EasyCubes - display-ul inovativ pentru orice showroom 

Cele mai importante lucruri despre EasyCubes

EasyCubes se compune din doar 3 elemente de bază - cu toate acestea, posibilitățile de prezentare a produselor sunt infinite. Sistemul de conectare modular și patentat poate fi ușor de transformat și variat. Intr-un timp foarte scurt puteți crea un display individual al produselor fără alte unelte aditionale. Comanda EasyCubes »

 

Cele trei elemente de baza

easycubes-uebersicht

Asamblare rapida si fara alte unelte

Elementele ''Baza'' sunt conectate prin intermediul unei piese de legătură. Ele sunt apoi acoperite direct cu capacul sau peste ele se pot plasa cuburile.
easycubes-aufbau
DSC_0137
5

Posibilități nesfârșite de prezentare a mărfurilor

EasyCubes sunt perfecte atât pentru a fi montate în magazine si a fi utilizate pe termen lung, cât și ca display-uri de prezentare pentru târguri comerciale și evenimente. Suprafețele mici de 40 x 40 cm, precum și suprafețele mari, până la standuri de expoziție complete sau vitrine de magazin, pot fi echipate cu EasyCubes. În comparație cu afișajele statice, EasyCubes reprezintă o alternativă favorabilă, deoarece cuburile pot fi transformate cu ușurință, iar prezentarea mărfurilor poate fi adaptată rapid la mediu și la tipurile de produse.

 

Suprafete individuale


Pentru o individualitate maximă, capacele pot fi imprimate. Cu ajutorul procesului de imprimare digitală, chiar și cele mai pretențioase motive pot fi printate la cea mai înaltă calitate.

Contactati-ne!


Iuliana Gurita
+49 (0) 2874 910-374
Scrie E-mail »

catre magazin
Close menu
Inapoi sus