dintr-o singură privire. Gama noastră include reglete pentru diferite tipuri de rafturi și scopuri individuale. Ne extindem în mod constant gama existentă de șine de pret pentru a include si materialul PET. Gama este în prezent în curs de construcție. În cele ce urmează, vă prezentăm deja primele variante. 

Avantajele unei sine de pret din PET

✓ confectionare din material reciclat PET
✓ protectie inalta impotriva UV, pentru prevenirea ingalbenirii sinei
✓ pentru diferite tipuri de rafturi

✓ suprafata calitativa
✓ formula speciala pentru rezistenta sporita impotriva ruperii
 

Cerere de oferta »

Sortimentul de reglete din PET

Reglete de pret DBRU


Cu sina de pret DBRU va oferim prima sina de pret din PET din gama noastra. Aspectul clasic este convingator pe raft si este clar vizibil pentru client. Acest model este disponibil in 6 inaltimi diferite (30 mm, 35 mm, 39 mm, 52 mm si 60 mm), precum si in varianta complet transparenta sau cu suport alb. Sina este furnizata cu o banda adeziva pentru o fixare de lunga durata.Alegeti intre banda adeziva clasica, din spuma sau textila. O proprietate a PET ului este protectia ridicata impotriva razelor UV, ceea ce face ca regletele de pret sa fie extrem de durabile. Materialul transparent ofera o vizibilitate clara a etichetelor pe termen lung.

 catre produs »
Scannerschiene DBRU


Scannerschiene GS

Regleta de pret GS

Aceasta sina este echipata cu banda adeziva si se fixeaza sub o alta sina de pret astfel incat suprafata etichetei de semnalizare a pretului se dubleaza. Sina se poate fixa pe partea din spate pe raft. Regleta este, de asemenea, mobila si este disponibila in 3 inaltimi diferite: 39, 52 si 60 mm, precum si in culoare complet transparenat sau cu spate alb. La cerere, sina se poate confectiona cu o banda de spuma adeziva. Caracteristicile generale, cum ar fi protectia inalta impotriva razelor UV si transparenat ridicata, se regasesc si la acest produs.

catre produs »

Reglete de pret din reciclat


Pentru producerea materialului reciclat, bunurile vechi si rezidurile din PVC din productia noastra sunt maruntite, pregatite, pulverizate si transformate in produse noi. In acest fel. resusrele sunt conservate si se creeaza un ciclu inchis cu valoare adaugata.
 

Vorteile einer Scannerschiene aus Rezyklat

✓ producere din regranulat
✓ economisirea de materii prime, energie si emisii CO2
✓ ciclu inchis de valoare adaugata
✓ functionalitate completa

Anfrage stellen »

Reglete de pret  TE 39 din reciclat

Die Scannerschiene „TE 39“ aus Rezyklat ist die erste recycelte Scannerschiene in unserem Sortiment.
Die Rückseite der Schiene wird zu 100% aus recyceltem PVC hergestellt und bietet volle Funktionsfähigkeit.
Dazu verwenden wir Altwaren und PVC-Reste aus unserer Produktion, die geschreddert, aufbereitet, pulverisiert und anschließend verarbeitet werden. Die aufbereitete Altware in Form von Rezyklat beziehen wir von zertifizierten Recyclingbetrieben, um ressourcenschonend Profile herstellen zu können.
Das Modell wird mit einem grauen Rücken und einer Einschubhöhe von 39 mm angeboten.
Die Produktion ist durch den geschlossenen Wertstoffkreislauf nachhaltig.

zum Artikel »
 
scannerschiene-te-39-aus-rezyklat-20.2408.1-1


product_Scannerschiene TEU 52 aus 100% recycelten PET Flaschen12331

Reglete de pret TEU 52 din 100% sticle din PET reciclate


Regletele de pret TEU 52 sunt produse 100 % din sticle din PET reciclate. Sticlele din PET sunt topite si, cu ajutorul unor elemente ajutatoare, sunt prelucrate in regranulat. Acesta serveste ca baza de productie pentru confectionarea regletelor de pret. culoarea sinei nu este inca definitivata, avand ca scop atingerea unei suprafete foarte transaprente. Proiectul se poate realiza la cerere.


Cerere de oferta»

 

Aveti intrebari despre regletele noastre?

Contactati-ne!
Tel: 02874/910-374
Mail: vanzari@vkf-renzel.ro

Cerere de oferta»
 

România

Prin trimiterea intrebarii confirmati Declaratie de protectie a datelor ca ati luat la cunostinta si ati fost de acord.
 
Close menu
Inapoi sus