Mese
de prezentare
mobile 

Prezentare profesionala a produselor  pentru promotii si campanii
 

afla mai multe »

Mobile Verkaufstische 

Faszinierende Produktpräsentation für professionelle Zweitplatzierungen, Promotions und Kampagnen!

Mehr erfahren »

 

Insule de prezentare mobile - promovare profesionala a produselor


În vremurile noastre în care ne mișcăm rapid, flexibilitatea este crucială nu numai pentru a satisface nevoile, ci și pentru a le trezi. Mesele noastre de prezentare mobila se adaptează perfect și rapid la nevoile dumneavoastră.

Fie că este vorba de flori pentru Ziua Mamei, de gustări pentru următoarea seară de sport, de legume proaspete sau de biscuiți de Crăciun - masa de vânzări mobilă poate fi personalizată în cel mai scurt timp.solicita oferta »

Mese de prezentare mobile - prezentati produsele intr-un mod profesional
 


În vremurile noastre în care ne mișcăm rapid, flexibilitatea este crucială nu numai pentru a satisface nevoile, ci și pentru a le trezi. Mesele noastre de prezentare mobile se adaptează perfect și rapid la nevoile dumneavoastră.

Fie că este vorba de flori pentru Ziua Mamei, de gustări pentru următoarea seară de sport, de legume proaspete sau de biscuiți de Crăciun - masa de vânzări mobilă poate fi personalizată în cel mai scurt timp.solicita acum »

 

creste cifra de vanzari 
stimuleaza vanzarile și, prin urmare, și cifra dumneavoastră de afaceri

cu print individual
 personalizare vizuală pentru fiecare sector

utilizare flexibila
compatibil cu toate ambalajele standard

accesorii optionale
transformati spatiul de promotii intr-o suprafata versatila 

atrage privirile
produsele sunt aduse perfect în câmpul vizual al clienților

reaprovizionare rapida
creează ordine și permite o orientare rapidă

dimensiune perfecta
 potrivit pentru spațiile comerciale de orice dimensiune

spațiu de depozitare suplimentar
economisește spațiu în timpul depozitării și se asamblează rapid

 

Cele trei elemente de baza 

Masa de vânzări mobilă este formată din doar trei părți individuale: cadrul de bază cu patru roți, un inel imprimat și un cadru plat. Deoarece inelul poate fi pliat, masa de vânzări mobilă economisește foarte mult spațiu în timpul expedierii și depozitării.

Asamblarea este o joacă de copii. Mai întâi, așezați cadrul de bază pe o suprafață plană. Apoi, desfășurați inelul și introduceți-l în canelurile cadrului. În cele din urmă, așezați rama superioară deasupra și fixați-o în inel. Versiunea de bază are lățimea de 815 mm, înălțimea de 705 mm și adâncimea de 615 mm și, prin urmare, necesită aproximativ o jumătate de europalet de spațiu pe podea.


Cu ajutorul clemelor conectoare, mai multe mese de vânzare de bază pot fi atașate una lângă alta pentru a forma o unitate vizuală.

 
Drei Grundelemente
Basiselement für den Aufbau der Vekaufstische

Cadrul de bază din plastic negru este prevăzut cu patru roți cu un diametru de 75 mm. Acestea asigură mobilitatea mobilierului.

Cele două roți detin o frână care trebuie activată de îndată ce masa de prezentare mobilă a ajuns la locația finală. Cele două roți cu frână trebuie să se afle întotdeauna în partea din față a display-ului.

Acestea sunt ușor de îndepărtat dacă doriți să mutați display-ul. Dacă preferați să nu folosiți rotile, putem opta pentru versiunea cu picioare rotunde a mesei.

Invelisul imprimat este confecționat din plastic sau carton. Versiunea din plastic poate fi încărcată până la 120 kg, iar cea din carton până la 80 kg.

Două motive sunt disponibile în mod standard. Plastic cu efect de lemn pentru toate produsele și lalele din carton pentru exponatele florale. Cereti-ne să vă facem o ofertă pentru printuri speciale pentru evenimente sezoniere sau promoții de vânzări speciale. De îndată ce acestea se termină, puteți înlocui invelisul și îl puteți depozita pliat pentru a economisi spațiu până la următorul eveniment.

Rama superioară din plastic negru este atașată la partea superioară a invelisului și stabilizează display-ul. O serie de suporturi pot fi atașate la acesta pentru a ajuta la prezentarea produselor.


-         rama înclinată pentru o prezentare mai bună
-         cosuri pliabile in format 60 x 40 si 40 x 30 cm
-         ladite in 3 inaltimi diferite
-         cosuri din rachita pentru o prezentare naturala 
-         display-uri pentru banane
-         panouri de protectie pentru produse de brutarie


Utilizarea clemelor de conectare creează un aspect organizat și uniform al zonei de vânzare. Clienții pot recunoaște dintr-o singură privire că diferitele display-uri de prezentare sunt legate între ele și formează o unitate vizuala coerentă.
 
V-am trezit interesul?? t 

Contactati-ne
 

Mese mobile de prezentare - spatiu de depozitare aditional in magazin  


Opțional, masa mobila de prezentare poate fi dotată cu spațiu de depozitare suplimentar în interiorul invelisului. În acest scop, se furnizează un invelis special cu o adâncitură în partea din față.

Odată ce invelisul este amplasat, un raft de plastic robust este plasat în interiorul acestuia, pe cadrul de bază. Cele două aripi ale invelisului sunt apoi pliate înapoi și fixate în poziție.

Aveți acum la dispoziție un raft suplimentar. Puteți plasa pe acest raft sticle de vin asortate pentru sparanghel sau paste pentru un cross-selling eficient.
Mobiler Verkaufstisch im Supermarkt

Pentru articole grele, cum ar fi băuturile de pe raft, este recomandabil să se echipeze cadrul de bază cu o rotiță suplimentară în centru.

Doriți să prezentați în spațiul de depozitare produse care ar trebui să gliseze automat înainte? Folosiți unul dintre rafturile noastre suplimentare. Acestea pot fi inserate în invelisul de pe masa mobilă de vânzări în două unghiuri. De asemenea, acest raft poate fi încărcat cu maximum 40 kg.

Vă rugăm să rețineți că greutatea totală a raftului, inclusiv a mărfurilor, se adaugă la sarcina totală a invelisului. Dacă raftul dvs. cântărește 25 kg în partea de jos, puteți încărca partea de sus cu maximum 95 kg.
 

In zona legumelor si fructelor se utilizeaza foarte des cutiile pliabile. Mesele de prezentare mobile detin loc pentru doua cutii pliabile cu dimensiunea 60 x 40 cm. Alternativ pot fi utilizate si cutii cu dimensiunea  40 x 30 cm.


Astfel, dacă folosiți deja cutii standard pentru fructe și legume, mesele de prezentare mobile sunt deja compatibile cu acestea. Alternativ, puteți comanda cutiile noastre. 

catre cutiile pliabile »
Klappboxen in Holzoptik

Prezentarea perfecta a produselor 

Rafturile pline ar trebui să încurajeze clienții să cumpere. Multe produse și o presiune mare asupra mărfurilor înseamnă că clienții trebuie să caute pe rafturi. Prea multe produse pe rafturi înseamnă, în cele din urmă, o deteriorare a calității, reduceri mari de preț ale produselor și mai puține vânzări!

Elementul cheie face ca ambalajele de fructe și legume să pară mai pline. Pentru a face acest lucru, o inserție specială este împinsă sub mărfuri fără a fi nevoie să le scoateți și să le introduceți mai întâi. Un cadru de bază modular de pe raft ridică mărfurile peste marginea ambalajului și elimină necesitatea suprapunerii.

Ambalajul pare mai plin, iar produsele mai proaspete. Vânzările sunt susținute, iar reducerile de preț sunt reduse semnificativ.
Klappbox mit Äpfeln für den Einzelhandel

Cum functioneaza elementul aditional?

Elementul aditional constă într-un cadru cu țepi de ridicare care împing mărfurile în sus prin podea.

Elementul aditional se potrivește cu cutiile noastre cu balamale. Se potriveste cu 
cutia de legume si fructe IFCO LL (Liftlock). Aceste cutii au dimensiunile 60 x 40 cm si 40 x 30 cm.
Klappbox mit Tomaten für den Einzelhandel
 Cadrul raftului cu piroane de ridicare este plasat în raft.
Klappbox mit Tomaten für den Einzelhandel
Inserția plată din plastic se glisează sub mărfuri fără a le îndepărta.
Klappbox mit Tomaten für den Einzelhandel
Cutia cu balamale este așezată pe cadrul raftului cu piroane.
Klappbox mit Tomaten für den Einzelhandel
Marfa este ridicata automat.
 
Toate avantajele dintr-o singura privire

prezentarea perfecta a produselor prin ridicare in ambalajul original
 

Reducerea deșeurilor de fructe și legume
cu o medie de 30%

creșterea vânzărilor cu până la 15%.

raport cost-eficiență ridicat datorită amortizării rapide în doar 2 luni

manipularea delicată a fructelor și legumelor asigură o calitate ridicată

nu mai este nevoie de compensare a mărfurilor -  economisire de timp pentru angajații dvs.

protecția împotriva rostogolirii împiedică căderea mărfurilor

cadrul raftului pentru nivelarea diferitelor ambalaje asigură un aspect neted al raftului

cadrul raftului previne alunecarea ambalajelor așezate unul în spatele celuilalt

inlocuirea treptelor de pliere de înaltă calitate sub acoperire - reducerea cheltuielilor

prezentarea durabilă și atractivă a produselor la punctul de vânzare

utilizare flexibilă pentru diverse scopuri de prezentare

Coșurile impletite sunt disponibile pentru o prezentare naturală a mărfurilor dumneavoastră. Puteți alege din poliratan artificial sau din material natural de răchită.

Coșurile impletite pot fi curățate cu apă iar murdaria de pe ele este usor de indepartat. Cosul nu trebuie să se ude prea mult, altfel materialul devine moale și acesta se poate rupe. Acoperirea coșului cu o pătură poate preveni murdărirea.

Există coșuri realizate din poyrattan și răchită. Ambele variante sunt disponibile în dimensiunile 60 x 40 cm și 40 x 30 cm.


descopera mai mult »
Anwendungsbild der mobilen Verkaufstische
Pentru prezentarea produselor ale căror ambalaje nu sunt standardizate pentru coșuri de 60 x 40 cm sau 40 x 30 cm, sunt disponibile tăvițe de 80 x 60 cm în trei înălțimi diferite. Acestea sunt fabricate din plastic negru și sunt plasate pe cadrul superior superior. Acesta poate fi drept sau inclinat.

Toate tavitele sunt ideale pentru afișarea bunurilor promoționale sau a articolelor în ofertă. Un cadru imprimat asortat sprijină vânzarea articolelor dvs.
MPI 8665 W75 mit T8602
Tăviță T8602

inaltime 22 mm 
✓ Flori
✓ Ierburi de grădină
✓ Miere
✓ Gemuri/Dulceturi
MPI 8665 W75 mit T8607
Tăviță T8607

inaltime 70 mm 

✓ Produse de brutarie
✓ Vin
✓ Sucuri
✓ Sosuri
MPI 8665 W75 mit T8615
Tăviță T8615

inaltime 150 mm 
✓ Chips
✓ Snacks
✓ Produse pentru farmacie
✓ Mancare pentru caini
Mesele de prezentare mobile pot fi combinate cu o mare varietate de sisteme de etichetare a prețurilor. Vi le prezentăm mai jos:
Cu cadrul superior inclinat
Mobiler Verkaufstisch mit Preisauszeichnung
2 x rame A4 
Mesele de prezentare mobile au un cadru superior înclinat. În partea din spate pot fi folosite două tuburi cu două rame A4. Imprimați eticheta în format A4 și introduceți-o în buzunarul în formă de U din rama de plastic.
Verkaufstische mit Preisauszeichnung über ausziehbaren Rahmen
4 x rame A5
Există, de asemenea, o versiune cu două tuburi extensibile și patru rame. Acestea pot fi afișate sub sau deasupra tubului. Și în acest caz, un buzunar A5 în formă de U vă protejează posterul de influențele externe. Această etichetare a prețurilor poate fi utilizată numai cu un cadru superior înclinat.
 

Cu cadru superior drept

Pentru etichetarea prețului pentru ladite, există posibilitatea de a utiliza rame cu partea superioară dreaptă. Configurați un suport pentru afișe cu o rama A3. Încărcați baza pentru a asigura stabilitatea.
 

 

Semnalizare pret pentru toate mesele de prezentare mobile


Etichetare preturi pentru cosuri
Oferim o varietate de cleme cu suporturi pentru etichete de pret pe care le puteți atașa la coșuri.
Alternativ, puteți utiliza, de asemenea, cleme cu suporturi pentru rame de poster sau pentru rame mai mici sau rame deli din plastic.

 

descopera mai multe »
Preischild am Korb befestigt
 
Benzi de pret pentru etichete de hartie
Benzile de preț pot fi ușor de atașat sau lipit pe partea din față a mesei de prezentare mobile si pe rafturi. Selectați înălțimea corespunzătoare pentru etichetele de preț.


pentru lipit »

pentru introdus »
Scannerschiene „DBR”
 


Etichete si suporturi pentru ESL
Oferim soluții pentru montarea pe mesele noastre de prezentare mobile pentru o gamă largă de producători ESL. Faceți click pe link și selectați furnizorul.mai multe informatii »
Etiketten und Halterungen für ESL
 

Utilizarea unui header

Mesele de prezentare mobile cu cadru superior înclinat pot fi ușor echipate cu un header. Dacă utilizați display-ul de vânzări fără un raft suplimentar, vă oferim un set de 2 cu tuburi extensibile și un suport pentru piesă T pentru panouri de 4 mm grosime.

Dacă ați planificat deja suportul cu rafturi, vă putem furniza pur și simplu suportul pentru piesa T pentru o fixare ușoară la capătul tubului.
 

Caracteristici pentru toate mesele de prezentare mobile

Distribuitorul pentru pungi de plastic si cutia pentru promotii pot fi suspendate de ramele mesei de prezentare.

Cutia promoțională este perfectă pentru a oferi mici articole suplimentare care se potrivesc cu produsele de pe mesele de vânzare mobile (de exemplu, oțet balsamic, condimente sau rețete).✓ Distribuitor pungi: latime max. pungi 22 cm, diametru maxim rola 8 cm

Cutie promotionala30 cm x 12 cm x 6 cm
IMG_20221201_140845875_HDR.1jpg

Display pentru banane

Prezentați bananele în mod profesional și eficient. Ca accesorii pentru mesele de vânzare mobile sunt disponibile display-uri pentru banane special personalizate. Pe de o parte, acestea asigură o mai bună vizibilitate a bananelor și, prin urmare, ajuta la cresterea vânzărilor. Pe de altă parte, acestea permit o prezentare organizată, ceea ce îmbunătățește experiența de cumpărare pentru client. Display-urile pentru banane protejează bananele de  deteriorare.

Soluția clasică este display-ul de banane, care este plasat pe cadrul superior înclinat. Cu o lățime de 400 mm, pe o masă de prezentare pot fi așezate până la două bucăți. Display-ul  oferă suficient spațiu pentru ciorchinii de banane pe trei niveluri. 
Mobile Verkaufstische „Banana“
Dacă doriți să prezentați bananele separat pe o insulă de prezentare, terasa de banane este cea mai bună alegere. Aceasta este plasată pe cadrul drept al mesei de vânzare și are trei tăvițe pentru banane pe fiecare parte. Clienții dvs. pot scoate bananele de pe toate cele patru laturi. Există un invelis special pentru terasa de banane. Invelisul poate fi printat cu logo-ul dorit și cuvintele „Banane bio”.

catre produs »
 


 

Mese de prezentare mobile cu panou de protectie 

Protejați alimentele proaspete și neambalate, cum ar fi produsele de patiserie, cu un panou de protecție. Panoul separator transparent vă protejează eficient bunurile de picăturile care pot fi produse atunci când vorbiți, strănutați sau tușiți.


Are o lățime de 800 mm. De asemenea, afișajul are două deschideri rotunde pentru scoaterea produselor. Mărfurile de vânzare pot fi adăugate pur și simplu din spate.

catre produs  »
Mobile Verkaufstische „Bakery“
 

Loc de depozitare in rafturile de sus

Pentru o mai bună utilizare a spațiului de vânzare disponibil, tejgheaua mobilă de vânzări poate fi dotată cu un blat înclinat. De asemenea, se pot adăuga unul sau două rafturi metalice.
Pentru a face acest lucru, două tuburi metalice sunt introduse în cadru, în care pot fi agățate rafturile negre.

Vă rugăm să rețineți că fixarea ramei este obligatorie. Atunci când este utilizat cu un singur raft, capacitatea maximă de încărcare este de 20 kg. Atunci când este utilizată cu două rafturi, aceasta se reduce la jumătate, la 10 kg pe raft.


catre produs »
 
Mobiler Verkaufstisch „Borkum“

Contactati-ne

 
Prin trimiterea intrebarii confirmati Declaratie de protectie a datelor ca ati luat la cunostinta si ati fost de acord.
 
Close menu
Inapoi sus